Oppdater SMART kapp iQ, lær hvordn

Oppdater SMART kapp iQ

SMART kapp iQ er så mye mer enn bare en skjerm. Den har masse nyttig innhold som stadig blir bedre. Den nyeste oppdateringen gir deg mange nyheter, blant annet kan du åpne en nettleser rett fra tavlemodus, helt uten å koble til pc. I tillegg inneholder den nye oppdateringen mulighet for skjermdeling. Oppdater i dag - det tar bare noen minutter!

Steg 1

Se instruksjonsvideo

Steg 2

Velg versjon

Gå til https://support.smarttech.com/en/downloads/other-hardware/kapp/kapp-iq (høyreklikk på linken og velg «åpne i ny fane»)

Basert på instruksjonsvideoen over, skal du nå kjenne til om du skal oppdatere fra versjon 2.0+ eller versjon 2.1+.

Klikk på det alternativet som er riktig for din SMART kapp iQ, og klikk på på knappen som det står «download» på. En zippet fil lastes nå ned til din datamaskin.

Steg 3

Formater filen og legg på minnepenn

Plugg en minnepinne i pc-en.
Høyreklikk på mappen til minnepennen, og velg «format» for å sjekke at du bruker en minnepenn som er ukryptert og FAT-formatert.

Formater minnepenn

Åpne mappen hvor filen du lastet ned ligger og flytt den over til minnepennen.

Flytt filen til minnepenn

Steg 4

Installer på SMART kapp iQ

Plugg minnepinnen inn i SMART kapp iQ, inngangen finner du nederst på venstre side av skjermen.

Plugg inn i skjermen

Følg instruksjonene som kommer opp på skjermen.

La minnepinnen være plugget inn i skjermen, og skjermens strøm være tilkoblet, under hele installasjonen. Skjermen kommer til å skru seg av og på flere ganger i løpet av installasjonen.

Steg 6

Velg riktig modus

Når installasjonen er ferdig og SMART kapp iQ starter på nytt igjen, vil du få opp to valg: Kapp iQ og Kapp iQ EDU. Her er det viktig at du velger kapp iQ EDU – det er nemlig kun i denne versjonen du får skjermdeling og nettleser.

Opplever du problemer?

Scroll til toppen