Referanser

Etter mer enn ti år som aktør i bransjen, har vi solid erfaring med interaktivitet i både klasserom og møterom. Her kan du se noen av bedriftene og kommunene som har valgt våre løsninger, og lese utvalgte kundehistorier.

Takk for tilliten! Dette er noen av kommunene som har valgt våre løsninger:

Tillit
Tillit2
Nureva-Interaktiv-samhandlingsvegg-Union-Gruppen-Aker-Brygge

Nureva hjelper UNION å skille seg ut i et konkurransedyktig marked

For å skille seg ut i det svært konkurransedyktige markedet for næringseiendom ønsket UNION Gruppen å tilby sine kunder en bedre måte å kjøpe, selge og leie eiendom på. Planen var å skape et unikt, kundesentrert samarbeidsrom for å strømline prosesser og redusere tidsbruken. Det har ført til resultater man ikke kunne drømme om på forhånd.

Prowise-Barnehage-Interaktivitet-Reralfag-Pedagogisk-skjerm-norlandia

Sørhellinga barnehage satser på realfag og interaktivitet med Prowise

Sørhellinga barnehage har bygget om de nedslitte lokalene de tok over, satser på realfag og tar i bruk den nyeste Prowise-skjermen for å forsterke det pedagogiske tilbudet i barnehagen.

– Avdelingene våre er åpne og det er gode muligheter for å flytte løsningen i arealene vi har. Dette gjorde at Prowise på mobilt stativ passet oss veldig godt, sier Hønstvedt og legger til: Vi ruller skjermen fra rom til rom, og det eneste vi trenger å gjøre er å plugge ut og inn strømledningen.

Gystadmarka-Ungdomsskole-Ullensaker-smartboard-smart-board-referansecase

Nordeuropas mest avanserte ungdomsskole med SMART Board i alle rom

5. februar 2018 åpnet nye Gystadmarka Ungdomsskole i Ullensaker kommune. Skolen regnes som et av Europas mest avanserte undervisningsbygg, og i sentrum for hele 49 klasse- og spesialrom finner du SMART Board med iQ interaktive skjermer. Rektor Karen Marie Løberg forteller om en fremoverlent skolekommune!

1920x1080_Skanska_referanse

SKANSKA bygger Norge med interaktive skjermer fra Prowise!

Gjønnes boligfelt og Ensjø Torg er to av SKANSKAs prosjekter i Oslo-området. Førstnevnte er snart et ferdigstilt leilighetskompleks, det andre ikke mer enn et hull i bakken. Felles for de begge er hvordan prosjektene styres. SKANSKA har nå for alvor tatt steget inn i Integrated Concurrent Ingeneering (ICE) blant anned ved bruk av Prowise skjermer.

Sjekk ut hvordan SKANSKA bruker interaktive skjermer fra Prowise for å forsterke effekten av VDC og ICE i prosjektene sine.

Teaser, liten - Interactive Norway - Prowise - BIM - Fagskolen i Oslo og Akershus - Kuben

Prowise + BIM = sant

på Fagskolen i Oslo og Akershus

På Fagskolen i Oslo og Akershus, bedre kjent som Kuben, har de en egen studieretning for bygningsinformasjonsmodellering (BIM). Her lærer fagskoleingeniører om den kanskje viktigste arbeidsmetoden for deres fremtidige arbeidsplasser – BIM på interaktive touchskjermer fra Prowise.

I fjerde etasje på Fagskolen i Oslo og Akershus møter vi Harald Andreas Selvær. Han er faglærer for BIM, samtidig som han skriver en masteroppgave om bruk av samhandlingsverktøy i utdanningsløpet til fagskoleingeniører.

SMART interaktivitet touch tavle - Damsgård skole - Interactive Norway, liten teaser

Mer engasjerende undervisning på

Damsgård skole med SMART

På Damsgård skole jobber Kristin Skage som lærer. Hun har brukt SMART-løsningene i mange år, og forteller om hvordan elevene hennes blomstrer ved bruk av SMART programvare og interaktive løsninger. Vi stilte Kristin noen spørsmål om hvordan de bruker SMART-løsningene på Damsgård skole. Her kan du lese hva hun svarte.

Advokatfirmaet Grette interaktiv SMART kapp iQ flatskjerm touch, liten teaser

Grette advokatfirma:

"Hands-on" med SMART kapp iQ

Advokatfirmaet Grette byttet ut sine tradisjonelle SMART Boards med projektor og tavle, med interaktive touchskjermer av typen SMART kapp iQ – i både konferanselokaler og i et internt møterom.

«De som holder presentasjoner her liker spesielt godt det at man kan interagere med skjermen – altså bla i presentasjonen med fingeren, ringe rundt, tegne piler og slikt – da er du bokstavelig talt ‘hands-on’ og man blir liksom mer en del av selve presentasjonen. Det er mye bedre enn å stå ved pc-en og trykke. SMART kapp iQ-skjermen gjør kursene og presentasjonene våre mer levende,» sier IT-sjefen.

Rakkestad barnehage Prowise interaktiv skjerm 6

Rakkestad-barnehager:

Standardiserer med Prowise

Barn vokser opp med digital teknologi rundt seg, og for dem er det helt naturlig. Dette har Rakkestad kommune forstått, og dermed også sett viktigheten av å introdusere IKT-løsninger som en del av barnehagen. Rakkestad-barnehagene investerte derfor i en fleksibel løsning fra Prowise, med en interaktiv touch-skjerm på hjul.

«Bruken av Prowise er god fordi den en enkel å betjene, derfor kan barna lett bli med å lage opplegg sammen med personalet. Barnene er nysgjerrige og engasjerte og tar bruken med den største selvfølgelighet, selv de yngste barna kan være med», forteller en av barnehagelederne.

Teaser liten, Kruse Smith, interaktivitet SMART Board

Kruse Smith:

Fremtidens big-room med SMART

Glem blyant og store ark, tegninger som sendes frem og tilbake i versjon 1, 2 ,3 og 11. Kruse Smith har totalrenovert sine egne prosjekter og jobber nå i høyteknologiske, moderne big-room, utstyrt med SMART Board. Resultatet er betydelig økt effektivitet i prosjektene.

Det hele startet med at avdelingen CIFE (Center for Integrated Facility Engineering) ved Stanford University gjennomførte en større studie som viste at å investere i interaktive løsninger i bygg- og anleggsbransjen, hadde flere store fordeler.

Les mer om Kruse Smith sin bruk av SMART Board og se videoen!

Kirkeng, testemonial forside

SMART i alle klasserom på Kirkeng skole

Høsten 2014 startet byggingen av helt nye Kirkeng skole i Rakkestad. I det nye og moderne bygget ble alle klasserom utstyrt med interaktive flatskjermer av typen SMART 6065 med kapp iQ.

«Infrastruktur og gode IT-løsninger var viktig for oss ansatte etter mange år med dårlig kapasitet og lite utstyr. Skjermer var noe vi hadde luktet på en stund, og etter å ha vært i kontakt med flere leverandører og merker ble det tydelig at SMART-skjermene best tilfredsstilte våre behov»

Det forteller assisterende rektor ved Kirkeng skole, Ann Helen Aabogen Haugaard. Vi stilte Ann Helen fem kjappe spørsmål om produktutvalget, skjermene og bruken av dem.

Prowise, oppdal skole1

Oppdal falt for nederlandske Prowise

Da Oppdalsskolen skulle fornyes begynte de ansvarlige, med rektor Kjell Jørstad Braut i spissen, jakten på den ultimate interaktive løsningen. Hovedkriteriene var at løsningen skulle være skybasert, nytenkende og brukervennlig. Etter å ha møtt Interactive Norway på ei messe, falt Kjell pladask for de interaktive skjermene fra nederlanske Prowise.

«Prowise-skjermene har fungert fra første stund – de er enkle å bruke og enkle å forstå. Opplæringen vi fikk av Eirik (produktsjef for Prowise og utdannet pedagog, red. anm.) vise oss enda flere muligheter og lærerne har vært entydig positive hele veien.»

Vi stilte ham åtte kjappe spørsmål om hvorfor valget falt på Prowise.

Elevene på Askim ungdomsskole svarer

Den 19. august 2013 møtte 550 ungdomsskoleelever i Askim opp til et nytt skoleår. Første skoledag er alltid spennende, for både elever og lærere, men for ungdommene i Askim var nok denne skolestarten ekstra spennende. En ny skolebygning stod klar, og gamle Askim ungdomsskole var byttet ut med et nytt, hypermoderne skolebygg.

«Det er mye lettere å få med alle elevene når den gamle tavla er byttet ut med SMART. Når vi skal ha håndsopprekning er det ikke alle som tør å rekke opp hånden og da er det mye lettere å sende svaret til tavla via iphonen eller ipaden, og da blir på en måte alle med i timen.»

Vi snakket med både elever og lærere om SMART Board-bruken i deres klasserom.

SMART i nyhetene

«Variasjon er konge», Moderne Utdanning – desember 2015
«Krüse Smith tar digital samhandling på alvor», Building SMART Norge – juni 2015
«Spotlight on Krüse Smith – Big Room and Concurrent Engineering», SMART blogg  – mai 2015
«Digital hverdag i en moderne skole», Brøttum skole, Ringsaker kommune – mars 2015
«BIM på HD/4K-skjerm», Norsk VVS – februar 2015
«Vi vil være i front på BIM-prosjektering», Norsk VVS – februar 2015

Scroll til toppen