<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Slik administrerer du din lisens

SMART Learning Suite Online og Notebook ligger nå under en lisensnøkkel

Vi har lisens, hva gjør vi for å aktivere SLSO?

Hvis din skole/kommune har gyldige lisenser på SMART sin programvare SMART Learning Suite med Notebook, må følgende gjøres for å aktivere lærernes konto i SMART Learning Suite Online:

  • Ansvarlig for håndtering av lisenser må logge seg inn i SMART Admin Portal 
  • Alle lærere som ønsker å benytte seg av SLSO må legges inn med e-post adresse for aktivering av konto. Les hvordan du går frem her
  • Det finnes også mulighet for autogodkjenning av Microsoft og Google kontoer.

Videoopplæring

SMART har også laget videoopplæringsfilmer for bruk av Admin portalen.

SMART-Admin-portal

Ulike problemstillinger og løsninger på dette

Hva skjer med brukeren min hvis jeg ikke har lisens?  

SMART sletter ikke profilen din. Alt vil bli værende til du eventuelt fornyer lisensen din. Du kan fortsatt logge inn og kunne se filene dine, men du vil ikke kunne lage nye, bruke filene med elevene eller redigere eksisterende filer.  

Vi har lisens, men jeg får ikke full tilgang til min SLSO konto.

Hvis ansvarlig for håndtering av lisenser på din skole/kommune ikke har lagt til din e-post adresse i SMART Admin Portal vil du ikke ha tilgang. Ta kontakt med vedkommende slik at e-post adressen din blir lagt inn i systemet.  

Vi har ikke aktive lisenser på SMART Learning Suite 

Lisens må kjøpes og dette gjøres via deres forhandler av AV-utstyr, ønsker du oversikt over de som leverer SMART Board og SMART Learning Suite lisenser finner du det i vår forhandleroversikt

Jeg bruker kun Notebook, ikke SLSO. Vil jeg oppleve endringer?

Nei, så lenge du har en aktiv lisensnøkkel i Notebook er det ikke behov for å registrere din e-post adresse i SMART Admin Portal. Likevel kan dette være praktisk hvis du ønsker å bruke SLSO ved en senere anledning.

NB_icon_white

Notebook Basic er helt gratis

Du kan fortsatt bruke gratisversjonen av Notebook uten lisens og uten å måtte registreres i SMART Admin Portal.

Les mer og last ned Notebook Basic her.

Team-Edu

Bestill kurs

Eirik Moengen Pedersen er leder for utdanningsteamet. Eirik er lærerutdannet med bakgrunn i skolen og nå over 6 år erfaring som digitalpedagog, kursholder og produktsjef i Interactive Norway.

Kristina Rummelhoff har en master i pedagogikk fra UiO og jobber som digitalpedagog i utdanningsteamet, med fokus på pedagogisk implementering av interaktive løsninger i klasserom og barnehager.

Trude Wang Tørvik er utdannet pedagog med flere år i skoleverket. Bred erfaring som digitalpedagog, kursholder og Key Account Manager i Interactive gjennom 3 år.

Amalie har utdanning innen pedagogikk og IT med flere års erfaring fra skoleverket. Jobber som digitalpedagog i utdanningsteamet.