<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Prowise Touchscreen

Touchskjerm med 4K- bilde, mikrofoner og høyttaler med subwoofer, Energy Star sertifisert, 5 år full garanti og mulighet for Intel i7 modul-PC integrert i skjermen.

Uovertruffen lyd og bildeopplevelse

Uovertruffen lyd og bildeopplevelse

4K Ultra HD IPS-panelet garanterer best mulig visningsopplevelse der bare de aller beste toppkvalitets LG-panelene blir brukt. Med en visningsvinkel på 178 ° er innholdet tilgjengelig for alle! Integrert Dolby sertifisert lydplanke med Subwoofer gir rå lyd!

Legg apper direkte i skjermen

Legg apper direkte i skjermen

Prowise sitt interne minne og OS tillater at du kan legge inn foretrukne apper fra "Prowise Store". Være seg Skype, OneNote osv. Dette for å ha enkel tilgang til applikasjoner man benytter i møteromssetting uten å koble til PC.

Fleksibilitet i særklasse

Fleksibilitet i særklasse

Enten du vil flytte, heise eller tilte skjermen er Prowise Touchscreens solide byggekvalitet laget for å tåle alle typer påkjenninger. I tillegg til å heises opp og ned kan den tiltes og senkes til å fungere som et interaktivt bord.

Presenter - Gratis presentasjonsverktøy

Prowise Touchscreens NFC Teknologi Modul PC

Mulighet til Intel i7 PC integrert i skjermen

Sett inn Prowise OPS modul-PC og du får en berøringsskjerm med Windows 10, kraftig Intel-prosessor, Ultra HD-skjermkort og super rask SSD-stasjon. Intel Core i7 PC-modulen tillater IT-avdelingen å overvåke, sikre, administrere og støtte alle skjermene eksternt.

Med NFC-kort kan du logge rett inn i Windows med et ett enkelt sveip på skjermen. Skjermene er laget med Prowise sine egne moduære komponenter, noe som sikrer en fremtidsrettet investering, da man enkelt kan bytte ut deler lokalt, noe som bidrar til raskere og bedre service.

  • Lynkjapp oppstart med SSD-disk
  • Lavt strømforbruk takket være energieffektive komponenter
  • Windows 10
  • Kraftig Intel prosessor og Ultra HD grafikkort.
  • 5 år full garanti
Prowise Touchscreens Central ProNote Reflect Presenter

Alt innenfor rekkevidde med Central

Prowise sitt integrerte operativsystem Central sørger for rask tilgang til de mest benyttede funksjonene en berøringsskjerm trenger. Tre fingre på skjermen åpner for enkel tilgang til ProNote (digital tavle), Reflect (speiling) og nettleser.

ProNote
Ta notater og skriv på den hvite digitale tavlen eller noter på websider, i PDFfiler og andre dokumenter. Bruk ProNote til enkelt å dele et dokuiment med hvilken som helst enhet direkte fra berøringsskjermen.

Reflect
Speil din enhet opp på skjermen med gratis Reflect app. (Airplay er integrert uten app). Vis opptil 4 ulike enheter på skjermen uten behov for kabler eller dongler.

Presenter
Presenter er et intuitivt verktøy på norsk for å skape engasjerende presentasjoner, utdanningsopplegg og inspirere til samarbeid. Gratis programvare som er allsidig, brukervennlig og egner seg for alle typer enheter.

Prowise touchscreen leveres på følgende stativer

Eksklusivt for Prowise er muligheten til å justere høyde og vinkel med skjermens innebyggede operativsystem Central. Alle heisene er GE sertifisert - den høyeste graden av produktsikkerhet i Europa.

iPro Wall Lift

iPro Wall Lift

Veggstativ, juster høyden med pedal eller benytt NFC kort / Central.

iPro Mobile Lift

iPro Mobile Lift

Høydejusterbar på hjul. Sikkerhetsmekanisme låser hjulene når skjermen er heist opp.

iPro All-in-one Lift

iPro All-in-one Lift

Høydejusterbar heis på hjul med tilt funksjon, tilt skjermen ned til horisontal stilling!

Lyst til å oppleve Prowise?

BESØK OSS OG FÅ DEMO