Notebook i Limited (Basic) Mode - Hva innebærer det?

Notebook 18.1 er nå tilgjengelig for nedlastning. Du kan starte en gratis 45 dagers prøveperiode på fullversjonen, som etter denne perioden vil gå over til ‘Basic mode’.

Med Basic Mode vil du fortsatt ha tilgang til den nyeste versjonen av Notebook, men med redusert funksjonalitet og ‘read-only’ (skrivebeskyttet) på premium funksjoner. Du kan fortsette å bruke filer du allerede har laget.

Hva er Basic mode? Basic Mode betyr at enkelte funksjoner ikke lenger vil fungere, men du trenger ikke å laste ned noe på nytt. Du fortsetter å bruke samme versjon av Notebook, men du vil miste tilgangen til noen funksjoner. Når din lisens eller prøveperiode ender vil du automatisk overføres til Basic Mode.

Hvilke funksjoner vil påvirkes av Basic Mode? Uten en aktiv lisens vil SMART amp arbeidsark, SMART lab (spillbaserte læringsaktiviteter) og SMART response (vurderingsverktøy) bli ‘read-only’ (skrivebeskyttet). Det vil si at du ikke vil miste noe du allerede har laget, men du vil ikke ha mulighet til å redigere eller lage nytt innhold av ovennevnte.

Forny lisensen din

Hvis du kjøper lisens eller fornyer lisensen din vil du automatisk gå til full tilgang til alle funksjoner. Ønsker du å kjøpe lisens, finn din forhandler med knappen under.

Disse funksjonene påvirkes av Basic mode

SMART lab aktiviteter Alt eksisterende innhold beholdes, men er ‘read-only’ (skrivebeskyttet) og nye aktiviteter kan ikke lages.
SMART ResponseResponse vil ikke fungere da man ikke kan samarbeide med elevenes enheter
YouTube direkte i NotebookEksisterende videoer beholdes, men man kan ikke søke eller sette inn nye videoer.
Bildesøk fra nett direkte i NotebookEksisterende bilder beholdes, men man kan ikke søke eller sette inn nye bilder.
TankekartEksisterende tankekart beholdes, men man kan ikke lage nye tankekart.
SMART undervisningsopptakerEksisterende opptak beholdes, men man kan ikke lage nye opptak.
SMART RuterEksisterende Ruter beholdes, men man kan ikke bruke nye Ruter.
GeogebraEksisterende aktiviteter beholdes, men man kan ikke lage nye aktiviteter.
KapptilleggVil ikke starte.
MaestroVil ikke starte.
Skjermvisning Fullskjerm, tosidevisning og transparent bakgrunn vil ikke fungere.
Deling av Notebook-filerMuligheten til å bruke “del med SMART board” og “del med kobling” for å dele Notebook-filen din utgår.
VannmerkeSMART logoen vil merkes på alle sider i din Notebook-fil. Dette merket vil forsvinne når du er koblet til en SMART Board.
Scroll til toppen