<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
SMART_Board_Pro_7000R_MX

SMART Board® Pro 

Designet for økt produktivitet

SMART Board er selve definisjonen på interaktiv touchskjerm gjennom 25 år som ledende aktør i markedet. SMART Board Pro er den mest solide, intuitive og brukervennlige interaktive skjerm- og softwareløsningen for mer produktiv møtevirksomhet.

FÅ DEMONSTRASJON

Walk up and use

Skal interaktive skjermløsninger benyttes vet vi at brukerterskel er helt avgjørende. SMART Board Pro kommer ut av boksen med norsk brukersnitt, intuitiv digitalt whitebard- skriv med penn og visk med håndflaten. Enkle tilkoblingspunkter og integrert nettleser samt skjermspeiling av alle type enheter uten ekstrautstyr.

Interaktive presentasjoner

SMART ink sørger for at du kan skrive med digitalt blekk som fester seg på ethvert innhold av en tilkoblet pc, benytt hendene for taktil presentasjon, understrek og notér i din Powerpoint-slide eller excel ark, møtene har med ett blitt interaktive og spennende!

SMART Board Pro modeller

 
Smart-board-pro-mx-teamworks-kanvas

MX serien

Bygget for å vare med alle de essensielle IQ modul funksjonene en SMART Board interaktiv skjerm skal inneholde. Innebygget digitalt whiteboard, nettleser og speiling av alle typer enheter uten dongler.

Smart-board-pro-7000R

7000R serien

4 unike penner og 2 svamper, eksklusiv HyPr Touch ™ teknologi som sørger for presisjon og trykksensitivitet i verdensklasse. USB Hub og convenience panel med enkel tilgang er bare noe av det som gjør 7000R til den mest omfangsrike.

SMART møteprogramvare

Begge SMART Board Pro modellene har IQ modul integrert i skjermen med digital tavle, nettleser og speiling av alle enheter. I tillegg får du med lisens på SMART TeamWorks og SMART Meeting Pro programvare.

 
Smart-board-Pro-Teamworks

SMART TeamWorks™

TeamWorks er en samhandlingsprogramvare med Teams / Zoom integrasjon, book og hold møter med skjermen, hyperavansert whiteboard med uendelige samhandlingsmuligheter.

Smart-board-Pro-meeting-pro

SMART Meeting Pro®

SMART Meeting Pros grenseløse arbeidsområdet utvides når kolleger legger til bilder, filer, lenker og notater - til og med over flere skjermer og møter - for forbedret samarbeid.

GRETTE

"De som holder presentasjoner her liker spesielt godt det at man kan interagere med innholdet"
 
IT ansvarlig Grette

KRUSE SMITH

"For å være innovative i et selskap som jobber prosjektbasert må man samhandle"

Prosjektleder Kruse Smith

A.M.I NORDIC

"Etter å ha hatt SMART Board Pro på møterommet flere år ser vi oss ikke tilbake"

CEO A.M.I Nordic
Logoer-SB-Pro-Grette
Logoer-SB-Pro_skatteetaten
Logoer-SB-Pro-ami-nordic
Logoer-SB-Pro-Backe
Logoer-SB-Pro-Boehringer
Logoer-SB-Pro-consto

Miljøvennlig og sikkert valg

 
7år

Levetid / 50.000+ timer

100%

Konfliktfrie byggematerialer

30%

Mindre energiforbruk sammenlignet med konkurrerende skjermer

Energy-Star

Energy Star sertifisert

Interessert og lyst til å prøve SMART Board Pro?

Besøk vår demosenter på Lysaker eller avtale en demonstrasjon over Zoom / Teams

FÅ DEMONSTRASJON