Header

Kampanje på SMART 6000-skjermer!

Vi fortsetter med supre kampanjer på den sannsynligvis aller beste interaktive touchskjermen på markedet, nemlig SMART 6000-serien. Lurer du på når det er på tide å bytte ut tavla med skjerm? Svaret er nå!

bytte-ut-gammel-losning

Bytt ut eldre løsninger

Har du gamle interaktive løsninger som ikke blir brukt? Da bør du bruke innbyttekampanjen! I praksis gjelder denne kampanjen for alle kunder som har noen form for eldre interaktivitet i klasserommet eller på institusjonen sin per i dag, uavhengig av merke. Og forresten; du trenger ikke engang å levere inn den gamle løsningen!

forsteskjerm

Din første SMART-skjerm?

Har ikke skolen din en SMART-skjerm fra før? Da kan du benytte deg av vår førsteskjermkampanje! Som navnet tilsier, gjelder kampanjen kun for kunder som ikke tidligere har kjøpt en SMART interaktiv flatskjerm. Dette er den beste kampanjen vi har på SMART-skjermer, og kan kun benyttes én gang per skole/institusjon.

Untitled-14
SMART 6065

SMART 6000-serien:

Enkelt, brukervennlig, trygt.

Med en interaktiv flatskjerm av typen SMART 6000-serie i klasserommet kan du være trygg på at du har en løsning som kommer til å bli brukt. 6000-serien er den mest brukervennlige løsningen SMART noensinne har laget, det er omtrent som å ha et kjempestort nettbrett på veggen – bare enda SMARTere.

Kort fortalt: Fantastisk touchopplevelse, superskarpt bilde med 4K UHD-oppløsning og enkel bruk med smarte penner. 6000-serien er intuitiv og enkel å bruke, og bidrar til forbedret læring, samhandling og enklere deling i klasserommet.

Fordi SMART utvikler denne serien i proffkvalitet, har den en levetid på hele 55 000 timer. Det tilsvarer cirka åtte års klasseromsbruk, så nedetid trenger du ikke å tenke på med denne skjermen. I tillegg har SMART sin helt egen touchteknologi som heter Object Awareness, som gjør at skjermen skjønner forskjell på pennen som skriver, hånden din som visker ut og fingrene dine som sveiper, zoomer eller flytter.

Med en løsning fra SMART får du tilgang til verdens beste programvare for skole gjennom SMART Learning Suite, nemlig Notebook, amp og Lab. På den norske portalen smartskole.no kan du finne, laste ned og tilpasse undervisningsopplegg som andre norske lærere har laget.

Skjermen kommer i 55, 65 og (endelig!) 75 tommer. Hver skjerm inkluderer en SMART Learning Suite programvarelisens. 6000-serien kan enkelt oppgraderes med kapp iQ-modulen.

ikoner2

Hvorfor interaktivitet i klasserommet?

Fordi interaktivitet skaper aktivitet og engasjement! I dag finnes det interaktive løsninger i over 65 prosent av alle norske klasserom. Måten vi lever på, sosialiserer og konsumerer informasjon i den tiden vi lever i, tilsier at digital interaktivitet kommer til å være minst like viktig også i årene som kommer.

SPØRSMÅL: Hvorfor trenger man egentlig en touchskjerm i undervisningen?
SVAR: Hver eneste dag bruker vi touch med den største naturlighet på våre egne smarttelefoner og nettbrett. Det er fordi touch er den enkleste og mest intuitive måten å styre innhold på. Så, når touch kommer så naturlig og er så intuitivt – hvorfor skal man da ha en «passiv» skjerm i et klasserom? Vi tror at det kun er et spørsmål om tid før mennesker, og da særlig de små som er født inn i touchteknologien, forventer touch på alle skjermflater. Teorien vår underbygges også av at operativsystemene (MS og OS) i sine nyeste versjoner også vektlegger bruken av touch for å styre og skrive inn i sine applikasjoner. Forlagene og EdTech-aktørewne som lager digitale læremidler har også touch-fokus i sin løsningsutvikling. Kort sagt: Touch er så naturlig at det er kommet for å bli.

SPØRSMÅL: Jeg har iPad og Apple TV i klasserommet. Trenger jeg da en interaktiv skjerm?
SVAR: Ja! Alt du kan gjøre med en Apple TV på en «passiv» skjerm kan du selvsagt også gjøre på en touchskjerm, som for eksempel skjermspeiling. Forskjellen er at uten touch vil elevene bare bli sittende på plassen sin og løse oppgaver på egen skjerm. Med touch derimot, skaper man engasjement og læreglede ved å aktivisere og motivere elvene! I tillegg kan touchskjermen enkelt brukes som en digital tavle, hvor du ikke bare kan dele og lagre innholdet, men også la elevene skrive og bidra direkte fra sin iPad eller nettbrett. Med touch oppnå du maks læringsutbytte ved bruk av taktil og kinestetsisk lærestil.

Interaktiv tavle eller interaktiv skjerm?

Det finnes mange produkter og velge mellom, og det finnes mange meninger om hvilke produkter du bør velge. Vi i Interactive har over 10 års erfaring med implementering av interaktivitet i norske klasserom, og våre pedagoger er genuint opptatt av  å øke læringsutbyttet i norske klasserom. Vi mener at interaktiv skjerm er den beste løsningen for norske skoler.

De alle fleste er enige om at det er de interaktive skjermene som vil bli å finne i brorparten av norske klasserom i tiden fremover, og vi ser denne trenden tydelig i flere europeiske land allerede, eksempelvis i Nederland. I tillegg til at prisen på de interaktive skjermene har gått betraktelig ned de siste årene, finnes det flere gode argumenter for å velge skjerm fremfor tavle:

  • Lavere totalkostnad: Levetiden til en skjerm er på 50 000 timer, mens en tavle med projektor klarer ca 5000 timer. Med skjerm trenger du ikke å tenke på å skifte lampen i projektoren, altså ingen nedetid. Energiforbruket er også lavere.
  • Enklere i bruk: Skjermene slår seg på helt automatisk (SMART), eller ved hjelp av én enkelt knapp (Prowise). Du trenger ikke å kalibrere skjermene. Høyttalerne er innebygd i skjermene.
  • Bedre bildekvalitet: Skjermene har 4K UHD-oppløsning. I tillegg er lysstyrken og kontrasten mye bedre på en skjerm enn det er med en projektor.
  • Enklere montering: Færre kabler = færre feilkilder. Skjermene krever svært lite vedlikehold.
smart-kapp-iq-edu

Gi skjermen ekstra iQ

med helt nye SMART kapp iQ EDU

 

I disse dager lanseres den helt nye versjonen av SMART kapp iQ med fantastiske nye funksjoner. Alle SMART kapp iQ-skjermer som selges fra og med nå, vil ha den nye modulen med de nye funksjonene.

Her er hva du får med den nye SMART kapp iQ EDU:

  • En digital tavle som lar deg notere, lagre og dele notatene i sanntid
  • Direkte tilgang til SMART Notebook-filene dine rett fra den digitale tavla – uten å måtte gå via pc-en
  • Direkte tilgang til SMART amp rett fra den digitale tavla – uten å måtte gå via pc-en
  • Direkte tilgang til nettleser rett fra den digitale tavle – uten å måtte gå via pc-en
  • Innebygget chromecast som lar deg speile digitale enheter på skjermen (endelig!). Du trenger altså ikke lenger appleTV, Miracast og lignende produkter

Kampanjeprisene

(gylig t.o.m. 31.12.2016)

«FØRSTESKJERM»
Vi i Interactive Norway har lyst til å gi skolen din muligheten til å prøve 65 eller 75 tommer interaktiv skjerm fra SMART til en knallpris! Vi kaller det ”førsteskjermkampanje”, og den gjelder for deg som ikke har en interaktiv flatskjerm fra SMART fra før.

SMART 65″ interaktiv flatskjerm (SPNL6065):
Kampanjepris: 29.900,-. Du sparer kr 11.090,-

SMART 75″ interaktiv flatskjerm (SPNL6075)
Kampanjepris: 49.900,-. Du sparer kr 18.300,-

 

INNBYTTEKAMPANJE
Har du en eldre interaktiv løsning hengende på skolen din? Da kan du nå få innbyttepris på en helt ny interaktiv flatskjerm! Prisene under gjelder altså dersom du har eldre tavler og/eller projektorløsninger i klasserom på skolen din, uavhengig av merke. Og forresten, du trenger ikke en gang å levere inn den gamle løsningen.

SMART 65″ interaktiv flatskjerm (SPNL6065):
Kampanjepris: 31.990,- per skjerm. Du sparer 9.000,- per skjerm

SMART 75″ interaktiv flatskjerm (SPNL6075)
Kampanjepris: 52.200,- per skjerm. Du sparer 16.000,- per skjerm

 

 

Klar til å bruke kampanjene?

Scroll til toppen