SMART Board Pro

SMART-Board-Pro-Interaktiv-Skjerm-Moterom

SMART Board er selve definisjonen på interaktive touchflater gjennom over 20 år som ledende aktør i markedet. SMART Board Pro er den mest solide, intuitive og brukervennlige interaktive skjerm- og softwareløsningen for mer effektiv møtevirksomhet.

SMART-Board-Pro-Interaktiv-Skjerm

SMART Board Pro

Verdensledende og premisseleverandør i over 20 år. SMART fokuserer på å være robust, intuitiv og brukervennlig. Den starter av seg selv, plukk opp en penn og begynn å skriv, flytt med finger og visk med håndflaten.

SMART-Board-Pro-SMART-Ink

SMART ink - Office integrasjon

Det er når du begynner å manipulere innholdet i en Powerpoint, ved å flytte, streke under og tegne nye objekter, at du og møtedeltagerne får oppleve på kroppen hvilken stor forskjell en interaktiv skjerm utgjør i møterommet.

SMART-Board-Pro-TeamWorks

SMART TeamWorks

SMART sin nyutviklede møteromshub-software. Installeres på integrert mini-PC i skjermen. Legger seg som et lag over Windows og fungerer som en møteromshub med egen Skypeadresse, apper og et whiteboard som tillater samskriving på tvers av enheter.

Oppdag SMART TeamWorks

Integrerte funksjoner og software

SMART Board Pro har integrert iQ modul med nettleser, whiteboard og speilingsteknologi. Den leveres med samhandlingsprogramvaren MeetingPro. I tillegg kan man oppgradere med Intel Computer Card og nyutviklede TeamWorks – En møteromshub med Skype integrasjon, appbasert interface og whiteboard der man kan samskrive, dele innhold som film, nettsider, powerpoint og pdf i sanntid.

SMART-Board-Pro-Windows10-PC

Integrert iQ modul og SMART ink

Skjermens bevegelsessensor skrur den automatisk på, bare plukk opp en penn og begynn å skriv. Innholdet på den digitale whitboarden kan deles i sanntid til enheter i rommet eller overalt ellers i verden, samt sendes som PDF i etterkant. Du er et trykk unna skjermens nettleser, samt innebygget speilingsteknologi av alle enheter uten bruk av dongler!

Med SMART Ink kan du skrive på og i alle applikasjoner (med integrasjon mot Office og mange andre applikasjoner). Det “intelligente” blekket sitter fast i Powerpoint-slidene dine og eller kan flyttes og viskes ut uten at du må foreta noen aktive valg.

Intel Computer Card og TeamWorks

Inkluderer du Intel Computer Card i skjermen vil du få en fullverdig Windows 10 maskin integrert. Dermed vil du kunne benytte deg av møteromshub-programvaren SMART TeamWorks.

Skjermen vil bli den sentrale infrastrukturen for konferanse med Skype, bruk og installasjon av apper og muligheten for samhandling i det interaktive whiteboardet. Ingen kabler, ingen feilkilder – Plug and play!

Gjør møterommet komplett!

SMART Board Pro fungerer som hånd i hanske med Nureva HDL300 lyd og mikrofonplanke. Den dekker hver cm av inntil 60 kvm rom, sørger for at alle blir hørt like godt og får eksterne møtedeltagere til å føle de befinner seg i samme rom.

ConcertoAudioProduct_BlackFront_1300x600_1.0_Kuttet
Scroll til toppen