<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Prowise i møterommet

Bruker du whiteboard eller tavle i møterommet ditt? Trenger du en mulighet til å vise presentasjoner og video i høy bildekvalitet? Ønsker du i tillegg å kunne gjøre notater og skrible inn i presentasjoner, nettsider, bilder eller andre dokumenter? Alt dette kan du med Prowise!

SVÆRT BRUKERVENNLIG
SVÆRT BRUKERVENNLIG
ULTRA HD PC-MODUL
ULTRA HD PC-MODUL
BESKYTTELSE MOT LYSREFLEKSJON
BESKYTTELSE MOT LYSREFLEKSJON
5 ÅR GARANTI ENTRYLINE / 7 ÅR GARANTI PROLINE+
5 ÅR GARANTI ENTRYLINE / 7 ÅR GARANTI PROLINE+
TJUE TOUCHPUNKTER FOR ULTIMAT TOUCHOPPLEVELSE
TJUE TOUCHPUNKTER FOR ULTIMAT TOUCHOPPLEVELSE
iNTEGRERT LYDPLANKE
iNTEGRERT LYDPLANKE
PLUG-AND-PLAY, KLAR TIL BRUK UMIDDELBART
PLUG-AND-PLAY, KLAR TIL BRUK UMIDDELBART
RIPESIKKERT GLASS
RIPESIKKERT GLASS
INTEGRERTE MIKROFONER
INTEGRERTE MIKROFONER
Proline Plus

Proline Plus

En elegant og sofistikert skjerm, både hva gjelder design og funksjonelt innhold.
Med Pro Line på veggen vil du oppleve en touchskjerm i fantastisk Ultra HD 4K-kvalitet, med innebygget mikrofon og høyttalere slik at du enkelt kan bruke skjermen til fjernmøter.

Skjermen er svært brukervennlig, med en god touchopplevelse og tusjer med digitalt blekk. Programvaren er skybasert, så du trenger ikke tenke på kompliserte installasjoner – bare plugg i stikkontakt og koble til internett så er skjermen klar til bruk.

Alle Prowise sine skjemer er nøye inspisert og kvalitetssjekket, derfor tilbyr Prowise 7 års garanti. Pro Line Plus kommer i størrelsene 65″og 75″.

Entry Line UHD

Entry Line UHD

Ønsker du deg en enkel og prisgunstig touchskjerm i møterommet ditt, er Entry Line et godt alternativ. Skjermen er som et gedigent nettbrett som henger på veggen i møterommet ditt, og du kan bruke den akkurat som du ville gjort med et nettbrett.

Gjør presentasjonen eller salgspitchen din mer levende ved å bruke en touchskjerm, i stedet for å sitte ved pulten og trykke på datamskinen. Bruk pennene til å understreke poenger eller gestures for å utheve bilder eller ord. Skjermen kommer også med Prowise Presenter skybasert programvare, som lar deg bruke skjermen som et digitalt whiteboard.

Entry Line kommer i 55″, 65″, 75″ og 86″.

Prowise i møterommet
Skriv naturlig med ProWrite

Skriv naturlig med ProWrite

Frem til nå har det ikke vært mulig å skrive like naturlig på en touchskjerm, som du ville gjort på en tavle. Prowise sin nyutviklede teknologi ProWrite lar deg nå skrive på skjermen med en penn, samtidig som du kan hvile håndbaken på skjermen. Det er det ingen annen interaktiv skjerm og penn som lar deg gjøre.

Den responderer lynraskt, og lar deg velge om du vil skrive og tegne med tykke eller tynne linjer. Jo hardere du presser, dess tykkere linje. Pennen har direkte integrasjon mot Microsoft ink, slik at du enkelt kan ta i bruk dine Windows-apper på skjermen.

Windows ink

 

Best på bilde og lyd

Best på bilde og lyd

Takket være høykvalitets 4K UHD-oppløsning er bildene på EntryLine og Pro Line Plus skjermene så skarpe at de nesten ser levende ut. For å sikre den høye bildekvaliteten, er det lagt på et tynt lag beskyttende coating utenpå skjermen, som både hindrer lys i å reflektere og beskytter mot riper.

Prowise-skjermene er de eneste interaktie touchskjermene på det norske markedet med integrert lydplanke og integrerte mikrofoner. Pro Line Plus har  inngang for webkamera på toppen av skjermen. Dermed kan du enkelt bruke skjermen til webmøter, uten å måtte koble til telefoner og eksterne mikrofoner.

Brukervennlig

Brukervennlig

PC-modul og NFC teknologi

Prowise sine touchskjermer er kjent for å være svært brukervennlige. Med PC-modul og NFC-kort kan du logge rett inn i Windows med et ett enkelt sveip på skjermen.

Det modulære systemet til Prowise gjør skjermene trygge for fremtiden. Med det modulære systemet kan man enkelt bytte ut deler lokalt som bidrar til raskere og bedre service. Med automatiske oppdateringer er alltid den interaktive skjermen klar til bruk så lenge internett er tilgjengelig. Prowise tilbyr gratis oppdatering i 5 år av Prowise Presenter og Prowise Central.

Med PC-modul kan du starte møtet umiddelbart:

  • Lynkjapp oppstart med SSD-disk
  • lavt strømforbruk takket være energieffektive komponenter
  • Windows 10
  • Kraftig Intel prosessor
  • Ultra HD grafikkort
Garantert kvalitet

Garantert kvalitet

Prowise-skjermene er i en helt egen klasse når det gjelder kvalitet, og bruker bare komponenter med klassifisering A+ etter internasjonale sertifiseringer. Prowise produserer skjermene sine uten aktive vifter eller filtre, noe som gjør de motstandsdyktige mot støv og andre partikler. Dette sørger for økt levetid. EntryLine har 5 år full garanti, ProLine+ hele 7 år garanti!

Garantien gjelder:

  • garanti på touchskjermer
  • garanti på PC-modul
  • garanti på heiser
  • premium panelgaranti
  • garantert gratis oppdateringer av Central og Prowise Presenter

Sammenlign modeller

  ProLine+ UHD EntryLine UHD
Størrelser 65", 75" 55", 65", 75", 86"
Oppløsning UHD 4K UHD 4K
Høyttalere Lydplanke - 6 høyttalere Stereo - 2x16W
PC-modul slot Ja, OPS slot ja, 120P
Multi-touch 20-punkt 20-punkt
Multi-writing 10-punkt 10-punkt
Prowise Central Ja Ja, ingen ekstern app support
OTA-Over the Air Updates Ja Ja
Aktiv Penn Ja, Prowrite ink -
Windows Ink støtte Ja -
NFC-skriver/leser Ja -
Webcam-feste og USB-topp Ja -
Mikrofon Ja, 2 stk wide-area -

Er du nysgjerrig på Prowise, eller har lyst til å se og prøve?

Be om en demo