1920x800_Smart_Board_med_iQ_Chromebook_Chrome_OS

Google + SMART gjør samhandling enklere i klasserommet. Med den nye interaktive skjermen, SMART Board med iQ, har man en fantastisk plattform for Google-skoler som benytter Chromebooks og
G-Suite for Education.

1920x1085_2Kolonner_SMART_Chromebook_Kompatibilitet

Kompatibilitet

Chromebooks kan enkelt kobles direkte til SMART Board med iQ med HDMI og USB og er umiddelbart klart til bruk med multi-touch. Læreren kan kontrollere sin Chromebook på skjermen og bruke berøring for å skrive, zoome og manipulere innholdet i undervisningen

1920x1085_2Kolonner_SMART_Google_Chrome

Trådløs speiling av Chromebooks

SMART Board med iQ leveres med en teknologi for å speile en hvilken som helst enhet. Man kan enkelt speile elevenes eller lærerens Chromebook direkte opp på skjermen. Dette kan du gjøre uten å installere ekstra apper eller drivere. Du kan også notere på skjermen og ta vare på notatene.

1920x1085_2Kolonner_Chrome_Browser

Nettleser

Skjermen har en innebygget Chrome nettleser og kan benyttes til undervisning også uten å koble til en PC/Chromebook. Det er derfor enkelt å undervise med innhold fra web og logge inn i f.eks. G-Suite for Education og benytte kjente verktøy for undervisning.

Book uforpliktende demonstrasjon

Chromebooks + SMART Learning Suite

1920x1085_SMART_Board_Chromebook_Notebook_LAB_SLS
1920x1085_SMART_Board_Chromebook_amp_SLS

SLS Online

Lærere kan nå laste opp sine Notebook-filer i SMART Learning Suite Online, som er en skybasert avspiller for undervisningsopplegg. SLS Online lar deg enkelt sende ut engasjerende undervisningsopplegg til elevenes Chromebooks, slik at de kan jobbe med opplegget på egne enheter i eget tempo.

SMART Notebook

For å benytte Notebook-filer i et undervisningsmiljø med Chromebooks kan man nå benytte delingsfunksjonen i Notebook 17 (via en PC) og sende undervisningsopplegget direkte til SMART Board med iQ-skjermen. Dette kan man gjøre enten man sitter hjemme, på arbeidsplassen eller bibliotek, og Notebook-filen vil ligge klar til bruk når man kommer inn i klasserommet uten at man trenger å koble til noen ekstern enhet.

Spillbasert læring og vurdering for læring med SMART lab

SMART lab lar deg enkelt produsere engasjerende spillbaserte læringsaktiviteter tilknyttet konkrete læringsmål, som elevene kan løse individuelt på sin egen Chromebook eller sammen med andre på den interaktive skjermen. SMART lab kan benyttes ved å koble en PC med SMART Notebook til skjermen, via SLS Online, eller direkte fra en app som er preinstallert i skjermen.

SMART amp

SMART amp er designet spesielt for bruk med Chromebooks. Pålogging gjøres enkelt ved at brukerne benytter sin «single-sign-on med Google». Alle arbeidsark blir lagret i Google Drive og kan åpnes direkte fra Google Classrooom inne i SMART amp. Eleven kan jobbe i samtid med aktivitetene i grupper eller individuelt på sine egne Chromebooks eller sammen med andre på den interaktive skjermen.

Du kan enkelt importere dine klasselister direkte fra Google Classrooms til SMART amp og de oppdatereres automatisk.

Les mer om SMART Board med iQ

Scroll til toppen