<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

SMART Podium

SMART Podium 624 er laget for kunne holde presentasjoner eller forelesninger, projisert på større skjerm mens man med pennen kan noterere og interagerer med innholdet uten å snu ryggen til sitt publikum.

SMART-Podium-624-Penn-kolonne
SMART-Podium-624-Vinkler-kolonne-1024x664

SMART Podium 624 kan kobles til alle typer projektorer / skjermer, den har «palm rejecton» funksjon som lar brukeren hvile håndflaten på skjermen uten at touch aktiveres. 

SMART ink innebygget gjør at brukeren kan manipulere og legge til innhold i f.eks Office® programmer. Det gjør at hele sesjonen uansett om det er i en stor eller mindre gruppe blir en aktiv seanse der foreleser og tilhører kan jobbe sammen, og legge / endre i sanntid.

SMART ink
SMART ink lar deg skrive over websider, videoer og inn i PDF og Microsoft Office® filer, og lagrer dine notater i omtrent alle filtyper.

Intuitiv bruk og «palm rejection»
Podium forstår at du hviler håndflaten på skjermen, noe som gjør det komfortabelt å skrive notater på innholdet du måtte vise frem. Foreleseren kan enkelt zoome, flytte og manipulere innholdet på skjermen med velkjente touchbevegelser.

24″ Full HD skjerm
10 touchpunkter of 4 predefeinerte knapper for farge gjør at foreleser kjapt og uhindret kan gjøre sine notater og understrekinger. Silktouch™ overfalte gir en friskjonsfri og myk følelse, Full HD 1920×1080 og justerbart stativ gjør SMART Podium til en sømløs brukeropplevelse.

Trådløs og batterifri penn
Trådløs, batterifri penn gir presentatøren frijeten til å skrive uten begrensninger, og på sin naturlige måte. Viskelær og museklikk funksjon, pennen gir presentatøren alle verktøyene i han trenger for enkelt å navigere i innholdet sitt.

Full fleksibilietet
HDMI, DVI-I (in/out, HDCP-compliant), USB porter og VGA adapterkabler, gjør at SMART Podium kan kobles til enhver projektor eller storformat display, som f.eks SMART Board med iQ, gjør at SMART Podium kan brukes til å presentere innhold på enhver scene eller møterom.

Ønsker du en demonstrasjon?

Besøk vårt demosenter på Lysaker eller avtal fjerndemo med en av våre kursholdere.

FÅ DEMONSTRASJON