Kartet

Dette er oss

Du finner oss på Lysaker, en kort kjøretur fra Oslo sentrum. Adressen vår er: Drammensveien 288, 0283 Oslo
Postadresse: Postboks 303, 1326 Lysaker

Hvis du vil ha tak i oss, så kan du ringe på +47 67 51 99 20 mellom kl 09 og 16 på hverdager.
I juli har vi sommertid, da er telefonen åpen mellom klokka 09 og 15.
Du kan også sende en epost til post@interactive.no.

Kjører du bil? Finn veibeskrivelse her
Reiser du kollektivt? Finn rutetider her

IanG
Erlend
Carl Ny
Tony
Eirik
elin
Trude
Tone

Noe du lurer på? Spør oss 🙂

Historien om Interactive

Det hele startet i 1997, da Ian Guildford kom i kontakt med SMART Technologies i Canada, selskapet som oppfant «touch» (nei, det var ikke Apple…) og som laget verdens første interaktive tavle tilbake i 1992. Han ble veldig imponert over produktene, og så at dette var noe Norge trengte. Fra 1997 var Ian ansvarlig for de interaktive produktene i det svenske selskapet Frontyard Communications. I 2005 fikk han med seg Erlend Mebust på laget. Interactive Norway  ble født.

Helt fra oppstarten av har Interactive hatt som mål å være Norges ledende kompetansesenter på interaktiv teknologi og samhandling. Våre ansattes vide kompetanse strekker seg fra det rent tekniske til utdannede erfarne pedagoger, slik at vi best mulig kan supportere våre kunder og hjelpe våre kunder velge de beste produktene til å dekke deres behov.

Det er nettopp dette som skiller oss fra andre distributører. Vi får nemlig stadig vekk henvendelser fra store merkevarer som ønsker at vi skal distribuere deres produkter, og hver gang gjennomfører vi omfattende tester i ulike miljøer. Det er kun de aller beste produktene som slipper igjennom vårt trange nåløye.

Vi distribuerer våre produkter gjennom et omfattende forhandlernettverk over hele Norge. Vi har et tett samarbeid med, samt oppfølging og kursing av, våre forhandlere. På den måten får alltid de som til syvende og sist skal bruke produktene våre den oppfølgingen de trenger.

Vi spesialiserer og forhandler utelukkende SMART, Prowise og Nureva da vi anser dette som de soleklart beste produktene for vårt segment.

Takk for tilliten! Dette er noen av kommunene som har valgt våre løsninger:

Tillit
Tillit2
Scroll til toppen