<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Enighet mellom fagene ved hjelp av interaktive skjermløsninger

BIM, ICE, VDC, CIFE, 2/3/4D, prosjektstyring, LEAN, BREAM. Alle disse er betegnelser som etterhvert har blitt godt kjent i BAE-sektoren. Det meste dreier seg om informasjon og hvordan vi håndterer og får det vi trenger. Våre interaktive touch-løsninger fra SMART og Prowise forenkler prosessene og inspirerer til effektivt samarbeid.

BOOK UFORPLIKTENDE DEMO

ICE

ICE

Integrated Concurrent Engineering er arbeidsmetode som sikter på å fysisk bringe sammen de ulike fagene som er knyttet til et prosjekt i samme rom. Dette for å oppnå god flyt, enighet og raske og gode beslutninger med alle involverte parter til stede. Interaktive løsninger er allerede en naturlig del av disse møtene. Har men et kart, bilde, tegning eller modell skal man med intuitive verktøy kunne forsterke det budskapet en deltager forsøker å formidle. Det være seg å vri og zoome en 3D modell, tegne på et kart eller bilde eller lage korte notater i en white board. Og selvsagt lagre og dele dette arbeidet.

Big Room

Big Room

Hvordan man samler mennesker nyttet til et pågående prosjekt skjer stadig oftere i det som kalles Big Room. Her har man ofte flere visningsflater hvor en eller flere er interaktive. Alle deltagere skal ha muligheten til å enkelt dele et innhold med de andre trådløst eller ved tilkobling. På den måten kan man ha mer relevant informasjon tilgjengelig på samme tid. Og man gir alle mulighet til å reise seg opp fra plassen sin, gå bort til den interaktive flaten og interagere med innholdet. Det er derfor også lagt opp til flere tilkoblingspunkter og god plass for bevegelse rundt skjermene. Rommet er direkte designet for å gi bevegelse og flyt i prosjektet.

Våre Interaktive løsninger

Nureva Span system

Nureva Span system

Samhandlingssystemet Nureva Span gjør en hvilken som helst vegg om til et interaktivt flate på intill 9 meter. Systemet erstatter Whiteboard, flippover og Post-It lapper med en interaktiv flate enhver møtedeltager kan delta på uansett hvor de befinner seg i verden.

Systemet kan settes opp på 3 til 9 meter. inkludert hjørner! Systemet binder sammen det beste fra touch teknologien med skybaserte programvarers fordeler. Sammen erstatter de analoge prosesser, frigjør plass og eliminerer sikkerhetssrisiko ved hemmeligholdte prosjekter.

Dette verktøyet er konstruert for maksimal utnyttelse av den store flaten, og optimalisering av de prosessene som foregår i samhandlingsrom som tegning og systematisering, LEAN og konstruksjon.

Prowise Touchscreen

Prowise Touchscreen

Med Prowise Touchscreen på veggen vil du oppleve en touchskjerm i fantastisk Ultra HD 4K-kvalitet med innebygget mikrofon og høyttalere, i tillegg til kamera! Prowise sin eksklusive ProWrite lar deg skrive med ulike tykkelse samtidig som du hviler håndbaken på skjermen.

Prowise Touchscreen kan brukes rett ut av boksen med sitt operativsystem med whiteboard, nettleser og speiling av enheter.  Den skybaserte programvaren Presenter medfølger gratis, og lar deltagere lage presentasjoner og jobbe i canvas på tvers av lokasjoner. Den kan og leveres med integrert Windows 10 PC slik at du kan bruke enhver applikasjon du er vandt med.

Med All-in-one heis på hjul får du en mobil løsning som lar deg justere høyde og vinkel, den kan til og med legges helt vannrett- perfekt for samhandling og samarbeid mellom fagene.

SMART Board iQ Pro

SMART Board iQ Pro

Skjermens bevegelsessensor skrur den automatisk på, bare plukk opp en penn og begynn å skriv. Innholdet på den digitale whitboarden kan deles i sanntid til enheter i rommet eller overalt ellers i verden, samt sendes som PDF i etterkant. Du er et trykk unna skjermens nettleser, samt innebygget speilingsteknologi av alle enheter uten bruk av dongler!

Med SMART Ink kan du skrive på og i alle applikasjoner (med integrasjon mot Office og mange andre applikasjoner). Det “intelligente” blekket sitter fast i Powerpoint-slidene dine og eller kan flyttes og viskes ut uten at du må foreta noen aktive valg.

Intel Computer Card i skjermen + Benytt nye SMART TeamWorks!

Inkluderer du Intel Computer Card i skjermen vil du få en fullverdig Windows 10 maskin integrert. Dermed vil du kunne benytte deg av møteromshub-programvaren SMART TeamWorks.

Skjermen vil bli den sentrale infrastrukturen for konferanse med Skype, bruk og installasjon av apper og muligheten for samhandling i det interaktive whiteboardet. Ingen kabler, ingen feilkilder – Plug and play!

Referanser

Skanska bygger Norge med Prowise skjermer

Gjønnes boligfelt og Ensjø Torg er to av SKANSKAs prosjekter i Oslo-området. Førstnevnte er snart et ferdigstilt leilighetskompleks, det andre ikke mer enn et hull i bakken. Felles for de begge er hvordan prosjektene styres. SKANSKA har nå for alvor tatt steget inn i Integrated Concurrent Ingeneering (ICE) blant anned ved bruk av Prowise skjermer.

Sjekk ut hvordan SKANSKA bruker interaktive skjermer fra Prowise for å forsterke effekten av VDC og ICE i prosjektene sine.

Kruse Smith: Fremtidens Big Room med SMART Board iQ

Glem blyant og store ark, tegninger som sendes frem og tilbake i versjon 1, 2 ,3 og 11. Kruse Smith har totalrenovert sine egne prosjekter og jobber nå i høyteknologiske, moderne big-room, utstyrt med SMART Board iQ. Resultatet er betydelig økt effektivitet i prosjektene.

Det hele startet med at avdelingen CIFE (Center for Integrated Facility Engineering) ved Stanford University gjennomførte en større studie som viste at å investere i interaktive løsninger i bygg- og anleggsbransjen, hadde flere store fordeler.

Distributør av interaktive løsninger til

Veidekke
Sykehusbygg
Skanska
Norconsult
Lean Communication
ABB
AF Gruppen
Hent

Interaktivt møterom

Nureva Span interaktiv vegg