header-smart-kapp-iq-kampanje-utdanning-klasserom-skole-interaktivitet

SMART kapp iQ til klasserommet

Det har aldri vært enklere å undervise på en digital plattform! Med den helt nye SMART kapp iQ EDU får du den komplette løsningen for samhandling i klasserommet. Nå kan du kjøpe skjermen og iQ-modulen til en knallpris, og i tillegg får du 5 års garanti!

nye-smart-kapp-iq-edu-interaktiv-skjerm-digital-tavle-med-5-ars-garanti-komplett-klasseromslosning
ikoner3

SMART 6000-serien + kapp iQ = Tavle og skjerm i ett

SMART kapp iQ er en totalløsning som består av en 4K interaktiv touchskjerm av høyeste kvalitet, kombinert med en innovativ og brukervennlig digital tavle. Skjermen har en helt fantastisk touchopplevelse, superskarpt bilde med 4K UHD-oppløsning og enkel bruk med smarte penner. 6000-serien er intuitiv og enkel å bruke, og bidrar til forbedret læring, samhandling og enklere deling i klasserommet.

Den digitale tavla fungerer akkurat like enkelt som en vanlig tavle, plukk opp pennen og skriv på den. Men i tillegg lar kapp iQ deg lagre tavleinnholdet og dele det via en link til hvem du vil. Og ikke nok med det, tavleinnholdet kan til og med deles med andre enheter i sanntid. Del tavleinnholdet med elevene, og de kan skrive rett på tavla fra sine egne enheter – uansett hvor de befinner seg.

Skjermen kommer i 55, 65 og (endelig!) 75 tommer. Hver skjerm inkluderer en SMART Learning Suite programvarelisens.

Nå også med innebygd speiling og mange andre funksjoner!

I forbindelse med lanseringen av den nye totalløsningen SMART kapp iQ EDU, ble det lansert en hel del nye funksjoner i skjermen. Nå har du ikke bare tilgang til nettleser, Notebook, amp og lab direkte fra tavlemodus, uten en gang å måtte koble til en pc – du kan til og med speile elevenes enheter opp på tavla!

Dette får du med den nye SMART kapp iQ EDU:

  • En interaktiv touchskjerm fra verdens ledende leverandør, SMART Technologies
  • Tilgang til SMART Notebook, Amp og Lab direkte fra tavlemodus – uten å måtte koble til pc
  • En enkel tavleløsning som også lar deg dele notatene i sanntid med elevenes enheter
  • Speiling av elevenes enheter opp på skjermen (du trenger ikke lenger Apple TV, Miracast, etc!)
  • Tilgang til nettleser og en hel verden av muligheter – helt uten å måtte koble til en pc

SMART kapp iQ- nå til en fast, lav pris!

Hvorfor interaktivitet i klasserommet?

Fordi interaktivitet skaper aktivitet og engasjement! I dag finnes det interaktive løsninger i over 65 prosent av alle norske klasserom. Måten vi lever på, sosialiserer og konsumerer informasjon i den tiden vi lever i, tilsier at digital interaktivitet kommer til å være minst like viktig også i årene som kommer.

SPØRSMÅL: Hvorfor trenger man egentlig en touchskjerm i undervisningen?
SVAR: Hver eneste dag bruker vi touch med den største naturlighet på våre egne smarttelefoner og nettbrett. Det er fordi touch er den enkleste og mest intuitive måten å styre innhold på. Så, når touch kommer så naturlig og er så intuitivt – hvorfor skal man da ha en «passiv» skjerm i et klasserom? Vi tror at det kun er et spørsmål om tid før mennesker, og da særlig de små som er født inn i touchteknologien, forventer touch på alle skjermflater. Teorien vår underbygges også av at operativsystemene (MS og OS) i sine nyeste versjoner også vektlegger bruken av touch for å styre og skrive inn i sine applikasjoner. Forlagene og EdTech-aktørene som lager digitale læremidler har også touch-fokus i sin løsningsutvikling. Kort sagt: Touch er så naturlig at det er kommet for å bli.

SPØRSMÅL: Elevene mine har iPad i klasserommet. Trenger jeg da en interaktiv skjerm?
SVAR: Ja! Vi er sikre på at undervisningen blir enda bedre hvis man parrer nettbrett med interaktive touchskjermer. Uten touchskjermer vil elevene bare bli sittende på plassen sin og løse oppgaver på egen skjerm. Med en interaktiv touchskjerm derimot, skaper man engasjement og læreglede ved å aktivisere og motivere elvene! I tillegg kan touchskjermen enkelt brukes som en digital tavle, hvor du ikke bare kan dele og lagre innholdet, men også la elevene skrive og bidra direkte fra sin iPad eller nettbrett. Nå kan du også speile elevenes enheter opp på skjermen!

Interaktiv tavle eller interaktiv skjerm?

Det finnes mange produkter og velge mellom, og det finnes mange meninger om hvilke produkter du bør velge. Vi i Interactive har over 10 års erfaring med implementering av interaktivitet i norske klasserom, og våre pedagoger er genuint opptatt av  å øke læringsutbyttet i norske klasserom. Vi mener at interaktiv skjerm er den beste løsningen for norske skoler.

De alle fleste er enige om at det er de interaktive skjermene som vil bli å finne i brorparten av norske klasserom i tiden fremover, og vi ser denne trenden tydelig i flere europeiske land allerede, eksempelvis i Nederland. I tillegg til at prisen på de interaktive skjermene har gått betraktelig ned de siste årene, finnes det flere gode argumenter for å velge skjerm fremfor tavle:

  • Lavere totalkostnad: Levetiden til en skjerm er på 50 000 timer, mens en tavle med projektor klarer ca 5000 timer. Med skjerm trenger du ikke å tenke på å skifte lampen i projektoren, altså ingen nedetid. Energiforbruket er også lavere.
  • Enklere i bruk: Skjermene slår seg på helt automatisk (SMART), eller ved hjelp av én enkelt knapp (Prowise). Du trenger ikke å kalibrere skjermene. Høyttalerne er innebygd i skjermene.
  • Bedre bildekvalitet: Skjermene har 4K UHD-oppløsning. I tillegg er lysstyrken og kontrasten mye bedre på en skjerm enn det er med en projektor.
  • Enklere montering: Færre kabler = færre feilkilder. Skjermene krever svært lite vedlikehold.
6000

SMART kapp iQ i alle rom

på Kirkeng skole i Rakkestad

Kontakt din forhandler for å kjøpe

SMART kapp iQ m/ 5 års garanti

Scroll til toppen