Interaktivt-Moterom-Nureva-Interaktive-skjermer-vegg

Interaktivitet i møterommet

Hvordan vi kommuniserer med hverandre på bakgrunn av ny teknologi betyr nye måter å samhandle på. Du benytter touchteknologi gjennom hele dagen, hvorfor skal du ikke kunne interagere med innholdet på visningsflaten i møterommet?

Whiteboard, deling og enkelhet

Skjermen skrur seg automatisk på når du kommer inn i rommet, whiteboard åpnes og det er bare å plukke opp en penn. Alt man skriver lagres automatisk, og kan deles live med inntill 250 deltagere. Skjermen speiler alle enheter uten ekstrautstyr og har innebygget nettleser.

Møterom-Interaktiv-skjerm-Whiteboard-SmartBoard

SMART Board Pro
Whiteboard, nettleser og speiling inkludert i skjermen. SMART ink sørger for at du kan skrive i innholdet til en tilkoblet PC  som Powerpoint – Taktilitet (manipulere innholdet på skjerm) øker konsentrasjonen til deltagerne! Møteromsprogramvaren MeetingPro inkludert.

Mobilitet og presisjon

Kontorlandskapene ser annerledes ut nå enn de gjorde bare for noen få år siden. Vi tar avgjørelser og diskuterer i alle rom, bedrifter deler åpne kontorlandskap og bytter på møterommene. Montér skjermen på en mobil heis og du kan trille, tilte og hev/senke den.

Møterom-Interaktiv-skjerm-Presisjon-palmrejecton-Prowise

Prowise Touchscreen
Der Prowise ikke har SMART Board sin enkelhet kompenserer den rått lyd og bilde og en presisjospenn med palm rejecton. Montert på Prowise iPro mobile lift kan den flyttes overalt. Alt du trenger er å plugge i strømkabelen og koble på WI-FI.

Huddleroom

Et huddleroom er et rom tilpasset 4-6 personer, hvor formålet er effektive beslutningsprossesser på bakgrunn av at rommet er designet med interaktivt ustyr knytter interne og eksterne deltagere sammen.

Møterom-Interaktivet-skjerm-HuddleRoom

Prowise Entryline
Gjør presentasjonen eller salgspitchen din mer levende ved å bruke en touchskjerm, i stedet for å sitte ved pulten og trykke på datamskinen. Bruk pennene til å understreke poenger eller gestures for å utheve bilder eller ord.

Lean prosess og prosjektrom

I en god endringskultur er det åpenhet for at ting kan forbedres, og medarbeiderne har muligheter og verktøy til å gjennomføre løpende endringer. Innreder du prosjektrommet ditt med interaktivitet på alle veggene. løser du både plass og sikkerhetsproblematikk, sammen interaktiv samhandlng alle kan ta i bruk.

Møterom-Interaktivet-skjerm-Lean-Nureva-2

Nureva Span System
Nureva interaktiv vegg og Span programvare strømlinjeformer prosess og prosjektarbeid for prosjektgrupper i et digitalt verktøy. Opprett et digitalt lerret på inntil 60 meter og visualiser teamets tanker, ideer og fremdrift – Skybasert programvare sørger for du alltid har informasjonen umiddelbart tilgjengelig helt ned til fingertuppen på din telefon.

Mikrofonsystemet som dekker hver cm i rommet

ConcertoAudioProduct_BlackFront_1300x600_1.0_Kuttet

Våre interaktive løsninger spiller på lag med den fantastiske HDL300 mikrofonplanken som dekker hver cm i møterommet, og får eksterne deltageren til å føle at de befinner seg i samme rom.

Book en uforpliktende demo

Du er hjertelig velkommen til en uforpliktende demo i våre demorom på Lysaker! Vår erfaring er at så snart du får oppleve hva interaktivitet gjør med samhandling og produktivitet, vil man aldri se seg tilbake.

Referanser

1920x1085_Skanska_AEC_Prowise_BigRoom3

Skanska bygger Norge med Prowise interaktive skjermer

Skanska har nå for alvor tatt steget inn i Integrated Concurrent Ingeneering (ICE) blant anned ved bruk av Prowise skjermer. Sjekk ut hvordan Skanska bruker interaktive skjermer fra Prowise for å forsterke effekten av VDC og ICE i prosjektene sine.

1920x1085-SMART-Board-Pro-iQ-Grette-Interaktiv-moterom

SMART Board Pro gir levende presentasjoner hos Grette

“Vi bruker det akkurat som man ville brukt et tradisjonelt whiteboard, men fordi denne er digital har vi også mulighet til å lagre og dele notatene som blir gjort på skjermen. I tillegg går det selvsagt mye i Power Point, da brukes pennefunksjonen flittig. De som holder presentasjoner her liker spesielt godt det at man kan interagere med skjermen!

Scroll til toppen