<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

SMART Podium

SMART Podium 624 er laget for kunne holde presentasjoner eller forelesninger projisert på større skjerm, mens man med pennen kan notere og interagere med innholdet uten å snu ryggen til sitt publikum.

SMART Podium 624 kan kobles til alle typer projektorer / skjermer.

Den har en «palm rejecton» funksjon som lar brukeren hvile håndflaten på skjermen, uten at touch aktiveres. 

 

SMART-Podium-624-Penn-kolonne

SMART ink
SMART ink lar deg skrive over websider, videoer og inn i PDF og Microsoft Office® filer. Funksjonen lagrer dine notater i omtrent alle filtyper.

SMART ink innebygget, gjør at brukeren kan manipulere og legge til innhold i f.eks Office® programmer. Hele sesjonen, uansett om det er i en stor eller mindre gruppe, blir en aktiv seanse der foreleser og tilhører kan jobbe sammen og legge / endre i sanntid.

 

Intuitiv bruk og «palm rejection»
Podium forstår at du hviler håndflaten på skjermen, noe som gjør det komfortabelt å skrive notater på innholdet du viser frem. Foreleseren kan enkelt zoome, flytte og manipulere innholdet på skjermen med velkjente touchbevegelser.

6000S-Pro-SMART-Podium- i bruk

24″ Full HD skjerm
10 touchpunkter og 4 predefinerte knapper for farge, gjør at foreleser kjapt og uhindret, kan gjøre sine notater og understrekinger. Silktouch™ overfalte, gir en friksjonsfri og myk følelse, full HD 1920×1080 og justerbart stativ, gjør SMART Podium til en sømløs brukeropplevelse.

Trådløs og batterifri penn
Den trådløse, batterifrie pennen gir presentatøren frihet til å skrive på en naturlig måte uten begrensninger. Viskelær og museklikk funksjon i pennen, gir presentatøren alle verktøyene han trenger for å kunne navigere enkelt i innholdet sitt.

SMART Ink og penn
SMART-Podium-624-Vinkler-kolonne

Full fleksibilietet
HDMI, DVI-I (in/out, HDCP-compliant), USB porter og VGA adapterkabler, gjør at SMART Podium kan kobles til enhver projektor eller storformat display, som f.eks SMART Board med iQ. Dette gjør at SMART Podium kan brukes til å presentere innhold på enhver scene eller møterom.

Ønsker du en demonstrasjon?

Besøk vårt demosenter på Lysaker eller avtal fjerndemo med en av våre kursholdere.

FÅ DEMONSTRASJON