1920x500_Ledig_Stilling_2018

Vi er Interactive Norway, Norges ledende kompetansesenter på interaktiv teknologi. Vårt fokus er å levere interaktive touchløsninger av topp kvalitet, til både møte- og klasserom, som lar deg jobbe og samhandle på den måten som er naturlig for deg.

Noe du lurer på? Spør oss 🙂

Historien om Interactive

Det hele startet i 1997, da Ian Guildford kom i kontakt med SMART Technologies i Canada, selskapet som oppfant «touch» (nei, det var ikke Apple…) og som laget verdens første interaktive tavle tilbake i 1992. Han ble veldig imponert over produktene, og så at dette var noe Norge trengte. Fra 1997 var Ian ansvarlig for de interaktive produktene i det svenske selskapet Frontyard Communications. I 2005 fikk han med seg Erlend Mebust på laget. Interactive Norway  ble født.

Helt fra oppstarten av har Interactive hatt som mål å være Norges ledende kompetansesenter på interaktiv teknologi og samhandling.

Våre ansattes vide kompetanse strekker seg fra det rent tekniske til utdannede erfarne pedagoger, slik at vi best mulig kan supportere våre kunder og hjelpe våre kunder velge de beste produktene til å dekke deres behov.

Det er nettopp dette som skiller oss fra andre distributører. Vi får nemlig stadig vekk henvendelser fra store merkevarer som ønsker at vi skal distribuere deres produkter, og hver gang gjennomfører vi omfattende tester i ulike miljøer. Det er kun de aller beste produktene som slipper igjennom vårt trange nåløye.

I dag forhandler vi utelukkende produkter fra SMART Technologies og Prowise, da disse merkene bestod våre tester.

Vi distribuerer våre produkter gjennom et omfattende forhandlernettverk over hele Norge. Vi har et tett samarbeid med, samt oppfølging og kursing av, våre forhandlere. På den måten får alltid de som til syvende og sist skal bruke produktene våre den oppfølgingen de trenger.

Vi har produkter og programvare som er spesielt tilpasset for utdanning og næringsliv. I klasserommet er vi opptatt av å levere interaktive løsninger som øker læringsutbyttet gjennom å inspirere og engasjere både elever og lærere. SMART Board, vårt mest kjente produkt, finnes i dag i over 60 prosent av alle norske klasserom.

Til bedrifter tilbyr vi skjermer til møterom, prosjekter og kontorer som øker effektiviteten og samhandlingen på arbeidsplassen. Her snakker vi om alt fra interaktive whiteboard til idémyldring,  via touchskjermer til presentasjoner, til avanserte løsninger tilpasset BIM-rom og AEC segmentet. Vi leverer også svært gode møteromløsninger for videokonferanse i samarbeid med blant annet Microsoft og deres Skype for Business løsning.

Interactive Norway er et privateid selskap med 13 ansatte, samt 12 frilans kursholdere. Vi holder til på Lysaker, bare en kort kjøretur fra Oslo Sentrum.

Dette er oss

IanG
Erlend
Carl Ny
Tony
Eirik
elin
trude
Tone

Her er vi

Du finner oss på Lysaker, en kort kjøretur fra Oslo sentrum.
Adressen vår er: Drammensveien 288, 0283 Oslo
Postadresse: Postboks 303, 1326 Lysaker

Hvis du vil ha tak i oss, så kan du ringe på +47 67 51 99 20 mellom kl 09 og 16 på hverdager.
I juli har vi sommertid, da er telefonen åpen mellom klokka 09 og 15.
Du kan også sende en epost til post@interactive.no.

Kjører du bil? Finn veibeskrivelse her
Reiser du kollektivt? Finn rutetider her

Referanser

Kirkeng, testemonial forside

Kirkeng skole: SMART i alle klasserom

 

Høsten 2014 startet byggingen av helt nye Kirkeng skole i Rakkestad. I det nye og moderne bygget ble alle klasserom utstyrt med interaktive flatskjermer av typen SMART 6065 med kapp iQ.

«Infrastruktur og gode IT-løsninger var viktig for oss ansatte etter mange år med dårlig kapasitet og lite utstyr. Skjermer var noe vi hadde luktet på en stund, og etter å ha vært i kontakt med flere leverandører og merker ble det tydelig at SMART-skjermene best tilfredsstilte våre behov»

Det forteller assisterende rektor ved Kirkeng skole, Ann Helen Aabogen Haugaard. Vi stilte Ann Helen fem kjappe spørsmål om produktutvalget, skjermene og bruken av dem.

prowise-interaktiv-touchskjerm-i-klasserom-14

Prowise i Oppdal-skolene

 

Da Oppdalsskolen skulle fornyes begynte de ansvarlige, med rektor Kjell Jørstad Braut i spissen, jakten på den ultimate interaktive løsningen. Hovedkriteriene var at løsningen skulle være skybasert, nytenkende og brukervennlig. Etter å ha møtt Interactive Norway på ei messe, falt Kjell pladask for de interaktive skjermene fra nederlanske Prowise.Vi stilte ham åtte kjappe spørsmål om hvorfor.

Advokatfirmaet Grette interaktiv SMART kapp iQ flatskjerm touch

Grette advokatfirma:

"Hands-on" med SMART kapp iQ

 

Advokatfirmaet Grette byttet ut sine tradisjonelle SMART Boards med projektor og tavle, med interaktive touchskjermer av typen SMART kapp iQ – i både konferanselokaler og i et internt møterom. «SMART kapp iQ gjør presentasjonene våre mer levende», sier IT-sjefen.

Rakkestad barnehage Prowise interaktiv skjerm 6

Rakkestad-barnehager:

Standardiserer med Prowise

 

Barn vokser opp med digital teknologi rundt seg, og for dem er det helt naturlig. Dette har Rakkestad kommune forstått, og dermed også sett viktigheten av å introdusere IKT-løsninger som en del av barnehagen. Rakkestad-barnehagene investerte derfor i en fleksibel løsning fra Prowise, med en interaktiv touchskjerm på hjul.

Takk for tilliten! Dette er noen av kommunene som har valgt våre løsninger:

Tillit
Tillit2
Scroll til toppen