header-interaktive-touch-skjermer-til-barnehage-prowise-interactive-norway

Interaktivitet i barnehagen

Barna i norske barnehager tilhører generasjonen som kalles "Digital Natives". De er født inn i det digitale samfunnet og håndterer interaktive touchflater med den største naturlighet fra før de engang kan prate.

Kinestetisk læring (2)

Født inn i en digital verden

 

Vi ble fortalt en historie for ikke så lenge siden om en som hadde observert en liten gutt som så en flue sittende på vindusglasset. Gutten hadde lyst til å se nærmere på flua, så han satte pekefingrene på hver side av den og trakk fingrene fra hverandre i et forsøk på å zoome flua større. Det er nettopp dette – at det er så naturlig å bruke touch – som er årsaken til at interaktive berøringsskjermer i aller høyeste grad hører hjemme i barnehagene, både som en del av leken og som en del av utviklingen.

«Barnehagebarn lever i en digital verden, og de er naturlig nysgjerrige på nye ting. Å tegne og skrive med digitale verktøy er noe de aller fleste små barn forholder seg til hver dag. Barna utvikler sin språklige kompetanse ved at barnehagen tilbyr varierte måter å tilnærme seg språk på.»
– Skrivesenteret

Interaktivitet i barnehagen blir altså mer og mer viktig, og vi har én klar anbefaling til hvilken løsning som egner seg best.

Den beste barnehageløsningen

Skjerm, heis og programvare i ett med Prowise

prowise-interaktiv-touchskjerm-til-barnehage

Prowise egner seg spesielt godt til barnehager fordi det er en helt ukomplisert alt-i-ett-løsning. Enkelt sagt: Du får en veldig god interaktiv touchskjerm som kun trenger strømtilkobling og wifi-nettverk, du får en heis som lar deg trille, heve, senke og tilte skjermen og du får skybasert programvare med masse innhold til barnehagebarn. Enklere blir det ikke!

skjerm-prowise-barnehage

En svært solid skjerm

Den robuste Prowise Entry Line er en særdeles god og budsjettvennlig skjerm. Prowise har stort fokus på brukervennlighet, så det er overhodet ikke noe hokus pokus å bruke skjermen; alt du trenger å gjøre er å plugge i stikkontakten og koble på det trådløse nettverket. Ti fingre kan samhandle på skjermen samtidig, glasset er ripesikkert og har beskyttelse mot lysrefleksjon. Entry Line kommer i tre størrelser, 55", 65" og 70", men de største kan bli for stor for korte barnearmer.

prowise-skybasert-programvare-til-barnehage

Skybasert programvare

Prowise Presenter er helt skybasert, så du trenger ikke installere noenting på pc-en. I programvaren finnes det kjempemange muligheter for morsom og lærerik interaktiv samhandling for barn i alle aldre. Barna kan tegne med fingrene sine, spille spill som for eksempel memory eller øve på dyr og dyrelyder ved å se på youtube-filmer uten reklame direkte inne i Presenter. Programvaren er gratis!

prowise-heiser-barnehage

Bruk den som bord

Heisen, som heter All-in-One, er enkel å betjene. Den har hjul, slik at du kan flytte med deg skjermen overalt. To knapper styrer skjermen opp og ned slik at høyden tilpasses brukeren av skjermen. I tillegg kan hele skjermen tiltes slik at den ligger horistonalt, som et bord. Dette er helt supert for små barnehagebarn! Flere barn kan samles rundt skjermen og leke i den interaktive, skybaserte programvaren samtidig.

heis-prowise-sikkerhet

Sikkerhet først

Det finnes ikke rom for å ta risiko når det gjelder barn. Derfor er alle heisene fra Prowise utstyrt med sikkerhetsplugger som automatisk løser seg ut ved behov. Et avansert sikkerhetssystem sørger for trygg bruk hele tiden: Dersom heisen møter noen form for motstand, stopper den helt opp.


prisvinnende-prowise-interaktive-skjermer

Anerkjent produkt

Ekspertene er enige om at Prowise lager gode, solide og innovative produkter. Prowise har nemlig blitt nominert til - og vunnet - flere priser for sine produkter.
prowise-barnehage-fem-ars-garanti

Fem års full garanti

Prowise-skjermene er i en helt egen klasse når det gjelder kvalitet, og har blant annet fått klassifiseringen A+ etter internasjonale sertifiseringer. Skjermene er laget helt uten aktive vifter eller filtre, noe som gjør dem motstandsdyktige mot støv og andre partikler. Dette sørger igjen for økt levetid. Feilraten på skjermene har gjennom årene vært så lav, og Prowise er så trygge på kvaliteten på produktene sine, at de gir hele 5 års garanti som standard. Det er ganske unikt.

Prowise logo

Produsert av pedagoger

Det nederlandske selskapet Prowise har gjort det kjempebra og blitt markedsledende i hjemlandet på svært få år. Kanskje på grunn av det dedikerte teamet?

Prowise-teamet er nemlig lidenskapelig opptatt av å skape brukervennlige produkter av skyhøy kvalitet som inspirerer både barn og voksne. 40 prosent av de ansatte er faktisk utdannede pedagoger, derfor vet de hvor viktig det er at løsningene fungerer med én gang brukerne kommer inn i rommet. De inspiserer all produktene sine grundig, og er så sikre på kvaliteten at de tilby hele fem års garanti på alt. Heisen monterer de selv på Prowise HQ i Budel, slik at de kan være hundre prosent trygge på at sikkerheten er ivaretatt til det fulle.SVÆRT BRUKERVENNLIG PLUG-AND-PLAY, KLAR TIL BRUK UMIDDELBART RIPESIKKERT GLASS INTEGRERT LYD
FEM ÅRS GARANTI TI TOUCHPUNKTER LAR FLERE SAMHANDLE SAMTIDIG BESKYTTELSE MOT LYSREFLEKSJON
Mer om prowise
Prowise demo
Scroll til toppen