<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Lyd og mikrofonsystem til møterom

Med dens evne til å plukke opp hver person i rommet like klart, vil eksterne møtedeltakere høre lyden så godt at de føler de er tilstede. Det elegante mikrofonsystemet HDL300 løser tradisjonelt tunge audioinstallasjoner til en brøkdel av prisen!

BOOK 10 MINUTTERS DEMO
Tar automatisk over som lydkilde

Tar automatisk over som lydkilde

Tar automatisk kontroll over lyden som en standard USB-lydenhet, ingen drivere å installere, klar til bruk ut av boksen! Fullt kompatibel med Skype® for Business, Skype, Zoom, Cisco WebEx ™, GoToMeeting ™ og andre lignende programmer.

Dekker hele rommet

Dekker hele rommet

Med Nureva sin Microphone Mist-teknologi, er HDL300-systemet utstyrt med hele 8.192 virtuelle mikrofoner. Uansett hvor du står, hvilken retning du snakker mot, om du flytter deg mens du prater – ja, selv hvis du har hodet inn i et skap – så plukker mikrofonen opp stemmen din.

En naturlig lydopplevelse

En naturlig lydopplevelse

Når møterommet ditt er utstyrt med Nureva sitt HDL300 mikrofonsystem, hører de eksterne møtedeltakere lyden så krystallklart at det føles som de er i rommet. Systemet klarer å skille ut flere stemmer på én gang, samtidig som den filtrerer ut bakgrunnsstøy.

HDL300_room_traditional_outside_MM_web

Med sin eksklusive “Microphone Mist™” teknologi, har Nureva HDL300 lyd og mikrofonplanke blitt en seriøst utfordrer til tradisjonelle “tunge” audioinstallasjoner i møte- og konferanserom – til en brøkdel av prisen.

Det å “mikke” opp konvensjonelle møterom, større prosjektrom og konferanserom kan være en kostbar affære, og en rekke selskaper livnærer seg ene og alene på dette. Når alt er på plass kan likevel brukeren oppleve forvirring og problemer med å få lydsystemet til å spille, hvorfor kobler ikke mikrofonen seg på, hvorfor hører ikke eksterne møtedeltagere hva vi sier.

Nureva HDL300 er en lyd og mikrofonplanke du skrur fast i veggen, den autokallibrerer seg i forhold til rommets størrelse, interiør og beskaffenhet. Teknologien i den sørger for at når du plugger i USB-kontakten tar den automatisk over som lyd og mikrofonkilde.

Alle blir hørt like godt uansett hvor du er i rommet og eksterne møtedeltagere låter krystallklart tilbake – prøv den selv og du blir overbevist med det samme! Rett og slett ekstrem ytelse til en brøkdel av hva det burde koste.

3 år garanti

Nureva HDL300 og Dual HDL300 kommer med 3 år full garanti uten ekstra kostnad*. (Registrerer produktet hos Nureva innen 30 dager etter innkjøp.) Det er mulig å utvide til 4 og 5 år garanti for et tillegg i prisen.

Slik fungerer den:

Løser lyden i problemrom

Løser lyden i problemrom

Metall, glassvegger, flyttbare møbler og rørinnredninger er ofte årsaker til problemrom når det kommer til lyd og mikrofoner i møterom. Når du henger opp en Nureva HDL309 scanner den automatisk rommet den befinner seg i og kallibrerer seg selv etter forholdene.

Med sin eksklusive “Microphone Mist™» – 8192 virtuelle mikrofoner fordelt som et usynlig nettverk over hver kvm i rommet, klarer den dermed å filtrere ut alt annet enn stemmen til den som prater, slik at eksterne tilhørere vil føle de befinner seg i samme rom.

Active Zone Control

I motsetning til teknologier som forsøker å lage oppsamlingssoner ved å slå fysiske mikrofoner eller bjelker av og på, utnytter Active Zone Control den unike naturen til Microphone Mist ™ -teknologien.

Ved hjelp av Nureva Room Manager programvaren som følger med kan kan du utpeke soner i rommet for optimalisert for lydopptak og redusere lyden fra resten av rommet ved å deaktivere de virtuelle mikrofonene – helt enkelt genialt!

Gjør møterommet ditt komplett!

Book uforpliktende demo i dag