SMART Board Pro

SMART-Board-Pro-Interaktiv-Skjerm-Moterom

SMART Board er selve definisjonen på interaktive touchflater gjennom over 20 år som ledende aktør i markedet. SMART Board Pro er den mest solide, intuitive og brukervennlige interaktive skjerm- og softwareløsningen for mer effektiv møtevirksomhet.

SMART-Board-Pro-Interaktiv-Skjerm

SMART Board Pro

Verdensledende og premisseleverandør i over 20 år. SMART fokuserer på å være robust, intuitiv og brukervennlig. Den starter av seg selv, plukk opp en penn og begynn å skriv, flytt med finger og visk med håndflaten.

SMART-Board-Pro-SMART-Ink

SMART ink - Office integrasjon

Det er når du begynner å manipulere innholdet i en Powerpoint, ved å flytte, streke under og tegne nye objekter, at du og møtedeltagerne får oppleve på kroppen hvilken stor forskjell en interaktiv skjerm utgjør i møterommet.

SMART-Board-Pro-TeamWorks

SMART TeamWorks

SMART sin nyutviklede møteromshub-software. Installeres på integrert mini-PC i skjermen. Legger seg som et lag over Windows og fungerer som en møteromshub med egen Skypeadresse, apper og et whiteboard som tillater samskriving på tvers av enheter.

Oppdag SMART TeamWorks

SMART-Board-Pro-Windows10-PC

SMART TeamWorks

TeamWorks gjør SMART Board Pro skjermen om til en møteromshub, med direktehosting av Skype / Teams / Zoom møter, OneDrive integrasjon og mulighet til å legge til apper i skjermen. Whiteboardet gir uendelige muligheter, del og åpne PDF og PowerPoint direkte på kanvaset og eller skriv rett i dokumentet med SMART ink. Del bilder og video, legg til slides, ta opp sesjonen med masse mer!

1. oktober kom den største oppdateringen til SMART TeamWorks, (versjon 3.3), noensinne. Med over 150 forbedringer lister vi opp noen av nyhetene:

 • Miracast berøringsstøtte – Speil enheten din (PC, Android) med full touch, må prøves! 
  Se vår ferske video fra kontoret, for hvor responsivt det er.
 • En rekke nye verktøy og muligheter i whiteboardet
  Redigerbare bakgrunnsmaler – Velg fra en rekke produktivitetsmaler, eller last inn din egen
  Fra håndskrift med penn, til digital tekst i dokumentet
  Formgjenkjenning – gjør tegnede former om til objekt etc.
  AI tegnehjelp for profesjonell tegning
 • Microsoft OneDrive support
 • SMART TeamWorks deltagerapp

Nysgjerrig og lyst til å prøve?

Gjør møterommet komplett!

SMART Board Pro fungerer som hånd i hanske med Nureva HDL300 lyd og mikrofonplanke. Den dekker hver cm av inntil 60 kvm rom, sørger for at alle blir hørt like godt og får eksterne møtedeltagere til å føle de befinner seg i samme rom.

ConcertoAudioProduct_BlackFront_1300x600_1.0_Kuttet
Scroll til toppen