SMART-Board-med-iQ_Det_Moderne_Klasserom

Kom i gang med SMART Board med iQ

Som Norges største kompetansesenter på interaktive løsninger til klasserommet og distributør av SMART Board ønsker vi at du og din skole skal få full utnyttelse av løsningen dere har investert i.

En interaktiv touchskjerm med iQ

Smart_Board_Instruksjon_v2


Integrert i skjermens iQ modul. Trykk på pilen for å åpne menyen
1. Tavlemodus åpner når skjermen skrur seg på. Skriv med pennene og visk med håndflaten
2. Notebook avspiller. Send Notebookfiler direkte til skjermen og åpne de med denne knappen
3. Integrert nettleser. Scroll og zoom i den som en hvilken som helst mobil enhet.
4. Skjermdeling. Speil hvilken som helst enhet opp på skjerm. AirPlay, Miracast og Chromecast
5. Innstillinger. Koble til nettverk, velg hvilke apper som skal synes i skjermmenyen m.m
6. Nullstill innholdet på skjermen og i dens apper. Renser tavlen. Lukker faner i nettleser og åpne Notebookfiler

Skjermens utvendige knapper og funksjoner
7. Inngang til VGA, HDMI og USB. Tilkoble PC både med HDMI og USB for pennefunksjonalitet
8. Hvilemodus, Kildevelger, Mute-knapp, Volum- / Volum+
9. Bevegelsessensor skrur på skjermen automatisk når du går inn i rommet.

Videoopplæring

SMART Learning Suite programvaren

Når din skole bestiller en SMART Board med iQ skjerm følger det med lisenser for opptil 4 lærere i SMART sin utdanningsplattform SMART Learning Suite. SMART Learning suite inneholder blant annet et av verdens mest benyttede digitale lærerverktøy Notebook.

1920x1080_SMART_Learning_Suite_Online

SMART Notebook
Verdens ledende programvare for utdanning, med hele 2,4 millioner brukere så langt! Bruk SMART Notebook for å lage engasjerende og interaktive læringsopplevelser for elevene dine. Notebook er full av funksjoner. Blant annet kan du enkelt kjøre Notebook fra en iPad eller et annet nettbrett, du kan ta opp undervisningstimen din, inkludere YouTube-klipp og mye, mye mer. Programvaren er superfleksibel, og fungerer på alle interaktive skjermer

SMART Lab
Det beste vi kan gi til en lærer, er mer tid. Det beste vi kan gi til elever, er morsomme og engasjerende aktiviteter. LAB gjør begge deler! Med denne programvaren, som er inkludert  i SMART Notebook, kan du enkelt lage spillbaserte læringsaktiviteter på under fem minutter.

SMART Response
Med dette vurderingsverktøyet kan du raskt og enkelt lage en prøve. Elevene svarer på spørsmålene på sine enheter, og resultatene blir eksportert til et Excel-dokument.

SMART Amp
SMART amp knytter lærere, elever og deres mobile enheter sammen. SMART amp er en skybasert programvare som lar elevene jobbe sammen med hverandre, og med lærerne, på tvers av enheter. Elevene kan legge til innhold, finne eksisterende innhold og jobbe på prosjekter sammen, mens læreren hele tiden kan se hvem som bidrar med hva. Programvaren bruker Google Apps for Education for å gjøre samhandling og elevstyrt læring enda bedre. Fordi programvaren er skybasert kan den brukes overalt – i klasserommet, på ekskursjon, i skolegården eller hjemmefra. Grenseløs læring!

 

Nettressurser for deg som lærer

Scroll til toppen