<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Smartboard-Modeller-interaktiv-skoleskjerm

Få demonstrasjon

SMART Board - Norges mest populære interaktive klasseromsskjerm, fleksible Prowise Touchscreen, Onevo aktivitetsgulv og Nureva mikronfonplanke. Vi kan treffe deg hos forhandler, over nettet (Teams etc.) eller ta deg i mot på Lysaker.

 

Hva får du på en demo?

  • Du vil møte våre digitalpedagoger som allerede bruker interaktive skjermer i sin undervisning, og de vil gi deg en demonstrasjon og veiledning av hvordan skjermene fungerer. 

  • Vi vil gjennomgå skjermenes kompatibilitet med teknologi dere allerede bruker i klasserommet samt samhandlingen med infrastruktur som Google for utdanning og Microsoft Teams.

  • Dialog og samhandling er en sentral faktor i elevenes læring. En interaktiv skjerm skaper og bygger opp under et godt samhandlingsmiljø i klasserommet, som kan være en sterk bidragsyter til å løfte engasjementet i undervisningen.

  • Vi demonstrerer også velferdsteknologi og rehabiliteringsteknolgi med henholdsvis Prowise Touchscreen og Onevo aktivitetsgulv.

Én ting er å lese om interaktive løsninger, noe annet er muligheten til å se og prøve.

Besøk våre demolokaler på Lysaker for å se og teste våre interaktive skjermløsninger, få den fulle opplevelsen av hvilken forskjell teknologien vil utgjøre i klasserommet

Har du ikke anledning til å besøke oss på Lysaker?

Vi kan også arrangere demo andre steder i landet, eller over Teams / Zoom / Hangout og lignende. Huk bare av for alternativet i skjemaet så finner vi en løsning som passer.

HubSpot Video

 

Interaktivt aktivitetsbord og touchskjerm til barnehage, klasserom og sykehjem

Prowise Touchscreen Ten

Prowise Touchscreen Ten er et allsidig og robust alternativ spesielt bygget for fleksible læringssituasjoner og interaktive aktivitetsbord. Prowise Touchscreen kommer med innebygget nettleser, skjermdeling og digital tavle.

I skjermen finnes Prowise app-bibliotek med kjente applikasjoner en kan laste rett inn i skjermen, det medfølger kamera og den har seks innebyggede mikrofoner samt 30W Dolby Surround høyttalere.

Prowise-touchscreen-mobilt-stativ-toddler-barnehage2
HubSpot Video

Interaktivt aktivitetsgulv for barnehager, spesialpedagogikk og SFO

Onevo Aktivitetsgulv

Onevo aktivitetsgulv stimulerer brukerens læring gjennom fysisk aktivitet, lek og ulike motoriske aktiviteter. Aktivitetsgulvet lar brukeren benytte sin nysgjerrighet og energi til utforskende læring, både individuelt og gjennom samarbeid.

Aktivitetsgulvet egner seg godt for barn med behov for spesialpedagogisk opplæring samt inspirere til aktivitet for bevegelseshemmede.

Onevo er også et spennende alternativ i barnehagen for å inspirere til aktivitet og lek blant de aller minste, med en rekke moduler på norsk.

SMART alt-i-én interaktiv løsning til barnehage og skole

SMART Board MX og tilt-stativ fra EgrosXS, tilgang til pedagogiske spill, aktiviteter og temabaserte læringsopplegg fra Smartskole.no.

Med SMART MX 55’’ og 65’’ har vi en barnehageløsning både for å aktivisere barn, men også for interne møter, eller foreldremøter.  Skjermen leveres på et tilt-stativ fra ErgoXS, en Nederlandsk kvalitetsprodusent. Den kan senkes helt ned til 67 cm, noe som gjør at den er godt egnet for barnehagebarn.

I tillegg til å ligge flatt, kan skjermen justeres opp i vertikal stilling for vanlig presentasjonsmodus, eller for å se film.

Med SMART Board kan du vise innhold trådløst fra eksterne enheter. Ta i bruk pedagogiske apper sammen med barna og presenter innhold som bilder og video på samlinger og møter.

 

 

SMART BHG

Interaktivt mikrofonsystem til klasserommet

Nureva HDL lyd og mikrofonplanke

Eksklusive “Microphone Mist™» lager tusenvis av virtuelle mikrofoner fordelt som et usynlig nettverk over hver kvadratmeter i rommet. 

Systemet sørger for at det elegante mikrofonsystemet Nureva HDL løser tradisjonelt tunge audioinstallasjoner til en brøkdel av prisen, og dekker inntil 80 kvm flate.

NurevaMicrophoneMist