<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

NUREVA™ INTERAKTIV TOUCHVEGG

Visuelt samarbeidsverktøy for å drive prosessene dine fremover

Nureva interaktiv vegg og Span programvare strømlinjeformer prosess og prosjektarbeid for prosjektgrupper i et digitalt verktøy. Opprett et digitalt lerret på inntil 60 meter og visualiser teamets tanker, ideer og fremdrift - Skybasert programvare sørger for du alltid har informasjonen umiddelbart tilgjengelig helt ned til fingertuppen på din telefon.

SPAN samarbeidssoftware

SPAN samarbeidssoftware

Berik teamet ditt med et verktøy som er designet for å forsterke typiske kjerneprosesser i et selskap. Legg inn notater, jobb utifra maler eller del skjermen din, uansett om du er i samme rom eller et annet sted i verden.

Nureva-Wall-Span-Wall-Samhandlingsrom-Interaktiv-Vegg

Maksimaliser samhandlingsmulighetene

Gjør en kompromissløs oppgradering av analoge arbeidsmetoder. Med Nureva Wall system kombinerer du en berøringsflate med samarbeidssoftware som gir teamet ditt alle muligheter til å lykkes med oppgavene.

Nureva-Wall-Span-Wall-Samhandlingsrom-Interaktiv-Vegg-UtnyttArealet

Fleksibel konfigurasjon

One size never fits all - Og med Nureva trenger man ikke det. Veggkonfigurasjonen kan være så “liten” som 2,30 m bred eller så lang som 18,29 m bred. Brett den utover lengden på veggen eller installer den i et hjørne!

Se video av løsningen:

Span Programvaren

Si farvel til avlåste rom, manuelle notater og analogt prosessarbeid. Med Span får du et fleksibelt, strømlinjeformet og prosesseffektiv digitalt verktøy som håndterer dette. Opprett et digitalt lerret på inntill 60 menter for å visualisere dine tanker og ideer, inviter til strategimøter der alle kan se fremgang og bidra på tvers av landegrenser og enheter.

Span OnDevices HR MAY30

Fleksibilitet og sikkerhet

I Span har du fleksibiliteten til å gi teammedlemmer akkurat det nivået av tilgang de trenger for å vise, bidra og eller administrere innhold. Alle med riktig tilgang kan dele ideer, lage oppgaver,  sette inn tekst og bilder og  eller organisere innhold i prefedinerte maler. Bidragene kan sees i sanntid og du kan til og med dele skjermen din direkte på det digitale lerretet.

Organisert prosessarbeid

Opprett intelligente grupper på lerretet og dra relevant innhold inn og ut. Er det komplekse oppgaver og ideer, lag undergrupper, endre størrelse på gruppegrenser,  skjul og vis grupper alt ettersom eller organiser de etter farge. Opprett nye maler i lerretet eller konverter gruppens papirbaserte maler til brukervennlige digitale verktøy. Det er enkelt å laste opp Kanban og empatikart for å gjøre de til intelligente skjemaer du jobbe med på det digitale lerretet.

Oppdag Nureva du også

Book uforpliktende demo i dag

Lyd og mikrofonsystemet som dekker hver cm i rommet

Nureva HDL300 lyd og mikrofonplanke dekker hver cm av inntil 60 kvm rom, sørger for at alle blir hørt like godt og får eksterne møtedeltagere til å føle de befinner seg i samme rom.

ConcertoAudioProduct_BlackFront_1300x600_1.0_Kuttet