<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Presenter presentasjonsverktøy

Prowise Presenter kombinerer brukervennlighet og visuelle virkemidler med en rekke muligheter for interaktivitet. Dette gjør at verktøyet er godt egnet til møter, så vel som presentasjoner for større forsamlinger.

Prowise Presenter Brukervennlig

Brukervennlig

Presenter 10 er fullpakket med innhold og interaktive muligheter for presentasjoner utover det vanlige. Gjør presentasjonen din til en visuell reise og inviter møtedeltagerne til felles brainstorming eller aktiv deltagelse, enten de er i samme rom eller remote.

Prowise-Presenter-Sikkerhet

Sikkerhet i skyen

Presenter kan benyttes som nedlastbar app (PC, Android og Apple devicer) , eller skybasert gjennom en nettleser. Kontodetaljer og de skybaserte filene dine er i de beste hender der Prowise er ISO 27001 og 9001 sertifisert.

Prowise-Presenter

Prowise Presentasjonsverktøy

Prowise Presenter kombinerer brukervennlighet og visuelle virkemidler med en rekke muligheter for interaktivitet. Dette gjør at verktøyet er godt egnet til møter, så vel som presentasjoner for større forsamlinger.

Du kan for eksempel skape engasjement med en quiz, involvere hele møterommet med hjelp av touch-skjerm, eller holde levende presentasjoner ved å ta i bruk hele spekteret av tilgjengelige virkemidler. Dette er spesielt relevant for å engasjere mennesker med kinestetisk læringsstil, som er avhengig av aktiv deltakelse for å lære på en best mulig måte.

Skybasert med filbibliotek

I Prowise Presenter får du mulighet til å invitere inn kolleger til å bidra i samme arbeidsdokument / presentasjon i sanntid over nettet, med samskriving og deling av mediaressurser på felles kanvas.

Når du oppretter gratis konto hos Presenter vil du kunne lagre filene dine i et skybasert bibliotek, programmet kan kjøres gjennom nettleseren din, eller lastes ned på en hvilken som helst enhet.

Skaff deg en gratis konto i dag!