<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Effektive møterom

Hvordan vi kommuniserer med hverandre på bakgrunn av ny teknologi betyr nye måter å samhandle på. Du benytter interaktiv  touchteknologi gjennom hele dagen, hvorfor skal du ikke kunne interagere med innholdet på visningsflaten i møterommet?

Møterom-Interaktiv-skjerm-Whiteboard-SmartBoard-768x432

Interaktiv skjerm

Skjermen skrur seg automatisk på. Whiteboard, nettleser og skjermspeiling av alle typer enheter inkludert i skjermen. Eksklusive SMART ink sørger for at du kan skrive med digitalt blekk som fester seg på ethvert innhold av en tilkoblet pc, understrek og notér i Powerpoint-slide for eksempel – Møtene har med ett blitt langt mer fleksible og spennende!

SMART Board Pro

Interaktivt-moterom-Nureva-HDL300-mikrofonplanke

Lydkonferansesystem

Med dens evne til å plukke opp hver person i rommet like klart, vil eksterne møtedeltakere høre lyden så godt at de føler de er tilstede. Eksklusive “Microphone Mist™» – 8192 virtuelle mikrofoner fordelt som et usynlig nettverk over hver kvm i rommet sørger for at det elegante mikrofonsystemet HDL300 løser tradisjonelt tunge audioinstallasjoner til en brøkdel av prisen!

Nureva HDL lyd og mikrofonsystem

Møterom-Interaktivet-skjerm-Lean-Nureva-2

Jobb agilt med Nureva Wall

Nureva interaktiv vegg og Span programvare strømlinjeformer prosess og prosjektarbeid for prosjektgrupper i et digitalt verktøy. Opprett et digitalt lerret på inntil 60 meter og visualiser teamets tanker, ideer og fremdrift – Skybasert programvare sørger for du alltid har informasjonen umiddelbart tilgjengelig helt ned til fingertuppen på din telefon.

Nureva Span Workspace