<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kurs & opplæring

Vi tilbyr opplæring på alle nivåer i bruk av løsninger fra SMART og Prowise til skoler og bedrifter over hele landet. Kursene holdes enten av Interaktive sine pedagoger.

SMART-opplæring utdanning

SMART-opplæring bedrift

Prowise-opplæring bedrift

3 kjappe om kurs

Community

SPØRSMÅL: Er det nødvendig å sende alle på kurs?
SVAR:
Ja! vi mener definitivt det er nødvendig og viktig, i tillegg til at det er nyttig og inspirerende! Vår 20 år lange erfaring med interaktivitet i klasserom og møterom viser at for å få maksimalt utbytte av investeringen er det en forutsetning at alle på skolen/ i bedriften tar produktene i bruk. Og det er ingen bedre måte å oppnå dette på enn å sende alle på kurs!

SPØRSMÅL: Er ikke produktene så intuitive at man skjønner hvordan man bruker dem?
SVAR: 
Jo er de. Vi har noen av markedets aller beste produkter når det kommer til lav brukerterskel og intuitivt brukergrensesnitt. Skal du skrive på tavlen? Plukk opp en penn og skriv! Når det er sagt så har kvalitetsprodukter, slik som våre fra SMART og Prowise, så mange muligheter for bruk at vi på det varmeste anbefaler kurs for raskere å komme opp på et høyt brukernivå slik at hver enkelt selv raskere vil utvikle seg til en superbruker.

SPØRSMÅL: Jeg kan vel ikke bruke disse produktene i min jobb?
SVAR:Vi tillater oss å være uenig! Vi mener alle kan ha utbytte av å bruke interaktive løsninger. Men kom gjerne på et kurs og forsøk å motbevise oss….det tror vi ikke du klarer.

Hvor og hvem?

Hvor og hvem?

Hvor er kursene?
Vi holder kurs for skoler og bedrifter på alle nivåer, enten hos oss eller hos skolen/bedriften uansett hvor i vårt langstrakte land dere hører hjemme.

Hvem holder kursene?
Interactive Norway har en kursavdeling bestående av heltid- og deltidsansatte pedagoger. Alle våre pedagoger har lang fartstid fra den norske skolen på forskjellige nivåer, så vi vet akkurat hvilke utfordringer en lærer møter i klasserommet.

Vi tilbyr en rekke kurs for å hjelpe lærere å best mulig utnytte sine interaktive produkter og skape motiverende og spennende undervisning for sine elever. Våre kurs er praktiske, kostnadseffektive og morsomme. Velg en av boksene under for mer informasjon om kurs som kan passe deg.

Prowise kurs til skoler

Prowise kurs til bedrifter

SMART kurs til skoler

SMART kurs til bedrifter