SMART-Board-Pro-Sort-Headerbilde

SMART Board Pro til møterommet

Å ha en SMART Board Pro med iQ på veggen i dag skal gi alle som trer inn i rommet umiddelbare og intuitive digitale verktøy. Skjermen er ikke bare en visningsflate, men legger til rette for inspirerende diskusjon og produktiv møtevirksomhet.

SILK TOUCH - MYK OG BEHAGELIG OVERFLATEBERØRINGSGJENKJENNING - SKRIV MED PENN OG PUSS MED HÅNDFLATENPEN ID - SKRIV MED FLERE PENNER SAMTIDIG
SMART INK - SKRIV RETT INN I NETTLESER / POWERPOINTINTEGRERT SPEILING AV ALLE ENHETER UTEN EKSTRA UTSTYRGLEM KABELSURR - STRØM ER ALT DU TRENGER
4K OPPLØSNING FOR KRYSTALLKLART BILDEENERGY STAR SERTIFISERTSKRUR SEG PÅ OG AV AUTOMATISK
SMART-Board-Pro-IQ-Sort-Kolonne

En felles arbeidsflate for alle

Å ha en SMART Board med iQ på veggen i dag skal gi alle som trer inn i rommet umiddelbare og intuitive digitale verktøy. Skjermen er ikke bare en visningsflate, men skal legge til rette for inspirerende diskusjon og dialog.

Skjermens bevegelsessensorer skrur skjermen på og gjør alt klart for møtedeltakerne. Umiddelbart er flere viktige verktøy tilgjengelige; whiteboard som kan deles i sanntid med andre enhet, lagre og distribuere notater. Nettleser slik at du kan gå rett på nett for å finne informasjon og bruk av nettapplikasjoner.

Sist, men ikke minst tilbyr brukeren mulighet for trådløs deling fra ALLE plattformer. Skjermen er Apple TV, Chromecast og Miracast i ett. Helt uten å laste ned en app, koble til en dongel eller installere drivere!

"De som holder presentasjoner her liker spesielt godt det at man kan interagere med skjermen!"

IT Ansvarlig Grette Advokatfirma
SMART-Board-Pro-IQ-Grette-Kolonne

Mer levende presentasjoner og større møteengasjement hos Grette

Advokatfirmaet Grette moderniserte sine konferanselokaler og interne møterom med SMART Board interaktive skjermer. «SMART Board Pro gjør presentasjonene våre mer levende», sier IT-sjefen.

“Vi bruker det akkurat som man ville brukt et tradisjonelt whiteboard, men fordi denne er digital har vi også mulighet til å lagre og dele notatene som blir gjort på skjermen. I tillegg går det selvsagt mye i Power Point, da brukes pennefunksjonen flittig. De som holder presentasjoner her liker spesielt godt det at man kan interagere med skjermen!

Meeting Pro programvare inkludert

Ved hvert kjøp av et SMART Board Pro produkt følger alltid 10 stk Meeting Pro lisenser. Programvaren er er optimalisert for å skrive, tegne, legge inn bilder og lage presentasjoner i.

Dette er en programvare som kan lastes ned på egen pc og utgjør utgangspunktet for arbeidet på skjermen og notatene dine. Her kan du bevege deg i alle retninger for å utvide arbeidsflaten din. Det fungerer som et samhandlingsrom der du kan sette inn bilder, pdf’er, tegninger og annet innhold du jobber med. Skriv med digitalt blekk, zoom inn og ut ved å bruke bevegelser og panorer over canvaset ved hjelp av berøring og eller radarvisningsruten som hjelper deg holde oversikt.

Alle notater kan lagres som .fcw (SMART sitt eget filformat), pdf eller ppt for distribusjon og senere bruk. På denne måten har man et resultat av møtet som alle kan dra nytte av i ettertid.

SMART Ink

Med SMART Ink kan du skrive på og i alle applikasjoner (med integrasjon mot Office og mange andre applikasjoner). Med “intelligent” blekk kan du skrive, flytte og viske ut det du har skrevet uten å måtte ta et valg i en meny. Vi kaller det berøringsgjennkjenning.

Berøringsgjenkjenning

Funksjonalitetene på skjermen justeres automatisk avhengi av hvilket verktøy du benytter deg av, enten det er en penn, finger, viskelær eller håndflate.

White board og pc innhold

Vi vet at det er dine verktøy, det være seg Officepakken, nettapplikasjoner, bilder/film eller andre særegne programmer, som er det mest viktige i ditt møte. derfor har vi gjort det enkelt for deg å gå mellom verktøy og white board slik at du kan samle notater, utklipp og bilder i møtenotatene i Meeting Pro.

 

Sammenligne modellene

SMART Board Pro 7000 TouchskjermSMART Board Pro 6000 TouchskjermSMART Board Pro 2000
Størrelser75", 86"65", 75"75"
FargeSort metallBørstet titaniumHardplast
Touch teknologiHyPr Touch (Hybrid precision touch)DVITIkke touch-funksjonalitet
Integrert iQ modul
SMART Meeting Pro Software - 10 personlige - 1 rom lisens
Silk touch, Berøringsgjenkjenning og SMART ink
Pen ID4 penner samtidig2 penner samtidig
Hardware inkludert4 penner og en svamp2 penner
Multitouch (Samtidige ulike berøringer)168
BevegelsessensorDual sensorSingle sensor
KildebyttePå skjerm kildevisning av opptil 4 unikeSideknappSideknapp / fjernkontroll
KontrollpanelJa - Tilgang til strøm, volum, mute, HDMI, USB- a og USB - bNei
Input / output1x HDMI 2.0 1x HDMI 1,4, 4xUSB-b, 2x USB-a2x HDMI 1,4, 3x USB2x HDMI 1,4, 1x VGA, 1x Component, 1x Stereo-inn
Oppløsning4K UHD (HDMI 2.0 VIdeo)4K UHD 4K UHD
Energy Star Sertifisert

Book demo i dag!

Scroll til toppen