<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Guider

Lær mer om interaktive løsninger til møte- og utdanningsrom

Interactive Norway har over 18 års erfaring med interaktive løsninger for utdannings- og møterom. Vi deler av vår erfaring gjennom fagblogger og nedlastbare guider som kan hjelpe deg på veien mot å finne riktig interaktiv løsning for deg, din skole eller din bedrift.
Komplett guide

En komplett guide til interaktive visningsflater i undervisningsrommet

Valg av visningsflate er en sentral del av infrastrukturen til det digitale klasserommet. Les om om hvilke alternativer som finnes og hva du må ta hensyn til i en anskaffelsesprosess.
 
 
Pedagogiske løsninger

Guide til pedagogiske løsninger fra SMART

Bli kjent med SMART Board og SMART sine pedagogiske programvarer, og få et innblikk i hvordan du kan bruke Smartskole.no for å få enda bedre utbytte av teknologien du har tilgjengelig.

onEVO brukermanual

onEVO aktivitetsgulv – brukermanual og aktivitetsoversikt

Samhandling og kommunikasjon spiller en viktig rolle i barns læring og utvikling. Les mer om hvordan onEVO kan forvandle gulvet til en interaktiv læringsarena, og skape rom for bevegelse og samarbeid.

Guide_brukere SB MX V4

SMART Board MX for skole og utdanning

Kom i gang med SMART Board MX i skolen. Her finner du nyttig informasjon som hjelper deg på veien mot å få fullt pedagogisk utbytte av den teknologiske investeringen.
 
 
SMART bhg-guide

SMART Barnehageløsning

Kom i gang med SMART Board MX i barnehagen. Her finner du nyttig informasjon som hjelper deg på veien mot å få fullt pedagogisk utbytte av den teknologiske investeringen.

Guide til pedagogisk programvare

Veiledning for aktivering av lisenser på programvare fra SMART

Har du kjøpt programvare fra SMART Technologies? Her finner du informasjon om hvordan du aktiverer lisenser på dine produkter.

Touch and play

Touch & Play – Bevegelse og glede med aktivitetsskjerm for brukere i alle aldre

Interaktive flater kan ikke erstatte en tur i solen eller opplevelsen av å lytte til levende musikk. Noen følelser er forbeholdt de autentiske opplevelsene. Likevel kan vi legge til rette for økt aktivitet og samhandling, og skape gode opplevelser blant brukerne. Les mer om Touch & Play.