<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Google + SMART gjør samhandling enklere i klasserommet. Med den nye interaktive skjermen, SMART Board, har man en fantastisk plattform for Google-skoler som benytter Chromebooks og
G-Suite for Education.

Kompatibilitet

Kompatibilitet

Koble Chromebook til skjermen med HDMI og USB og man får opp sin Chrombook med full touchfunksjonalitet og digitalt blekk med medfølgende penner (SMART ink). Læreren kan kontrollere sin Chromebook på skjermen og bruke berøring for å skrive, zoome og manipulere innholdet i undervisningen.

Trådløs speiling av Chromebooks

Trådløs speiling av Chromebooks

SMART Board leveres med en teknologi for å speile en hvilken som helst enhet. Man kan enkelt speile elevenes eller lærerens Chromebook direkte opp på skjermen. Dette kan du gjøre uten å installere ekstra apper eller drivere. Du kan også notere på skjermen og ta vare på notatene.

Nettleser

Nettleser

Skjermen har en innebygget Chrome nettleser og kan benyttes til undervisning også uten å koble til en Chromebook. Det er derfor enkelt å undervise med innhold fra web og logge inn i f.eks. G-Suite for Education og benytte kjente verktøy for undervisning.

SMART Learning Suite + Chromebook

SMART Board iQ Smart Learning Suite Online Notebook

Notebook, verdens ledende utdanningsprogramvare er som skapt for å lage engasjerende læringsaktiviteter, del og styr undervisningsopplegg fra skjermen eller med en Chromebook! Nå kan du også lagre alle Notebookfiler i skyen og redigere de rett i nettleseren din!

SMART lab
Det beste vi kan gi til en lærer, er mer tid. Det beste vi kan gi til elever, er morsomme og engasjerende aktiviteter. LAB gjør begge deler! Med denne programvaren, som er inkludert  i SMART Notebook, kan du enkelt lage spillbaserte læringsaktiviteter på under fem minutter og dele til elevenes Chromebook!

SMART Respons
Med dette vurderingsverktøyet kan du raskt og enkelt lage en prøve. Elevene svarer på spørsmålene på sine enheter, og resultatene blir eksportert til et Excel-dokument.

SMART Learning Suite Online
SMART Learning Suite er nå på vei til å bli en fullverdig nettbasert løsning. Lag og distribuer læringsaktiviteter i nettleseren din! Samle Notebook filene dine i et eget digitalt klasseromrom i skyen, send til og åpne direkte i SMART Board iQ skjermen og timen er i gang,

Lyst til å se det i praksis?

AVTAL DEMONSTRASJON HER