Header, Prowise til klasserommet, Interactive Norway

Oppdag Prowise til klasserommet

En god lærer utgjør den største forskjellen - men Prowise sine integrerte løsninger til klasserommet kommer som en god nummer to. Sammen kan vi skape et læringsmiljø som er mer engasjerende, mer inspirerende og øker læringsutbyttet i norske klasserom.

Prowise logo øye

Hvem er Prowise?

 

Nederland er det landet som har gjennomført skiftet fra interaktive tavler til interaktive skjermer raskest. Det nederlandske selskapet Prowise har gjort det kjempebra og blitt markedsledende i hjemlandet på svært få år. Kanskje på grunn av det dedikerte teamet?

Prowise-teamet er nemlig lidenskapelig opptatt av  å skape brukervennlige produkter av skyhøy kvalitet som inspirerer både elever og lærere. 40 prosent av de ansatte er faktisk utdannede pedagoger, derfor vet de hvor viktig det er at løsningene fungerer med én gang læreren kommer inn i klasserommet. De inspiserer all produktene sine grundig, og er så sikre på kvaliteten at de tilby hele fem års garanti på alt. Heisen monterer de selv på Prowise HQ i Budel, slik at de kan være hundre prosent trygge på at sikkerheten er ivaretatt til det fulle.

Prowise leverer komplette interaktive klasserom med sine interaktive skjermer, nettbrett og all-in-one-datamaskiner. I tillegg har de utviklet sin helt egen skybaserte programvare, Prowise Presenter, som selvfølgelig er tilgjengelig på norsk.

Prowise samarbeider med de største leverandørene på markedet, som for eksempel Google og Microsoft, slik at de kan tilby løsninger som støtter de viktigste og største plattformene. De har basert løsningene sine på de samme systemene som Windows-enheter og Chromebooks fra Google bruker, og i de interaktive skjermene kan man for eksempel integrere en Windows-pc, eller – som den første i verden – en Android-pc.

Awards Ultimate, Prowise

Prisvinnende produkter

 

Ekspertene er enige om at Prowise sin nye Pro Line inneholder fantastiske touchskjermer. Under Bett Awards 2016 nominerte dommerne Pro Line som finalist fordi de mente at skjermen var «svært innovativ med bredt bruksområde, og en skjerm som gir svært god valuta for pengene. Nøkkelegenskaper ved skjermen er særlig dens robusthet».

Hardware.info ga Pro Line «the Ultimate Product Award for «et unikt, banebrytende, innovativt og ultimat produkt. Et forfriskende nytt produkt vi aldri før har sett maken til».

Lærer foran klassen med Prowise interaktiv flatskjerm, pluss nettbrett, Interactive Norway

Det finnes en løsning for alle rom

 

Prowise har en helhetlig produktportefølje som gjør interaktivitet på tvers av plattformer veldig enkelt. Blant produktene finner du både interaktive touchskjermer av toppkvalitet, heiser som gjør skjermene fleksible og mobile, nettbrett og pc. Velger du også den pedagogiske programvaren Prowise Presenter, blir samhandlingen helt komplett.

 

TOUCHSKJERMENE
Kort oppsummert kommer touchskjermene fra Prowise i to ulike serier, Pro Line og Entry Line. Pro Line kommer i størrelsene 65″, 75″ og 84″. Entry Line, som er en budsjettvennlig og enklere utgave, kommer i 55″, 65″ og 70″.

Les mer om skjermene her!

 

NETTBRETT & PC
Prowise har laget sitt helt egne nettbrett og pc-er med fokus på ulike læringssituasjoner og arbeidsmetoder. Nettbrettet heter Prowise 3-in-1 Tablet, fordi den rett og slett er et nettbrett, en laptop og en presentasjonsskjerm i ett og samme produkt.
PC-en til Prowise er også et multifunksjonelt produkt. Denne prisvinnende 21,5-tommeren heter All-in-one PC fordi den kan brukes til det aller meste. Det er en frittstående skjerm med prosessoren bygget inn, slik at du kan plukke den opp og flytte den rundt i rommet. På den måten er All-in-One både en datamaskin og et kjempestort nettbrett.
Begge produktene tilbys med Microsoft sitt eget utdanningsprogram, Shape the Future.

Les mer om nettbrett og PC her!

Mer om prowise
Prowise demo
Scroll til toppen