<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Prowise All-in-one er en datamaskin så vel som et nettbrett. Du kan bruke denne allsidige enheten for enhver situasjon i klasserommet. Gi instruksjoner, la elevene jobbe i grupper, eller la dem utføre oppgaver individuelt.

Smart størrelse

Smart størrelse

Den smarte størrelsen, 21,5 tommer, mot iPad sin 10,5 tommer, gjør det enkelt å samle flere elever rundt samme innhold for kollektiv utforsking og elevaktivitet, sammen med skoleprogramvaren Prowise Presenter, som er helt gratis.

Gruppearbeid

Gruppearbeid

Med enheten kan lærer styre og sende ut leksjoner fra sin PC til elevene. Dette gir elevene mulighet til å løse oppgaven i grupper der alle kan se og delta på en større flate enn hva som er tilfelle om man bruker PC eller et lite nettbrett (iPad)

Prowise presenter

Prowise presenter

Superenkelt verktøy på norsk! Prowise Presenter er en gratis skybasert app som kan brukes på alle plattformer til lærere og elever for økt læring. Enkelt og inspirerende i bruk! Kan lastes ned og bruker av alle!

Liggend

Det må ikke være enten eller

Lars Peter Østrem, digitalpedagog i utdanningsteamet til Interactive Norway: “Med enheten kan lærer styre og sende ut leksjoner fra sin PC til elevene. Dette gir elevene mulighet til å løse oppgaven i grupper der alle kan se og delta på en større flate enn hva som er tilfelle om man bruker PC eller et lite nettbrett (iPad)”.

I lys av den pågående debatten i skolenorge vedrørende bruk av teknologi og nettbrett i klasserommet, NRK (debatt, nettbrett https://tv.nrk.no/serie/debatten/201909/NNFA51091719 og Kristian Aa (Kommunikasjonsansvarlig i Gyldendal sin artikkel i Computerworld om at “Nettbrett alene har aldri lært noen noe mener vi det er viktig å sette søkelyset på at det finnes en perfekt mellomløsning.

Prowise har i over 10 år har satt fleksible læringsarenaer i fokus med sine interaktive skjermer som kan flyttes og tiltes, All-in-One enheten og den skybaserte programvaren Prowise Presenter som syr det hele sammen – med fokus på hvordan du kan aktivisere barna gjennom digitale uttrykksformer – Helt gratis!

Enheten har 3 år full garanti, størrelsen på skjermen er 21,5 tommer, den har Intel 5 prosessor og batteritiden er på hele 6 timer med konstant bruk.

Nysgjerrig og lyst til å prøve?

BESØK VÅRT DEMOSENTER