Kurs, Prowise, skole, Interactive Norway

Interaktive skjermer fra SMART

Den nye generasjonen SMART Board er utviklet med det beste innen samhandlingsteknologi, basert på 25 års erfaring som den ledende leverandøren i bransjen. De nye interaktive flatskjermene fra SMART skaper en unik og naturlig læringsopplevelse, for både elever og lærere.

1024x500_SMART_Sharing

SMART Board med iQ

SMART Board med iQ er en interaktiv 4K-skjerm med krystallklart bilde og en levetid på 50.000 timer/8 år. Men det viktigste med iQ-teknologien er at den senker brukerterskelen betraktelig og vil gi alle en mulighet til å undervise digitalt, på sitt nivå. Løsningen kan benyttes uten kabler eller tilkoblet pc.

Skjermen skrur seg på når du kommer inn i klasserommet og undervisningen kan begynne. Løft opp en penn og skriv på en enkel tavle som kan deles til elevenes enheter i sanntid. Innebygget nettleser gir tilgang til en verden av digitale verktøy, og ønsker du å speile din pc, iPad eller Chromebook trådløst opp på skjermen gjøres det enkelt med et klikk.

Det er selvfølgelig mulig å koble til en datamaskin og benytte Notebook og alle de andre verktøyene i SMART Learning Suite, som tidligere. Men var du klar over at du nå også kan sende en Notebook fil til skjermen via internett?

1024x500_SMARTBoardmediQ_7000

Nyhet! SMART Board 7000-serie

Vi presenterer den mest avanserte SMART Board noensinne! Skriv med 4 penner samtidig, 16 samtidige touch og kildebytte med forhåndsvisning direkte på skjerm er bare noen av nyhetene.

Nyheter i 7000-serien

  • Eksklusiv HyPr Touch ™ -teknologi sørger for presisjon og respons i særklasse.
  • Pen ID ™ gjør det mulig å skrive i forskjellige farger med 4 penner samtidig
  • 16 samtidige berøring-, skrive- og viskepunkter
  • Direkte tilgang til SMART-programvare, innhold og programmer fra skjermmenyen
  • Kildebytte med forhåndsvisning (HDMI, USB), direkte på skjerm
  • Dual proximity sensorer slår automatisk på skjermen når du går inn i rommet
  • Lett tilgjengelig sidepanel for strøm, volum, USB og HDMI-innganger
SMART mer info
SMART demo
Scroll til toppen