Interactive-Norway-Her-Er-vi

Interactive Norway holder til i KLP-bygget på Sollerud/Lysaker, en kort kjøretur fra Oslo sentrum. Reiser du kollektivt er det kun 5 minutters gange fra Lysaker Stasjon (tog/buss).

Adressen vår er: Drammensveien 288, 0283 Oslo.
Postadresse: Postboks 303, 1326 Lysaker
Åpningstid: 08-16. Sommertid Juli: 09-15

Vi er her for å hjelpe!

Dette er oss i Interactive Norway

IanG
Erlend
Carl Ny
Ansatte-Nettside-Tony
Eirik
Trude
Kristina
elin

Historien om Interactive

Det hele startet i 1997, da Ian Guildford kom i kontakt med SMART Technologies i Canada, selskapet som oppfant «touch» (nei, det var ikke Apple…) og som laget verdens første interaktive tavle tilbake i 1992. Han ble veldig imponert over produktene, og så at dette var noe Norge trengte. Fra 1997 var Ian ansvarlig for de interaktive produktene i det svenske selskapet Frontyard Communications. I 2005 fikk han med seg Erlend Mebust på laget. Interactive Norway  ble født.

Helt fra oppstarten av har Interactive hatt som mål å være Norges ledende kompetansesenter på interaktiv teknologi og samhandling. Våre ansattes vide kompetanse strekker seg fra det rent tekniske til utdannede erfarne pedagoger, slik at vi best mulig kan supportere våre kunder og hjelpe våre kunder velge de beste produktene til å dekke deres behov.

Det er nettopp dette som skiller oss fra andre distributører. Vi får nemlig stadig vekk henvendelser fra store merkevarer som ønsker at vi skal distribuere deres produkter, og hver gang gjennomfører vi omfattende tester i ulike miljøer. Det er kun de aller beste produktene som slipper igjennom vårt trange nåløye.

Vi distribuerer våre produkter gjennom et omfattende forhandlernettverk over hele Norge. Vi har et tett samarbeid med, samt oppfølging og kursing av, våre forhandlere. På den måten får alltid de som til syvende og sist skal bruke produktene våre den oppfølgingen de trenger.

Vi spesialiserer og forhandler utelukkende SMART, Prowise og Nureva da vi anser dette som de soleklart beste produktene for vårt segment.

Takk for tilliten! Dette er noen av kommunene som har valgt våre løsninger:

Tillit
Tillit2
Scroll til toppen