<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

SMART Board Pro

SMART Board er selve definisjonen på interaktive touchflater gjennom over 20 år som ledende aktør i markedet. SMART Board Pro er den mest solide, intuitive og brukervennlige interaktive skjerm- og softwareløsningen for mer effektiv møtevirksomhet.

TeamWorks videointroduksjon

SMART Board Pro Windows10 PC

SMART Board Pro

SMART Board Pro MX (65″, 75″ og» 86″) og 7000 serien (75″ og 86″) kommer med en rekke funksjoner innebygget i skjermen. SMART Board er kjent for sitt intuitive brukergrensesnitt. Det er viktig at et slikt verktøy ikke virker avskrekkende i møterommet, her må teknologien kunne stoles på, og det må være enkel i bruk.

Skjermen kommer ut av boksen med integrert whiteboard, her er det bare å plukke opp en penn, viske med håndflaten og flytte med finger. Notatene lagres i skjermen og kan distribueres live til eksterne deltagere, eller sendes som PDF i etterkant. Du kan og lagre notatetene på din egen telefon, og åpne de på en SMART Board i et annet rom. Chrome nettleser integrert, med mulighet for å skrive med digitalt blekk over siden du ser på, og ta med inn i whiteboard. Skjermen støtter speiling av PC (Miracast), Google (Chromecast) og Apple (Airplay) uten behov for ekstra utstyr.

SMART ink
Eksklusive SMART ink er en liten driver du legger inn på PC. Med PC tilkoblet SMART Board får du innholdet ditt på skjerm, med full touch og skrivefunksjonalitet. Plukk opp en penn og noter, eller strek under poenger i din Powerpoint-presentasjon. Det digitale blekket blir værende i filen.

SMART TeamWorks
SMART TeamWorks er SMART sin nyutviklede møteromprogramvare. Den har en kraftfull whiteboard, med mulighet for Serversessjoner der eksterne deltagere kan delta i samme lerret, sammen i en videokonferanse. Her kan deltagere legge inn PDF, bilder og bilde, digitalt blekk på alle objekter, man kan legge til slider, og den har fått en rekke AI funksjoner som f.eks digital tekst fra håndskrevede notater, med masse mer! Se video for alle funksjonene.

Gjør møterommet komplett!

SMART Board Pro fungerer som hånd i hanske med Nureva HDL300 lyd og mikrofonplanke. Den dekker hver cm av inntil 60 kvm rom, sørger for at alle blir hørt like godt og får eksterne møtedeltagere til å føle de befinner seg i samme rom.

ConcertoAudioProduct BlackFront