<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

SMART Dokumentkamera

SMART Dokumentkamera utgjør en helt ny måte å kombinere interaktivitet med fysiske og organiske objekter på. Et strålende supplement til SMART Notebook®-undervisningen ved at læreren kan vise levende bilder og videoer.

SMART-Dokumentkamera-Notebook-Libe-Smarttechnologies-kolonne
SMART-Dokumentkamera-Smarttechnologies-Remote-kolonne-1024x378

Levende og interaktiv undervisning

Med Wifi-tilkobling og 6,5 timers oppladbart batteri, får lærerne friheten til å bruke SMART dokumentkameraet fra hvor som helst i klasserommet. Lærere kan bruke SMART-dokumentkameraet til å vise trykte dokumenter, objekter og mikroskopinnhold. Dette gir flere muligheter til interaktivitet og aktiv læring, og danner et bindeledd mellom fysiske objekter og den interaktive visningsflaten.

Ta bilde av fysiske objekter

Det fleksible svanehalsdesignet gir deg mulighet til å ta bilder og video i alle vinkler. SMART dokumentkameraet kan til og med festes til mikroskop for å la hele klassen vise fram og samhandle med små objekter på en stor flate.

Fullintegrert med Notebook

SMART Dokumentkamera 550 er fullintegrert med Notebook, og gir læreren muligheten til å vise live-video og bilder direkte i Notebook-leksjonen. Elevene kan her engasjeres ved at de kan flytte, skrive over og lagre objektene som vises på den interaktive skjermen.  

Live HD-bilder

Med SMART Dokumentkameraet kan læreren filme og vise valgfrie objekter med en 1080p HD-oppløsning med 12x digital zoom og 30 fps video med lyd.

Lyst på demonstrasjon? Besøk vårt demosenter

Få demonstrasjon av løsningen i vårt demosenter på Lysaker, eller over Teams / Hangout etc,

FÅ DEMONSTRASJON