<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Smart-Board-Mx-v2-6000s

SMART Board® 

Designet for naturlig læringsopplevelse

Laget av lærere for lærere gjennom 30 år som verdens ledende leverandør av utdanningsteknologi med over 3 millioner brukere verden over og i dag Norges mest benyttede interaktive klasseromsløsning.

PRØV FØR KJØP
SKOLEDEMO

Norges markedsledende interaktive skoleskjerm 

Der mange produsenter leverer enkle touchskjermer får du i SMART Board® en interaktiv touchskjerm med en uslåelig samhandlingsplattform bygget rundt på norsk, nå fullintegrert med G Suite for utdanning og Microsoft Teams.

Velger skolen SMART Board® skjerm til klasserommet kan man være trygg på at uavhengig budsjett og behov kommer alle modellene med samme intuitive brukersnitt på norsk, SMART ink®, integrert nettleser, speiling av alle type enheter og markedets mest intuitive tavle med direkte integrasjon til SMART Learning Suite Online.

SMART Learning Suite lisens inkludert med nedlastbare Notebook og skybaserte SMART Learning Suite Online, eget lærerbibliotek med direkte adgang i skjermen samt norsk og internasjonal delingsportal av utdanningsfiler.

 

SMART Board modeller

 
SMARTboard-MX-interaktiv-skjerm-1

MX serien

Bygget for å vare med alle de essensielle verktøyene en SMART Board interaktiv skjerm skal ha. Gir læreren alle muligheter til å skape engasjerende undervisning med elevene som aktive produsenter i egen læring.

SMARTboard-6000S-interaktiv-skjerm

6000S serien

Den seneste modellen med eksklusiv teknologi (ToolSense™) laget for å smelte fysisk og digital læring sammen, supersensorer i skjermen gjør klasseromsmiljøet optimalt + alle iQ funksjoner enhver SMART Board modell skal ha.

product image_7000R

Den mest omfangsrike

7000R serien

4 unike penner og 2 svamper, eksklusiv HyPr Touch ™ teknologi som sørger for presisjon og trykksensitivitet i verdensklasse. USB Hub og convenience panel med enkel tilgang er bare noe av det som gjør 7000R til den mest omfangsrike SMART Board modellen.

SMART konto gir et komplett økosystem for læreren

Med en SMART Board får du SMART Learning Suite konto. Skap innhold i SMART Notebook, fortsett med onlineverktøyene i SMART Learning Suite Online og lever undervisningen ved å logge på din SMART Board skjerm i klasserommet.

 

Fordeler med SMART konto

  • Produser innhold i SMART Notebook og last opp via din bruker til SLSO.
  • Gjenbruk Notebook filer i SLSO og legg til funksjonalitet som «Del budskapet», individuell utlevering, gruppeoppgaver, les inn lydfil
  • Ta utgangspunkt i PowerPoint eller PDF og legg til interaktive elementer med SLSO
  • Logg på SMART Board skjermen med SMART Learning Suite kontoen din og få tilgang til alle filene dine i SLSO biblioteket
  • Åpne en ny tavle på SMART Board og filen synkroniseres live med din SMART Learning Suite konto.
  • Sett bokmerke på dine favoritt nettressurser og de ligger på startskjermen din hver gang du logger på.
 
 
 

Programvare og integrasjoner

SMART-Remote-Manager-1 (1)

Flåtestyring inkludert

Med SMART Board får du gratis flåtestyringstjeneste i SMART Remote Management, der får administrator status på alle skjermer, mulighet for fellesoppdatering, installere apper, temperatur og skru dem av og på, med mer.

Smartboard-smart-learning-suite-online

SMART Learning Suite inkludert

Smart Learning Suite består av nedlastbare SMART Notebook + SMART Learning Suite Online som er den nettbaserte versjonen der lærer kan samle alle sine leksjoner i skybiblioitek og hente de frem ved å logge på SMART Board skjermen.

Smartboard-Microsoft-Teams-Google-Classroom-Disk-integrasjon

Microsoft Teams og Google Disk integrasjon

SMART Board og SMART Learning Suite skal gli sømløst inn i skolens allerede eksisterende infrastruktur. SLSO er fullintegrert i Microsoft Teams og Google for utdanning.

Brukerportal-1

Brukeropplæring og fildeling

Videoer og læringsopplegg som inspirerer læreren til å komme i gang med skjermen i vår SMART Læring, brukersamfundet Smartskole.no med Notebookdeling og Facebooksamfunn med over 10.000 lærere.

 

SMART Learning Suite Online + elevenheter

SMART_learning_suite_Google_for_utdanning-1

Kombiner Google for utdanning med SMART Board interaktiv læring

Med SMART sin Googleintegrasjon i både skjerm, programvare og Chromebook, kan lærere enkelt lage aktiv og variert undervisning.

Slik-engasjerer-du-elevene-dine-i-smart-learning-suite-online

Slik engasjerer du elevene dine i SMART Learning Suite Online

Covid-19 satte fart på fjernundervisning i den norske skolen. SMART har en digital undervisningsløsning som fremmer aktive, produserende og engasjerte elever, både i klasserom- og fjernundervisning. 

teams-magnifier-PC

Fjernundervisning, SMART Learning Suite Online + Teams = Sant

Behold den naturlige undervisningsfølelsen og engasjerte elever selv om de sitter hjemme, i et virtuelt klasseromsmiljø med Microsoft Teams og SMART Board.

SMART Board sammen iPad til elevene

Med SMART Learning Suite kan lærer legge til rette for at elevene blir produsenter for egen læring, ved å holde interaktive leksjoner der elevens enheter er koblet til sessjonen som foregår på tavlen.

Referanser

SMART Board i alle rom hos Nordeuropas mest avanserte ungdomsskole

"Her er det tenkt på at alt skal ligge til rette for fremtidige læreplaner og løsninger i den moderne skolen."

Rektor Gystadmarka ungdomsskole

Elevene blomstrer med SMART Learning Suite på Damsgård skole

"Jeg kan lage aktivitetsbaserte oppgaver på minutter der elevene kan løse oppgaven alene i sitt tempo eller sammen i grupper på sine enheter."

Lærer Damsgård Skole

Elevene tar eierskap for egen læring med SMART Board på Enebakk skole

"Vi ønsker å gå videre fra passiv formidling til aktive elever som eier skjermene og blir produsenter i egen læring."

Rektor Enebakk skole
smartboard-kristiansand-kommune
smartboard-tromso-kommune
smartboard-drammen-kommune
smartboard-bergen-kommune
smartboard-trondheim-kommune
smartboard-oslo-kommune

Ønsker du demonstrasjon av SMART Board?

Vårt utdanningsteam står klare til å vise deg alt SMART Board skjermene har å tilby, velkommen til våre lokaler på Lysaker eller treff oss regionalt.

SKOLEDEMO