Headerbilde-Prowise-Touchscreens

Prowise Touchscreen

Touchskjerm med 4K- bilde, mikrofoner og høyttaler med subwoofer, Energy Star sertifisert, 5 år full garanti og mulighet for Intel i7 modul-PC integrert i skjermen.

Prowise-Touchscreens-lyd-bilde-verdensklasse

Uovertruffen lyd og bildeopplevelse

4K Ultra HD IPS-panelet garanterer best mulig visningsopplevelse der bare de aller beste toppkvalitets LG-panelene blir brukt. Med en visningsvinkel på 178 ° er innholdet tilgjengelig for alle! Integrert Dolby sertifisert lydplanke med Subwoofer gir rå lyd!

1920x1080-Prowise-Touchscreen-Kamera

Kamera følger med

Prowise Touchscreen blir nå levert med kamera som reagerer på bevegelser, inkludert. Laget for fysiske aktiviteter foran skjermen, spesielt egnet for barn og eldre men kan og benyttes som nettkamera for møtevirksomhet.

Prowise-Touchscreens-multi-lift-ipro

Fleksibilitet i særklasse

Enten du vil flytte, heise eller tilte skjermen er Prowise Touchscreens solide byggekvalitet laget for å tåle alle typer påkjenninger. I tillegg til å heises opp og ned kan den tiltes og senkes til å fungere som et interaktivt bord.

Prowise-Touchscreens-NFC-teknologi-Modul-PC

Mulighet til Intel i7 PC integrert i skjermen

Sett inn Prowise OPS modul-PC og du får en berøringsskjerm med Windows 10, kraftig Intel-prosessor, Ultra HD-skjermkort og super rask SSD-stasjon. Intel Core i7 PC-modulen tillater IT-avdelingen å overvåke, sikre, administrere og støtte alle skjermene eksternt.

Med NFC-kort kan du logge rett inn i Windows med et ett enkelt sveip på skjermen. Skjermene er laget med Prowise sine egne moduære komponenter, noe som sikrer en fremtidsrettet investering, da man enkelt kan bytte ut deler lokalt, noe som bidrar til raskere og bedre service.

  • Lynkjapp oppstart med SSD-disk
  • Lavt strømforbruk takket være energieffektive komponenter
  • Windows 10
  • Kraftig Intel prosessor og Ultra HD grafikkort.
  • 5 år full garanti
Prowise-Touchscreens-Central-ProNote-Reflect-Presenter

Alt innenfor rekkevidde med Central

Prowise sitt integrerte operativsystem Central sørger for rask tilgang til de mest benyttede funksjonene en berøringsskjerm trenger. Tre fingre på skjermen åpner for enkel tilgang til ProNote (digital tavle), Reflect (speiling) og nettleser.

ProNote
Ta notater og skriv på den hvite digitale tavlen eller noter på websider, i PDFfiler og andre dokumenter. Bruk ProNote til enkelt å dele et dokuiment med hvilken som helst enhet direkte fra berøringsskjermen.

Reflect
Speil din enhet opp på skjermen med gratis Reflect app. (Airplay er integrert uten app). Vis opptil 4 ulike enheter på skjermen uten behov for kabler eller dongler.

Presenter
Presenter er et intuitivt verktøy på norsk for å skape engasjerende presentasjoner, utdanningsopplegg og inspirere til samarbeid. Gratis programvare som er allsidig, brukervennlig og egner seg for alle typer enheter.

Prowise touchscreen leveres på følgende stativer

Eksklusivt for Prowise er muligheten til å justere høyde og vinkel med skjermens innebyggede operativsystem Central. Alle heisene er GE sertifisert - den høyeste graden av produktsikkerhet i Europa.

1920-Prowise-iPro-Wall-Lift

iPro Wall Lift

Veggstativ, juster høyden med pedal eller benytt NFC kort / Central.

1920-Prowise-iPro-Mobil-Lift

iPro Mobile Lift

Høydejusterbar på hjul. Sikkerhetsmekanisme låser hjulene når skjermen er heist opp.

1920-Prowise-iPro-Tilt-Lift

iPro All-in-one Lift

Høydejusterbar heis på hjul med tilt funksjon, tilt skjermen ned til horisontal stilling!

Lyst til å oppleve Prowise?

Scroll til toppen