<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Prowise utdanning

En god lærer utgjør den største forskjellen - men Prowise sine integrerte løsninger til klasserommet kommer som en god nummer to. Sammen kan vi skape et læringsmiljø som er mer engasjerende, inspirerende og øker læringsutbyttet i norske klasserom.

Fleksibel opplæringsplattform!

Prowise logo øye

Hvem er Prowise?

Nederland er det landet som har gjennomført skiftet fra interaktive tavler til interaktive skjermer raskest. Det nederlandske selskapet Prowise har på få år blitt markedsledende i hjemlandet. Kanskje på grunn av det dedikerte teamet?

Prowise-teamet er nemlig lidenskapelig opptatt av  å skape brukervennlige produkter av skyhøy kvalitet som inspirerer både elever og lærere. En rekke av de ansatte er pedagoger, derfor vet de hvor viktig det er at løsningene er sikre og at de fungerer med en gang læreren kommer inn i klasserommet. Heisen monterer de selv på Prowise HQ i Budel, slik at de kan være hundre prosent trygge på at sikkerheten er ivaretatt til det fulle. De inspiserer produktene sine grundig og med en ekstremt lav feilrate, tilbyr de fem års garanti på hele porteføljen.

Prowise leverer komplette interaktive klasserom med sine interaktive skjermer, innstikk PC-er og heiser. I tillegg har de utviklet sin helt egen skybaserte programvare, Prowise Presenter på norsk. Prowise samarbeider med de største leverandørene på markedet, som Google og Microsoft, slik at de kan tilby løsninger som støtter de viktigste og største plattformene.