<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Bygg mer effektivt sammen

Nialli™ visual planner

Benytt et digitalt planleggingsverktøy som holder samtalene i gang og prosjektene på rett spor.

FÅ DEMONSTRASJON
Nialli-visuell-planlegger

´

Hvorfor velge Nialli´s digitale planlegger

mennesker-snakke

Løpende dialog

Få alle til å snakke samme språk gjennom et digitalt verktøy som gjør diskusjoner og beslutninger på arbeidsplassen enklere, samt gi kolleger og samarbeidspartnere tilgang til planer hvor som helst når som helst.

statistikk

Akselerer utviklingen

Unngå tapt produktivitet og kostbare forsinkelser med programvare som er enkel å bruke fra første dag. Dra full nytte av Last Planner®-systemet, men legg til den digitale effektiviteten du trenger.

planner

Hold fokus

Begrens fokusområdet til den delen av arbeidet som omhandler prosjektet du jobber med. Utøk eller kollapse arbeidsfeltet etter behov. samtidig som du enkelt bytter mellom de ulike prosjektene.

mennesker

Full transparens

Hold alle oppdatert, fra toppen til mellomledere og leverandører. Enten du er på arbeidsplassen eller hovedkontoret, er alle detaljer du trenger bare et klikk unna.

Nialli-visuall-planner-5

Sett sammen en plan

Nialli Visual Planner gjør det enkelt å komme i gang. Du kan lage planer, legge til arbeidsdager og høytider i kalenderen og inkludere årsaker til avvik. Så er det bare å legge til antall baner du trenger for prosjektet. Hvis ting endrer seg, er det enkelt å legge til, redigere eller omorganisere baner når som helst du trenger.

Benytt planleggerfanen

Ikke kast bort planleggingssesjonene dine og vent på at oppgavene skal skrives ned. Med Nialli Visual Planner kan når som helst lage aktivitetskort fra en bærbar datamaskin, nettbrett eller telefon. Du kan legge til alle detaljene du trenger, som innkjøp og antall arbeidere til et prosjektkort i planleggerfanen nederst i bildet.

Nialli-visuall-planner-8
Nialli-visuall-planner-3

Flytt prosjektkortene

Når en planleggingsøkt begynner, kan alle dra aktiviteter fra planleggingsfanen til riktig felt og dag. Beveg alle kortene som er knyttet til en aktivitet med en tofingerbevegelse samtidig. De fyller automatisk ut banen og hopper over den kjedelige jobben med å flytte kort individuelt.

Endre status på oppgaver

Det er enkelt å holde Nialli Visual Planner oppdatert. Når en oppgave er fullført, vrir prosjektlederen bare kortet til høyre - en diagonal linje vises. Når veilederen bekrefter at oppgaven er gjort, vrir du kortet til høyre så får den en X for fullført, trengs mer arbeid? Vri kortet til venstre for å åpne det igjen.

Nialli-visuall-planner-1

´

Tilgjengelig overalt

Har COVID-19 ført til fjernarbeid? Nialli Visual Planner fungerer med alle slags tekniske produkter - fra personlige enheter til delte skjermer til interaktive vegger, slik at du kan være så fleksibel som du trenger å være. Enten alle er sammen på arbeidsplassen, jobber eksternt eller et sted i mellom kan prosjekter fortsette uten å kompromisse med teamfølelsen.

Nialli-visuall-planner-3

Se alt som avhenger av hverandre

La deg ikke overrasket av uventede hendelser. Kortene som er en del av den samme oppgaven kobles automatisk sammen med grønne linjer. Du kan også angi avhengigheter mellom uavhengige oppgaver og på tvers av arbeidslinjen. Når noe er i fare for å bli utsatt får du øye på det med en gang.

Planlegg fremover

Fasetrekkplanlegging med Nialli Visual Planner lar deg ta milepæler fra hovedplanen og planlegge 3–5 måneder i forveien. Du vil kunne finne ut omfanget, sekvensen og varigheten av prosjektaktivitetene, og deretter enkelt oversette det til fremtidsplanene og ukeplanene dine.

Nialli-visuall-planner-4
Nialli-visuall-planner-2

Generer rapporter

Det er enkelt å få data om fremdriften i prosjektet ditt, og hjelpe arbeidstakere, veiledere og interessenter til å se trender over tid og oppnå kontinuerlig forbedring. Rapporter som kan genereres inkluderer PPC (prosent plan fullført) og årsaker til avvik.

Lyst til å oppleve Nialli på store interaktive flater?

Book demonstrasjon i våre lokaler eller via Zoom / Teams.

FÅ DEMONSTRASJON