SMART Learning suite

SMART Learning Suite

Nå har SMART samlet verdens beste programvare innen utdanning på ett sted! Lisensieringen er forenklet, slik at du nå bare trenger én lisens. Det betyr at du får tilgang til både SMART Notebook, amp og LAB - alt du trenger for å maksimere interaksjon og samhandling mellom lærere, elever og enhetene de jobber på.

Smart learning suite, oversikt
SMART Notebook

SMART Notebook

Verdens ledende programvare for utdanning, med hele 2,4 millioner brukere så langt! Bruk SMART Notebook for å lage engasjerende og interaktive læringsopplevelser for elevene dine.

Notebook er full av funksjoner. Blant annet kan du enkelt kjøre Notebook fra en iPad eller et annet nettbrett, du kan ta opp undervisningstimen din, inkludere YouTube-klipp og mye, mye mer. Programvaren er superfleksibel, og fungerer på alle interaktive skjermer

Vi i Interactive har utviklet vår helt egen plattform for deling av Notebook-filer, slik at du kan bli inspirert av andre lærere. På smartskole.no ligger det nå 3285 Notebook-filer klare til deg.

SMART amp

SMART amp

SMART amp knytter lærere, elever og deres mobile enheter sammen.

SMART amp er en skybasert programvare som lar elevene jobbe sammen med hverandre, og med lærerne, på tvers av pc’er og nettbrett. Elevene kan legge til innhold, finne eksisterende innhold og jobbe på prosjekter sammen, mens læreren hele tiden kan se hvem som bidrar med hva.

Programvaren bruker Google Apps for Education for å gjøre samhandling og elevstyrt læring enda bedre. Fordi programvaren er skybasert kan den brukes overalt – i klasserommet, på ekskursjon, i skolegården eller hjemmefra. Grenseløs læring!

SMART LAB

Det beste vi kan gi til en lærer, er mer tid. Det beste vi kan gi til elever, er morsomme og engasjerende aktiviteter. LAB gjør begge deler!

Med denne programvaren, som er inkludert  i SMART Learning Suite, kan du enkelt lage spillbaserte læreopplegg på under fem minutter. Bare se på videoen, så ser du hvor enkelt det er.

Spørsmål? Finn svar her!

Er du eksisterende Notebook-bruker? Ønsker du å vite mer om SMART Learning Suite?
Finn svar på spørsmålene dine her.

Scroll til toppen