<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

SMART Board

SMART Board er utviklet med det beste innen samhandlingsteknologi basert på 25 år erfaring som ledende leverandøren i bransjen. SMART skaper en unik og naturlig læringsopplevelse for lærer og elev og fungerer som det samlende verktøyet i klasserommet.

Lyst på demonstrasjon?

Vi holder demonstrasjoner i våre demolokaler på Lysaker, via Skype / Hangout og hos forhandler

AVTAL DEMONSTRASJON HER
Utdanningsplattform inkludert

Utdanningsplattform inkludert

Som den sentrale delen av infrastrukturen i klasserommet vil SMART Board sy sammen undervisningen, inspirere til aktiv deltagelse, dekke elevmangfoldet og gjøre elevene til produsenter i egen undervisning. 

Eksklusivt for SMART er at alt er enkelt og integrert. SMART Learning Suite betyr at Notebook programvaren er tilgjengelig for nedlastning på PC men også online (nettleser /app) slik at undervisningsopplegg og aktiviteter kan lages og deles fra en hvilken som helst enhet. Notebookfilen kan sendes direkte til skjermen og undervisningen kan begynne – elevene blir aktive deltagere sammen på skjermen, i grupper eller enkeltvis med sine enheter!

Remote Manager

Remote Manager

Med dette verktøyet fra SMART kan administrator, IKT-ansvarlige og ansatte med lignende funksjoner ha full oversikt og kontroll på skjermene sine. Med verktøyet kan du blant annet:

  • Fjernstyre skjermene for service og support
  • Sende ut relevant informasjon som «pop-ups» til klasserommene
  • Låse skjermene
  • Oppdatere hele flåten