<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Interaktiv barnehageløsning

Barna i norske barnehager tilhører generasjonen som kalles "Digital Natives". De er født inn i det digitale samfunnet og håndterer interaktive touchflater med den største naturlighet fra før de engang kan prate. Prowise barnehageløsning er midt i blinken for våre nye samfunnsborgere.

Prowise Touchscreen Interktiv Skjerm Barnehage

Perfekt alt-i-en løsning!

Prowise Touchscreen er fantastisk interaktiv touchskjerm med 4K bilde og lyd med subwoofer –  Barnehageløsningen inneholder  en Prowise Touchscreen skjerm, montert på elektrisk heis med integrert PC.  Tyve fingre kan berøre  skjermen samtidig, glasset er ripesikkert og stativet har høyste sikkerhetsklassifisering. Touchscreen kommer i flere størrelser, men vår anbefaling til barnehager er størrelsene 55″ og 65″.

Bruk løsningen til å samle barna foran skjermen i samling, eller legg skjermen ned som et bord og inviter barna slik at de er aktivt deltakende i sin egen læringsprosess. Med Prowise Presenter og de medfølgende bordaktivitetene har man en komplett barnehageløsning!

Lyst til å oppleve løsningen?

BESØK OSS FOR EN DEMO
Prowise Toucscreens Prowise Presenter Gratis Utdanningsplatform

Pedagogisk programvare inkludert

Prowise Presenter er en skybasert programvare som kan brukes på den interaktive løsningen, på PC, Mac, Ipad og Chromebooks. I programvaren finnes det mange muligheter for morsom og lærerik interaktiv samhandling for barn i alle aldre. Barna kan tegne med fingrene sine, spille spill som for eksempel memory, puslespill eller øve på dyr og dyrelyder ved å se på youtube-filmer i Prowise Presenter.

Laget for Prowiseskjermen
I tillegg er den en egen modus i programvaren som har egne spesialtilpassede bordaktiviteter som er beregnet til å brukes når skjermen ligger som et bord. Programvaren følger med løsningen, og er gratis!

Sørhellinga barnehage satser på realfag og interaktivitet med Prowise

ørhellinga barnehage har bygget om de nedslitte lokalene de tok over, satser på realfag og tar i bruk Prowise  alt-i-en løsningen for å forsterke det pedagogiske tilbudet i barnehagen.