<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Prowise Presenter - Kostnadseffektiv og brukervennlig!

Undervisningsprogramvare til lærere og produksjonsverktøy for elevene - Best av alt, det er helt gratis!
Prowise Presenter er skybasert og tilgjengelig på alle plattformer.

Prowise Presenter
Prowise Presenter

Prowise Presenter - Helt GRATIS!

 

Prowise Presenter er helt gratis å bruke for alle. Gratis programvare til skoler, barnehager og bedrifter. Det er ingen skjulte kostnader, så du kan fritt ta i bruk alle verktøyene som ligger i programvaren.

Med profilen din kan du logge på alle plattformer – På Prowise skjermen i klasserommet, på iPad, Chromebook, PC eller Mac, hjemme eller på skolen.

Med Prowise Presenter kan du enkelt lage undervisningsopplegg, sette i gang aktiviteter og samhandle med elevene. Programvaren er skybasert, noe som betyr at filene dine alltid er tilgjengelig. Installer Prowise Presenter appen på datamaskinen eller nettbrettet ditt, så får du tilgang til alle verktøyene i Presenter på en enkel måte.

Alltid tilgjengelig der du er!

Alltid tilgjengelig der du er!

 

Programvaren tilbyr en rekke muligheter for lærer og elev: Produser undervisningsopplegg, skap innhold sammen, bruk interaktive halvkonkreter eller andre verktøy tilpasset barnehage, grunnskole, videregående skole, høyere utdanning eller bedrift for å øke forståelse og læringsutbytte. 

Programvaren har blitt optimalisert for våre interaktive skjermer og alle andre digitale plattformer slik at du alltid har Prowise Presenter i nærheten!

Alltid tilgjengelig der du er!
Berike undervisningen!

Berike undervisningen!

 

Du kan finne utallige elementer i Prowise Presenter for å skape og konkretisere innhold i alle fag.

 • Bilder
 • Illustrasjoner og symboler
 • Youtube
 • Bakgrunner
 • Lydeffekter
 • 3D modeller*
 • AR-elementer*

*Prowise Presenter 10

Prowise Bordaktiviteter
Samhandling i klasserommet

Samhandling i klasserommet

 

Med ProConnect kan du koble elevenes enheter og telefoner live til Prowise-skjermen i klasserommet.

 • Del skjerm mellom elevens enheter og Prowise-skjermen
 • Monitorer dine elevers arbeid
 • Sett i gang en meningsmåling
 • Bygg tankekart sammen
 • Utfordre elevene med ulike spillbaserte aktiviteter
Koding

Programmering med CodeWise

 

Høres programmering ut som noe diffust og abstrakt. Ikke med Codewise!

CodeWise programmeringsverktøy og CodeWise-kortene gir et konkret innblikk i grunnleggende blokkoding for alle. Ikke bare er det mye læring, men også veldig gøy.

CodeWise er en del av Prowise Presenter, og passer som introduksjon til blokkprogrammering for barnehage, barneskole og for deg som ikke har prøvd koding tidligere.

Administrasjon

IT-administrasjon

 

IT-adminstrasjon og utrulling av programvare er det slutt på. Med Prowise Presenter og medfølgende administrasjonsmodul kan IT-ansvarlig enkelt sette opp brukere, mappestruktur for lagring og deling, tildele skrive- og leserettigheter, sette opp brukerrestriksjoner, se brukerdata og mye mer. Det er også mulig å knytte opp annen lagring fra OneDrive, Google Disk og Dropbox.

Oppdag2

Oppdag & Lær

 

På siden «Oppdag & Lær» finnes mye god informasjon og hjelp. Der ligger det enkle videoer til hvordan du implementerer Prowise Presenter i klasserommet. Det legges også ut eksempelfiler fra Prowise Presenter som du kan ta i bruk i klasserommet umiddelbart. Er det noe du lurer på om Presenter, er sannsynligheten stor for at du finner det her.