Mikrofonsystemet som dekker hver cm i rommet

Med dens evne til å plukke opp hver eneste lydkilde i rommet, vil eksterne møtedeltakere høre lyden så godt at de føler de er tilstede. Det elegante mikrofonsystemet HDL300 tar automatisk kontroll, gir krystallklar lyd og gir alle lik mulighet til å bli hørt.

1920x1080-Nureva-HDL300-Lydsystem-Naturlig-Lyd

Kobler seg automatisk på

Tar automatisk kontroll over lyden som en standard USB-lydenhet, ingen drivere å installere, klar til bruk ut av boksen! Fullt kompatibel med Skype® for Business, Skype, Zoom, Cisco WebEx ™, GoToMeeting ™ og andre lignende programmer.

1920x1080-Nureva-HDL300-Lydsystem-Dekker-Hele-Rommet

Dekker hele rommet

Med Nureva sin Microphone Mist-teknologi, er HDL300-systemet utstyrt med hele 8.192 virtuelle mikrofoner. Uansett hvor du står, hvilken retning du snakker mot, om du flytter deg mens du prater – ja, selv hvis du har hodet inn i et skap – så plukker mikrofonen opp stemmen din.

1920x1080-Nureva-HDL300-Lydsystem-Grey-Silver

En naturlig lydopplevelse

Når møterommet ditt er utstyrt med Nureva sitt HDL300 mikrofonsystem, hører de eksterne møtedeltakere lyden så krystallklart at det føles som de er i rommet. Systemet klarer å skille ut flere stemmer på én gang, samtidig som den filtrerer ut bakgrunnsstøy.

Slik fungerer den:

1024x-Nureva-HDL300-Lydsystem-Automatiske-oppdateringert

Rask og problemfri installasjon

Bare heng den integrerte mikrofonen og høyttalerstangen på veggen, koble Ethernet (PoE) -kabelen til tilkoblingsmodulen, koble USB-kabelen fra tilkoblingsmodulen til datamaskinen med UC & C-programvaren, og du er klar til å gå. Det er ingen rot på bordet og ingen dyre og kompliserte installasjonskrav.

Automatiske oppdateringer

Kalibrering av konvensjonelle møteromsmikrofoner kan være vanskelig og dyr. HDL300-systemet kalibrerer automatisk og tilpasser seg endringer i miljøet. Og Nureva lydbehandling oppdateres automatisk, slik at du alltid har den nyeste programvaren og firmware.

Dekker hele rommet

Skarp og klar lyd

På grunn av sin plassbevisste design tar HDL300-systemet ikke opp ekstra rom på et bord eller annen arbeidsflate. Og med høy kvalitetshøyttalere, vil du oppleve skarp lyd på rommet uten behov for andre lydenheter.

Løser ditt eventuelle problemrom

Glassvegger, flyttbare møbler og rørinnredninger er ofte årsaker til problemrom når det kommer til lyd. Med 8192 virtuelle mikrofoner  og avanserte prosessor løser HDL300-systemet problemrom fordi det bare henter lyden du vil mottakeren skal høre.

Gjør møterommet ditt komplett!

Scroll til toppen