<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Interaktivitet i møterommet

Hvordan vi kommuniserer med hverandre på bakgrunn av ny teknologi betyr nye måter å samhandle på. Du benytter touchteknologi gjennom hele dagen, hvorfor skal du ikke kunne interagere med innholdet på visningsflaten i møterommet?

Soliditet og brukervennlighet

SMART Board Pro
Skjermen skrur seg automatisk på. Whiteboard, nettleser og skjermspeiling av alle typer enheter inkludert i skjermen. Eksklusive SMART ink sørger for at du kan skrive med digitalt blekk som fester seg på ethvert innhold av en tilkoblet pc, understrek og notér i Powerpoint-slide for eksempel – Møtene har med ett blitt langt mer fleksible og spennende!

Mobil alt-i-én løsning

Prowise Touchscreen
Prowise Touchscreen er en alt-i-én løsning for bedrifter som søker ekstrem fleksibilitet – Sett den på Prowise alt-i-en heis for hev senk og tilt til horistonalt bord! Integrerte høyttalere og mikrofon i skjermen sørger for en robust møteroms-hub! Prowise Touchscreen kan leveres med fullverdig Windows 10 modul-pc integrert.

Lyd og mikrofon til møterommet

Nureva HDL300 Lyd og mikrofonplanke
Med dens evne til å plukke opp hver person i rommet like klart, vil eksterne møtedeltakere høre lyden så godt at de føler de er tilstede. Eksklusive “Microphone Mist™» – 8192 virtuelle mikrofoner fordelt som et usynlig nettverk over hver kvm i rommet sørger for at det elegante mikrofonsystemet HDL300 løser tradisjonelt tunge audioinstallasjoner til en brøkdel av prisen!

Lean prosess og prosjektrom

Nureva Span System
Nureva interaktiv vegg og Span programvare strømlinjeformer prosess og prosjektarbeid for prosjektgrupper i et digitalt verktøy. Opprett et digitalt lerret på inntil 60 meter og visualiser teamets tanker, ideer og fremdrift – Skybasert programvare sørger for du alltid har informasjonen umiddelbart tilgjengelig helt ned til fingertuppen på din telefon.

ConcertoAudioProduct BlackFront

Våre interaktive løsninger spiller på lag med den fantastiske HDL300 mikrofonplanken som dekker hver cm i møterommet, og får eksterne deltageren til å føle at de befinner seg i samme rom.