SMART Learning Suite

Nå har SMART samlet verdens beste programvare innen utdanning på ett sted! Det betyr at du får tilgang til både SMART Notebook, SLS Online og lab- alt du trenger for å maksimere interaksjon og samhandling mellom lærere, elever og enhetene de jobber på.

SMART-Board-iQ-Infrastruktur

SMART Notebook

Verdens ledende programvare for utdanning, med hele 2,4 millioner brukere så langt! Bruk SMART Notebook for å lage engasjerende og interaktive læringsopplevelser for elevene dine.

Notebook er full av funksjoner. Blant annet kan du enkelt kjøre Notebook fra en iPad eller et annet nettbrett, du kan ta opp undervisningstimen din, inkludere YouTube-klipp og mye, mye mer. Programvaren er superfleksibel, og fungerer på alle interaktive skjermer

Vi i Interactive har utviklet vår helt egen plattform for deling av Notebook-filer, slik at du kan bli inspirert av andre lærere. På smartskole.no ligger det nå 3285 Notebook-filer klare til deg.

SMART lab

Det beste vi kan gi til en lærer, er mer tid. Det beste vi kan gi til elever, er morsomme og engasjerende aktiviteter. LAB gjør begge deler! Med denne programvaren, som er inkludert  i SMART Notebook, kan du enkelt lage spillbaserte læringsaktiviteter på under fem minutter.

SMART-Learning-Suite-Lab-klasserom-kolonne

SMART Respons

Med dette vurderingsverktøyet kan du raskt og enkelt lage en prøve. Elevene svarer på spørsmålene på sine enheter, og resultatene blir eksportert til et Excel-dokument.

SMART Learning Suite Online

Endelig kan lærerne få tilgang til sine Notebook-filer via et skybasert bibliotek. En lærer kan nå åpne en Notebook-fil hvor som helst og dele den til hvilken som helst elevenhet.

SLS-Online-Kom-i-gang-1

1. Logg inn

Logg inn med din skoles Google eller Microsoft konto på suite.smarttech.com.

SLS-Online-Kom-i-gang-2

2. Velg leksjon

Velg en av Notebookleksjonene dine fra biblioteket

SLS-Online-Kom-i-gang-3

3. Start timen

Start leksjonen med det samme og eller tilkoble elevene til aktiviteten

Se video av hvordan SLS Online fungerer

Scroll til toppen