<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kom i gang med SMART Board

Som Norges største kompetansesenter på interaktive løsninger til klasserommet og distributør av SMART Board ønsker vi at du og din skole skal få full utnyttelse av løsningen dere har investert i.

En interaktiv touchskjerm med iQ

SMART Board iQ interaktiv skjerm funksjoner

1. Tavlemodus åpner når skjermen skrur seg på. Skriv med pennen og visk med håndflaten
2. Integrert nettleser. Scroll og zoom i den som en hvilken som helst mobil enhet.
3. Åpne SMART Learning Suite Online og start elevaktiviteter
4. Notebook-avspiller. Send Notebook undervisningsopplegg direkte fra PC til skjerm.
5. Åpne bibliotek med tavlefiler
6. App-oversikt og bibliotek – legg til nye favoritter
7. Skjermdeling. Speil hvilken som helst enhet opp på skjermen uten ekstrautstyr.
8. Innstillinger. Koble til nettverk, velg hvilke apper som skal syntes i skjermmenyen m.m
9. Logg deg av og nullstill skjermen med et trykk.

• SMART ink – Skriv rett inn i alle MS Office programmer som word og powerpoint
• Berøringsgjennkjenning – Skriv med penn, flytt med finger og visk med håndflaten
• 4K-Oppløsning og støtsikker overflate
• 8 samtidige berøring-, skrive- og viskepunkter
• Energy Star sertifisert

SMART Learning Suite programvaren

Når din skole bestiller en SMART Board med iQ skjerm følger det med lisenser for opptil 4 lærere i SMART sin utdanningsplattform SMART Learning Suite. SMART Learning suite inneholder blant annet et av verdens mest benyttede digitale lærerverktøy Notebook.

SMART Learning Suite Online

SMART Notebook
Verdens ledende programvare for utdanning, med hele 2,4 millioner brukere så langt! Bruk SMART Notebook for å lage engasjerende og interaktive læringsopplevelser for elevene dine. Notebook er full av funksjoner. Blant annet kan du enkelt kjøre Notebook fra en iPad eller et annet nettbrett, du kan ta opp undervisningstimen din, inkludere YouTube-klipp og mye, mye mer. Programvaren er superfleksibel, og fungerer på alle interaktive skjermer

SMART Lab
Det beste vi kan gi til en lærer, er mer tid. Det beste vi kan gi til elever, er morsomme og engasjerende aktiviteter. LAB gjør begge deler! Med denne programvaren, som er inkludert  i SMART Notebook, kan du enkelt lage spillbaserte læringsaktiviteter på under fem minutter.

SMART Response
Med dette vurderingsverktøyet kan du raskt og enkelt lage en prøve. Elevene svarer på spørsmålene på sine enheter, og resultatene blir eksportert til et Excel-dokument.

SMART Amp
SMART amp knytter lærere, elever og deres mobile enheter sammen. SMART amp er en skybasert programvare som lar elevene jobbe sammen med hverandre, og med lærerne, på tvers av enheter. Elevene kan legge til innhold, finne eksisterende innhold og jobbe på prosjekter sammen, mens læreren hele tiden kan se hvem som bidrar med hva. Programvaren bruker Google Apps for Education for å gjøre samhandling og elevstyrt læring enda bedre. Fordi programvaren er skybasert kan den brukes overalt – i klasserommet, på ekskursjon, i skolegården eller hjemmefra. Grenseløs læring!

 

Nettressurser for deg som lærer