3840x1240_Headerbilde_SMART_Board+Google+Apple+Microsoft

SMART Learning Suite

Nå har SMART samlet verdens beste programvare innen utdanning på ett sted!. Det betyr at du får tilgang til både SMART Notebook, SLS Online, lab og amp- alt du trenger for å maksimere interaksjon og samhandling mellom lærere, elever og enhetene de jobber på.

SMART_Learning_Suite_Oversikt_Bilde_2
1920x1085_Smart_Learning_Suite_Notebook2

SMART Notebook

Verdens ledende programvare for utdanning, med hele 2,4 millioner brukere så langt! Bruk SMART Notebook for å lage engasjerende og interaktive læringsopplevelser for elevene dine.

Notebook er full av funksjoner. Blant annet kan du enkelt kjøre Notebook fra en iPad eller et annet nettbrett, du kan ta opp undervisningstimen din, inkludere YouTube-klipp og mye, mye mer. Programvaren er superfleksibel, og fungerer på alle interaktive skjermer

Vi i Interactive har utviklet vår helt egen plattform for deling av Notebook-filer, slik at du kan bli inspirert av andre lærere. På smartskole.no ligger det nå 3285 Notebook-filer klare til deg.

SMART Learning Suite Online

Endelig kan lærerne få tilgang til sine Notebook-filer via et skybasert bibliotek. En lærer kan nå åpne en Notebook-fil hvor som helst og dele den til hvilken som helst elevenhet – elevene kan nå lære i sitt eget tempo.

1920x1080_SMART_Learning_Suite_Online

SMART lab

Det beste vi kan gi til en lærer, er mer tid. Det beste vi kan gi til elever, er morsomme og engasjerende aktiviteter. LAB gjør begge deler! Med denne programvaren, som er inkludert  i SMART Notebook, kan du enkelt lage spillbaserte læringsaktiviteter på under fem minutter.

SMART response

Med dette vurderingsverktøyet kan du raskt og enkelt lage en prøve. Elevene svarer på spørsmålene på sine enheter, og resultatene blir eksportert til et Excel-dokument.

SMART amp

SMART amp knytter lærere, elever og deres mobile enheter sammen. SMART amp er en skybasert programvare som lar elevene jobbe sammen med hverandre, og med lærerne, på tvers av enheter. Elevene kan legge til innhold, finne eksisterende innhold og jobbe på prosjekter sammen, mens læreren hele tiden kan se hvem som bidrar med hva. Programvaren bruker Google Apps for Education for å gjøre samhandling og elevstyrt læring enda bedre. Fordi programvaren er skybasert kan den brukes overalt – i klasserommet, på ekskursjon, i skolegården eller hjemmefra. Grenseløs læring!

Scroll til toppen