1929xNKUL-Moet-oss-paa-nkul-2

Møt oss på NKUL 2018!

Skal du på NKUL i år? Det skal vi også! Vi gleder oss veldig til å møte lærere og skoleledere fra hele Norge, og vise frem spennende nyheter som SMART Learning Suite Online - Notebook i nettleseren, og SMART Board med iQ 7000, blant mye annet! Vi sees :)

Besøk vår stand 36 på læremiddeltorget

1920xNKUL-SMART-Skjerm-Utstillerseminar

Vi viser frem SMART Board med iQ 6000 interaktiv skjerm, arvtakeren til de tradisjonelle Smart Board med projektor som henger i de fleste klasserom i dag. Her vil du også kunne se og prøve SMART Board med iQ 7000, i hele 86 tommer! Lær om utviklingen til Notebook, nå på full fart opp i skyen – lag og del undervisningsopplegg kun ved hjelp av nettleseren din. Lær hvor enkelt SMART Board med iQ samhandler med elevenes iPad og eller Chromebook.

Vi viser også frem et splitter nytt mobilt og høydejusterbart skjermstativ, sammen med Prowise sin all-in-one utdanningsløsning med sin unike tilt funksjon som lar deg senke skjermen ned slik at det blir en interaktivt bord!

Vi gleder oss til å se deg – Velkommen til oss på stand nr 36

Utstillerseminar Interactive Norway

1920xSLS-Utstillerseminar-Smart

SMART Board med iQ og SMART Learning Suite

Interactive Norway presenterer hvordan SMART Board med iQ gir elevengasjement og samhandling med nettbrett. Notebook tar steget opp i skyen, noe som vil gjøre det enklere å lykkes med undervisning på en digital plattform. Seminaret vil gi konkrete tips til deg som har våre løsninger i klasserommet, men samtidig en oppdatering til skoleledere/–eiere i forhold til helt ny teknologi som nå er tilgengelig.

Dato: Tirsdag 8. mai
Tid: 15:45

Du er herved invitert!

Edtech-NKUL-Trondheim

Oslo Edtech Cluster After-NKUL Mixer på Den Gode Nabo

Sosialt arrangement! Mange av medlemmene i Oslo Edtech Cluster er på NKUL og dette ønsker klyngen å feire med en samling for brukere, samarbeidspartnere og venner. Oslo Edtech inviterer til lett servering av mat, drikke og innblikk i hva klyngen og selskapene som er en del av den jobber  med.

Treff selskapene Creaza, Gyldendal Undervisning, Interactive Norway, Kikora, Mobilskole og mange deltakere som er opptatt av og nysgjerrige på hva som rører seg innen norsk læringsteknologi.

Sted: Den Gode Nabo Puben, Øvre Bakklandet 66
Tid: Tirsdag 8. mai, klokken 16.30-19.00

Møt våre Digitalpedagoger og eksperter på stand 36

Har du spørsmål vedr våre løsninger, trenger brukertips, eller kanskje du trenger noen råd ift. nye løsninger? Kom og slå av en prat! Interactive stiller med 6 personer, og det er mye ekspertise samlet på stand 36.

Erlend-NKUL

Erlend Mebust

Gründer og leder for Utdanningsteamet i Interactive. 13 års erfaring med interaktiv teknologi og rådgivning innen skole og IKT.

Tone-NKUL

Tone Ab Næss

Tone AB Næss jobber som fagansvarlig og kursholder hos Interactive Norway, hun har jobbet som lærer i grunnskolen i over 15 år, de siste med SMART Board i klasserommet. Hun har lang erfaring i å holde presentasjoner og opplæring i SMART Board/Notebook.

Eirik-NKUL

Eirik Moengen Pedersen

Eirik har jobbet 4 år i Interactive som Digitalpedagog. Han er tidligere grunnskolelærer og har selv brukt interaktive løsninger i klasserommet. Eirik er opptatt av at skolen skal passe for alle og at alle skal finne sin plass, særlig ved bruk av digitale hjelpemidler. Eirik er også selvutnevnt teknisk nerd!

Ian-Leder-Interactive

Ian Guildford

Gründer og Daglig leder. Ian har jobbet med SMART Technologies og interaktiv teknologi siden 1997. Få eller ingen har lengre erfaring og mer teknisk kompetanse på interaktive løsninger i Norge.

Kristina-Ansatte-Nkul

Kristina Rummelhoff

Kristina er vår nye ansatte i utdanningsteamet. Hun har en Master i pedagogikk og har bakgrunn som kursholder.

Trude-Ansatte-Nkul

Trude Wang Tørvik

Trude har jobbet i Interactive et år og har allerede turnert landet rundt med seminarer og kurs, hun er utdannet grunnskolelærer og er opptatt av variasjon som motivasjon for læring.

Book tid med oss

Har du et ønske om å booke tid utover å snakke med oss på stand, gi oss tilbakemelding her 🙂

Scroll til toppen