Interaktive skjermer fra SMART

Den nye generasjonen SMART Board er utviklet med det beste innen samhandlingsteknologi, basert på 25 års erfaring som den ledende leverandøren i bransjen. De nye interaktive flatskjermene fra SMART skaper en unik og naturlig læringsopplevelse,
for både elever og lærere.

1024x500_SMART_Sharing

SMART Board med iQ

SMART Board med iQ er en interaktiv 4K-skjerm med krystallklart bilde og en levetid på 50.000 timer/8 år. Men det viktigste med iQ-teknologien er at den senker brukerterskelen betraktelig og vil gi alle en mulighet til å undervise digitalt, på sitt nivå. Løsningen kan benyttes uten kabler eller tilkoblet pc.

Skjermen skrur seg på når du kommer inn i klasserommet og undervisningen kan begynne. Løft opp en penn og skriv på en enkel tavle som kan deles til elevenes enheter i sanntid. Innebygget nettleser gir tilgang til en verden av digitale verktøy, og ønsker du å speile din pc, iPad eller Chromebook trådløst opp på skjermen gjøres det enkelt med et klikk.

Det er selvfølgelig mulig å koble til en datamaskin og benytte Notebook og alle de andre verktøyene i SMART Learning Suite, som tidligere. Men var du klar over at du nå også kan sende en Notebook fil til skjermen via internett?

SMART Board med iQ på 90 sekunder

Nyhet! SMART Board med iQ 7000

1024x500_SMARTBoardmediQ_7000

Den mest avanserte SMART Board noensinne med den eksklusive iQ modulen som bringer enheter, innhold og pragramvare sammen for en helhetlig pedagogisk opplevelse. Skreddersydd for lærer og elev med nøye utvalgte funksjoner som sørger for en optimal læringsprosess. Designet for å brukes på hele klassen, en gruppe eller på individnivå. Fremtiden er her.

Nyheter i 7000-serien

  • Eksklusiv HyPr Touch ™ -teknologi sørger for presisjon og respons i særklasse.
  • Pen ID ™ gjør det mulig å skrive i forskjellige farger med 4 penner samtidig
  • 16 samtidige berøring-, skrive- og viskepunkter
  • Direkte tilgang til SMART-programvare, innhold og programmer fra skjermmenyen
  • Kildebytte med forhåndsvisning (HDMI, USB), direkte på skjerm
  • Dual proximity sensorer slår automatisk på skjermen når du går inn i rommet
  • Lett tilgjengelig sidepanel for strøm, volum, USB og HDMI-innganger
SMART mer info
SMART demo
Scroll til toppen