Interaktivt-moeterom-smart-prowise-headerbilde

Det moderne møterommet

Hvordan vi kommuniserer med hverandre på bakgrunn av ny teknologi gjør også noe med hvordan vi samhandler. Du benytter touchteknologi gjennom hele dagen, hvorfor skal du ikke kunne interagere med innholdet på visningsflaten i møterommet?

Referanser

1920x1085_Skanska_AEC_Prowise_BigRoom3

Skanska bygger Norge med Prowise interaktive skjermer

Gjønnes boligfelt og Ensjø Torg er to av SKANSKAs prosjekter i Oslo-området. Førstnevnte er snart et ferdigstilt leilighetskompleks, det andre ikke mer enn et hull i bakken. Felles for de begge er hvordan prosjektene styres. SKANSKA har nå for alvor tatt steget inn i Integrated Concurrent Ingeneering (ICE) blant anned ved bruk av Prowise skjermer.

Sjekk ut hvordan SKANSKA bruker interaktive skjermer fra Prowise for å forsterke effekten av VDC og ICE i prosjektene sine.

1920x1085-SMART-Board-Pro-iQ-Grette-Interaktiv-moterom

SMART Board Pro iQ gir levende presentasjoner hos Grette

Advokatfirmaet Grette moderniserte sine konferanselokaler og interne møterom med SMART Board interaktive skjermer. «SMART Board Pro gjør presentasjonene våre mer levende», sier IT-sjefen.

“Vi bruker det akkurat som man ville brukt et tradisjonelt whiteboard, men fordi denne er digital har vi også mulighet til å lagre og dele notatene som blir gjort på skjermen. I tillegg går det selvsagt mye i Power Point, da brukes pennefunksjonen flittig. De som holder presentasjoner her liker spesielt godt det at man kan interagere med skjermen!

Vi hjelper deg med å finne riktig løsning!

SMART kapp iQ intro

SMART Board med iQ -

Skjerm og digital tavle i ett

 

SMART Board med iQ er så avansert at den er enkel. Den skrur seg på automatisk når du kommer inn i rommet, og det er bare å plukke opp pennen og begynne å skrive på den digitale tavla. Notatene dine kan du dele live med andre, og de kan følge med og bidra fra sine egne digitale enheter. Notatene kan du med enkelt lagre til senere, både på din egen device og direkte på tavla.

Ett trykk, og vips har SMART Board med iQ blitt til en berøringsskjerm med fantastisk, sylskarpt 4K-bilde. Bruk den til å vise presentasjoner, excel-ark, pdf-dokumenter, eller hva du måtte ønske. Du kan selvsagt bruke pennene også i skjermmodus.

Proline-plus

Brukervennlige Prowise -

Alt du trenger i et vanlig møterom

 

Bruker du whiteboard eller tavle i møterommet ditt? Trenger du også muligheten til å vise presentasjoner og video i høy bildekvalitet og med god lyd? Og ønsker du i tillegg å kunne gjøre notater og skrible inn i presentasjoner, nettsider, bilder eller andre dokumenter?

Med Prowise har du alle disse mulighetene! Skjermen har lav brukerterskel, trenger bare strøm og nettilkobling, og leveres med hele 5 års garanti! Perfekt for det vanlige møterommet.

Nureva, intro

Nureva Span System -

En interaktiv idé-vegg

 

Samhandlingssystemet Nureva Span gjør en vegg om til et interaktivt digitalt samhandlingssystem. Du kan koble sammen inntil 3 stykker, og få hele 9 meter sammenhengende interaktiv vegg.

Ved hjelp av Span programvaren får du interaktiv, skybasert programvare som fyller hele veggen, og samtidig erstatter whiteboard, flippover og Post-It lapper. Perfekt for deg som jobber etter LEAN-metoden!

Lydplanke, intro

Få med deg alt

med Nureva sitt mikrofonsystem

 

Med 8 192 virtuelle mikrofoner er Nureva sitt HDL300 lydsystem blant de beste lydløsningene for møterom på markedet. Den evner å plukke opp og filtrere hver eneste lydkilde i rommet, slik at eksterne møtedeltakere hører lyden så godt at de føler de er tilstede i rommet.

Det elegante designet og den naturlige lydopplevelsen gjør Nureva HDL300 til et må-ha-produkt for alle møterom der video- og telefonkonferanse blir hyppig brukt.

Scroll til toppen