Hei2

Er du vår nye superhelt?

Vi er på jakt etter en ny IKT-pedagog til utdanningsteamet vårt! Er du nyutdannet pedagog med noe erfaring fra klasserommet? Les videre!

Er du nyutdannet pedagog med noe erfaring fra klasserommet? Har du også superkrefter, som å brenne for å skape en bedre skole gjennom undervisning på digitale plattformer? Hvis du i tillegg er klar for å fly Norge rundt og bruke dine superkrefter på å bekjempe gammeldags klasseromsteknologi, med et jovialt vesen og et arsenal av moderne, interaktive touchflater – ja, så er kanskje du vår nye superhelt!

Her noen av superkreftene vi trenger i teamet vårt:

  • Proaktivitet og gjennomføringsevne
  • Dyktig formidler og pedagog
  • Reisevillighet (plusspoeng hvis du kan fly slik som Supermann)
  • Utadvendt og glad i å snakke med folk

Litt mer om hva det innebærer å være en av heltene i Interactive Norway sitt utdanningsteam:

Du blir en del av Interactive Norway som består av ti andre superhelter. Med våre helt unike og individuelle superkrefter bruker vi blant annet tiden på å lede norske klasserom inn i fremtiden, ved å distribuere innovative løsninger fra produsentene SMART og Prowise. En stor del av jobben vår går ut på å øke kompetansen på interaktivitet i skole-Norge, og på den måten skape klasserom og læringsgevinster som er fremtiden verdig.

Som produktekspert, IKT-pedagog og superhelt skal du vise de gode pedagogiske eksemplene til lærere, skoleledere og skoleeiere over hele landet. Dette innebærer blant annet kursvirksomhet, deltakelse på messer og konferanser, samarbeid med andre partnere i EdTech-miljøet, samt egne arrangementer og møter i regi av Interactive.

Er du usikker på om dine egne superkrefter er fullt utviklet? Fortvil ikke! Resten av superheltene i Interactive vil sørge for grundig opplæring i de interaktive løsningene vi jobber med, slik at du får utviklet dine krefter til sitt fulleste potensiale.

Bryt ut av hverdagen, søk et års permisjon fra skolejobben din og bli med superheltene i Interactive Norway i kampen mot gammeldagse klasserom! Det er selvfølgelig mulighet for å bli en permanent del av teamet på sikt.

Dette kan vi tilby:

  • Du starter i et engasjement på 1 år, men det er muligheter for at Terrific Ten kan bli til Exceptional Eleven når engasjementet ditt er over
  • Bratt læringskurve, fleksibel arbeidstid og frihet til å vise hva du kan
  • Spennende utviklingsmuligheter innen EdTech
  • Supert arbeidsmiljø i fine lokaler sentralt på Lysaker
  • Gratis lunsj og trening i arbeidstiden

Tiltredelse:
Vi er fleksible. Mellom 1. mars og 1. september 2017

Søknadsfrist:
Snarest

For mer informasjon om stillingen, kontakt Erlend (aka Collaboratus) Mebust:
Epost: em@interactive.no  /  mob: 952 02 198  /  tlf: 67 51 99 20

Scroll til toppen