Interaktivt-Moterom-Nureva-Interaktive-skjermer-vegg

Interaktivitet i møterommet

Hvordan vi kommuniserer med hverandre på bakgrunn av ny teknologi betyr nye måter å samhandle på. Du benytter touchteknologi gjennom hele dagen, hvorfor skal du ikke kunne interagere med innholdet på visningsflaten i møterommet?

Besøk vårt demosenter

Du er hjertelig velkommen til en uforpliktende demo i våre demorom på Lysaker! Vår erfaring er at så snart du får oppleve hva interaktivitet gjør med samhandling og produktivitet, vil man aldri se seg tilbake.

Soliditet og brukervennlighet

Møterom-Interaktiv-skjerm-Whiteboard-SmartBoard

SMART Board Pro
Skjermen skrur seg automatisk på. Whiteboard, nettleser og skjermspeiling av alle typer enheter inkludert i skjermen. Eksklusive SMART ink sørger for at du kan skrive med digitalt blekk som fester seg på ethvert innhold av en tilkoblet pc, understrek og notér i Powerpoint-slide for eksempel – Møtene har med ett blitt langt mer fleksible og spennende!

Mobil alt-i-én løsning

Interaktivt-moterom-Prowise-Touchscreen

Prowise Touchscreen
Prowise Touchscreen er en alt-i-én løsning for bedrifter som søker ekstrem fleksibilitet – Sett den på Prowise alt-i-en heis for hev senk og tilt til horistonalt bord! Kamera medfølger og integrerte høyttalere og mikrofon i skjermen sørger for en robust møteroms-hub! Prowise Touchscreen kan leveres med fullverdig Windows 10 modul-pc integrert.

Lyd og mikrofon til møterommet

Interaktivt-moterom-Nureva-HDL300-mikrofonplanke

Nureva HDL300 Lyd og mikrofonplanke
Med dens evne til å plukke opp hver person i rommet like klart, vil eksterne møtedeltakere høre lyden så godt at de føler de er tilstede. Det elegante mikrofonsystemet HDL300 løser tradisjonelt tunge audioinstallasjoner til en brøkdel av prisen!

Lean prosess og prosjektrom

Møterom-Interaktivet-skjerm-Lean-Nureva-2

Nureva Span System
Nureva interaktiv vegg og Span programvare strømlinjeformer prosess og prosjektarbeid for prosjektgrupper i et digitalt verktøy. Opprett et digitalt lerret på inntil 60 meter og visualiser teamets tanker, ideer og fremdrift – Skybasert programvare sørger for du alltid har informasjonen umiddelbart tilgjengelig helt ned til fingertuppen på din telefon.

Mikrofonsystemet som dekker hver cm i rommet

ConcertoAudioProduct_BlackFront_1300x600_1.0_Kuttet

Våre interaktive løsninger spiller på lag med den fantastiske HDL300 mikrofonplanken som dekker hver cm i møterommet, og får eksterne deltageren til å føle at de befinner seg i samme rom.

Referanser

1920x1085_Skanska_AEC_Prowise_BigRoom3

Skanska bygger Norge med Prowise interaktive skjermer

Skanska har nå for alvor tatt steget inn i Integrated Concurrent Ingeneering (ICE) blant anned ved bruk av Prowise skjermer. Sjekk ut hvordan Skanska bruker interaktive skjermer fra Prowise for å forsterke effekten av VDC og ICE i prosjektene sine.

1920x1085-SMART-Board-Pro-iQ-Grette-Interaktiv-moterom

SMART Board Pro gir levende presentasjoner hos Grette

“Vi bruker det akkurat som man ville brukt et tradisjonelt whiteboard, men fordi denne er digital har vi også mulighet til å lagre og dele notatene som blir gjort på skjermen. I tillegg går det selvsagt mye i Power Point, da brukes pennefunksjonen flittig. De som holder presentasjoner her liker spesielt godt det at man kan interagere med skjermen!

Scroll til toppen