<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

"Hands on" med SMART Board med iQ

Advokatfirmaet Grette byttet ut sine tradisjonelle SMART Boards med projektor og tavle, med interaktive touchskjermer av typen SMART board med iQ - i både konferanselokaler og i et internt møterom. "SMART board med iQ gjør presentasjonene våre mer levende", sier IT-sjefen.

I øverste etasje i den store mursteinsbygningen på Filipstad Brygge i Oslo, står vi sammen med IT-sjefen i Grette, Trygve Kristensen. Rommet vi befinner oss i er stort, har store vindusflater med en vakker utsikt utover fjorden, og det står stoler plassert radvis vendt mot to SMART Board med iQ-skjermer som henger på veggen. Et nydelig skue for oss AV-interesserte.

“Her hang det tidligere to SMART Board av den typen med kombinert tavle og projektor. Da vi hørte om innbytteløsningen til Interactive, slo vi til og gikk til innkjøp av to nye SMART Board med iQ-skjermer,” forteller Trygve.

Det store konferanselokalet vi står i brukes mye, og det er vanligvis kurs og seminarer for kunder som avholdes her. Rommet kan deles av på midten, slik at det blir to rom med hver sin SMART Board med iQ-skjerm. Trygve forteller at de både har eksterne og interne foredragsholdere til kursene sine, og at skjermene blir hyppig brukt.

“Whiteboard-funksjonen brukes mye her. Vi bruker det akkurat som man ville brukt et tradisjonelt whiteboard, men fordi denne er digital har vi også mulighet til å lagre og dele notatene som blir gjort på skjermen. I tillegg går det selvsagt mye i Power Point, da brukes pennefunksjonen flittig. De som holder presentasjoner her liker spesielt godt det at man kan interagere med skjermen – altså bla i presentasjonen med

fingeren, ringe rundt, tegne piler og slikt – da er du bokstavelig talt ‘hands-on’ og man blir liksom mer en del av selve presentasjonen. Det er mye bedre enn å stå ved pc-en og trykke. SMART kapp iQ-skjermen gjør kursene og presentasjonene våre mer levende.»

IT-sjefen forteller oss at de har byttet ut det gamle SMART Boardet til en SMART kapp iQ i et internt møterom også. Det har vi selvsagt lyst til å se, så han tar oss med ned noen trapper, inn en gang med kontorer og videre inn til enden av Grettes lokaler, til et stort møterom.

Rommet, som er avlangt og innredet med moderne møbler i friske farger, brukes i interne møter, møter med klienter og til styremøter, forteller Trygve.

«Whiteboard-funksjonen blir mye brukt her også. Vi gjør notater i møtene som vi kan dele både underveis i møtet og i etterkant. PowerPoint og PDF-er vises også ofte her, og da kan vi bruke pennene til å notere og markere rett inn i dokumentene.»

Teknologien i interaktive skjermer utvikler seg stadig; bildet blir bedre, touchfunksjonen blir bedre, interaksjonen øker. Advokatfirmaet Grette har forstått at det har noe for seg å kunne stå ved en skjerm, plukke opp en penn, notere, markere og bruke touch. Møtene blir mer levende og engasjementet til møtedeltakerne større.

 

SMART kapp iQ interaktiv touch skjerm til møterom, stort

KORT OM LØSNINGEN

  • SMART Board med iQ, interaktiv touchskjerm med innebygd digital tavle
  • Interaktive penner som gjør det mulig å notere, markere og understreke poeng i PowerPoint-presentasjoner, på nettsider, bildefiler, i Word, Excel, etc
  • Deling av notater i sanntid, mulighet til å skrive opp på den digitale tavla fra egen device (smarttelefon, nettbrett, etc), lagre notater og dele via mail/sms
  • Grette har to SMART kapp iQ i et større konferanselokale, og en SMART Board med iQ i et internt møterom

 

–> Les mer om SMART Board med iQ til møterom her