<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Interaktivt lydopptak fra klasserom og forelesningssal uten bærbar mikrofon

Nureva interaktiv lyd og mikrofonsystem simulerer tusenvis av virtuelle mikrofoner i undervisningsrom inntil 140 kvm.

FÅ EN LYDDEMO
Designet-for-distansering

Designet for distansering

Eksterne studenter kan enkelt følge samtalene i rommet. Ingen annen mikrofon er nødvendig.  

Enkel-i-bruk

Enkel i bruk

Installasjon av planken gjøres enkelt på 30 minutter uten behov for spesialtekniker. Planken tar høyde for om det er få eller mange i rommet og om møblement flyttes på.

Oppskallerbar

Oppskallerbar

Løsningen kan enkelt kombineres med annet utstyr og styres, oppdateres og fininnstilles sentralt med Nureva Console.

"Det fine med HDL er at vi kan plassere den i store rom hvor foreleser beveger seg rundt og må høres godt av alle som er med på video. Foreleser og andre i rommet trenger ikke å tenke på hvor de står med tanke på mikrofonen. Alle høres like godt"

Michael,  Universitetet i Tromsø

mist_trainingroom_revisedanimation_Nov10_2020_684_1mbps_website

 

Designet for den nye hverdagen

Læringssituasjonen i høyere utdanning utvikler seg – raskt. Hvis du leter etter lydløsninger for hybride læringsmiljøer, trenger du teknologi som kan holde tritt.

Det er der Nureva kommer inn. Det er den enkleste måten å få full romdekning i alle dine områder på, uten behov for bærbare mikrofoner eller dyre multikomponent oppsett.

Med Nureva kan foreleser undervise som de alltid har gjort, få personlig kontakt med elevene i rommet samt lar seg høre til eksterne studenter, og IT unngår problemer med å kompliserte systemer.

Det du får med interaktivt lydopptak

Dekker hele rommet

Ingen behov for eksterne mikrofoner for lærer eller foreleser. Nurevas virtuelle mikrofoner sørger for opptakt i hele rom opptil 140 kvm.

Enkel installasjon

Nurevas mikrofonplanke installerer du på 30 min. og ingen teknikere kreves. Ønsker du flytte systemet kan dette enkelt gjøre på egenhånd.

Estetisk pent

Nureva lydplankene er enkle og estetiske. Ingen eksterne mikrofoner, høyttalere eller kabelsurr. Tilgjengelig i svart eller hvit.

Automatisk oppdatert

Nureva kallibrerer seg selv automatisk avhengig av romkonfigurasjon og undervisningsstil. Den oppdatererer seg automatisk og styr alle enhetene med fjernstyringsprogramvare.

Kvalitet hver gang

 Microphone Mist™ teknologien gjør lydopptak fra hele rommet i like god kvalitet slik at du får profjesjonell ytelse hver gang. Sonekontroll gir mulighet for avgrensinger for å fjerne romlyder.

Løser dyre audioinstallasjoner

Høy kvalitet til mindre kostnader enn komplekse flerkomponentsystemer. Det er også betydelige besparelser på installasjon og oppsett, ettersom Nureva enkelt kan installeres av internt personale.

Uit-Tromso

Nureva inntar Universitetet i Tromsø

På campus av denne størrelsen er det en mengde rom og undervisningsmiljø med ulike behov som gjør at man må tenke nytt. Det har UIT gjort med HDL300.

Lydopptak-foreleser-uten-mikrofon

Slik forbedrerer Nureva lyden fra foreleser

Foredragslyd er vanskelig å formidle gjennom en digital plattform og eksterne lyttere kan finne det vanskelig å høre foreleser tydelig over forstyrrende romlyder. 

HDL serien

Nureva dekker alle dine undervisningsrom

Nureva_lydkonferanse_mikrofonsystem
Nureva-HDL-200

HDL200

For fleksible rom
5.5 x 5.5 m | 30 kvm

Nureva-HDL-300

HDL300

For mellomstore til størrre rom
7.6 x 7.6 m | 60 kvm

Nureva-HDL-300-Duo

HDL300 Duo

For store samhandlingsområder
9.1 x 15.2 | 140 kvm