PC og nettbrett i en

Prowise All-in-One

Prowise-All_in_One_PC-nettbrett

Prowise All-in-one er en datamaskin så vel som et nettbrett. Du kan bruke denne allsidige enheten for enhver situasjon i klasserommet. Gi instruksjoner, la elevene jobbe i grupper, eller la dem utføre oppgaver individuelt.

All_in_One_PC_10-strorrelse

Smart størrelse

Den smarte størrelsen, 21,5 tommer, mot iPad sin 10,5 tommer, gjør det enkelt å samle flere elever rundt samme innhold for kollektiv utforsking og elevaktivitet, sammen med skoleprogramvaren Prowise Presenter, som er helt gratis.

Prowise-All_in_One_PC

Gruppearbeid

Med enheten kan lærer styre og sende ut leksjoner fra sin PC til elevene. Dette gir elevene mulighet til å løse oppgaven i grupper der alle kan se og delta på en større flate enn hva som er tilfelle om man bruker PC eller et lite nettbrett (iPad)

Prowise-Toucscreens-Prowise-Presenter-Gratis-Utdanningsplatform

Prowise presenter

Superenkelt verktøy på norsk! Prowise Presenter er en gratis skybasert app som kan brukes på alle plattformer til lærere og elever for økt læring. Enkelt og inspirerende i bruk! Kan lastes ned og bruker av alle!

Liggend_5

Det må ikke være enten eller

Lars Peter Østrem, digitalpedagog i utdanningsteamet til Interactive Norway: “Med enheten kan lærer styre og sende ut leksjoner fra sin PC til elevene. Dette gir elevene mulighet til å løse oppgaven i grupper der alle kan se og delta på en større flate enn hva som er tilfelle om man bruker PC eller et lite nettbrett (iPad)”.

I lys av den pågående debatten i skolenorge vedrørende bruk av teknologi og nettbrett i klasserommet, NRK (debatt, nettbrett https://tv.nrk.no/serie/debatten/201909/NNFA51091719 og Kristian Aa (Kommunikasjonsansvarlig i Gyldendal sin artikkel i Computerworld om at “Nettbrett alene har aldri lært noen noe mener vi det er viktig å sette søkelyset på at det finnes en perfekt mellomløsning.

Prowise har i over 10 år har satt fleksible læringsarenaer i fokus med sine interaktive skjermer som kan flyttes og tiltes, All-in-One enheten og den skybaserte programvaren Prowise Presenter som syr det hele sammen – med fokus på hvordan du kan aktivisere barna gjennom digitale uttrykksformer – Helt gratis!

Enheten har 3 år full garanti, størrelsen på skjermen er 21,5 tommer, den har Intel 5 prosessor og batteritiden er på hele 6 timer med konstant bruk.

Nysgjerrig og lyst til å prøve?

  • AllinOne_2018_ProductRender_Front
  • AllinOne_2018_ProductRender_Front_Liggend
  • AllinOne_2018_Webcamlock
Scroll til toppen