<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Interaktive mikrofoner fyller hele møterommet ditt

Microphone Mist fyller rommet med tusenvis av virtuelle mikrofoner, en virtuell mikrofon er individuelle "hentepunkt" som opprettes gjennom behandlingsalgoritmer basert på rommets størrelse og innhold. Alt bare med en mikrofonoplanke på veggen. Må høres...

FÅ EN LYDDEMO
Designet-for-distansering

Designet for distansering

De ansatte trenger ikke flokke seg rundt en mikrofon, og uansett hvem som snakker og hvor i rommet vil eksterne deltagere kan enkelt følge og delta i samtalene i rommet. 

Enkel-i-bruk

Enkel i bruk

Installasjon av planken gjøres enkelt på 30 minutter uten behov for spesialtekniker. Planken tar høyde for om det er få eller mange i rommet og om møblement flyttes på.

Oppskallerbar

Oppskallerbar

Løsningen kan enkelt kombineres med annet utstyr og styres, oppdateres og fininnstilles sentralt med Nureva Console som også holder lyd og mikrofonløsningen oppdatert til enhver tid.

Nureva HDL lyd og mikrofonplanke

Dekker alle dine møtearenaer

01065-20-demo-main-hdl-series-800x272 (1)
Nureva-HDL-200

HDL200

For fleksible rom
5.5 x 5.5 m | 30 kvm

Nureva-HDL-300

HDL300

For mellomstore til størrre rom
7.6 x 7.6 m | 60 kvm

Nureva-HDL-300-Duo

HDL300 Duo

For store samhandlingsområder
9.1 x 15.2 | 120 kvm

Stemmeforsterkningsmodus

Muligheten til å koble til en trådløs bøylemikrofon til planken slik at man kan benytte HDL som en intern høyttaler. 

En skikkelig syretest

Vårt møterom er en skikkelig utfordring med glass og metall i alle retninger, dette er hva vi kaller en skikkelig syretest for lydopptak i møterom. 

HDL300 demonstrasjon

HDL300 dekker inntill 60 kvm med virtuelle mikrofon er, individuelle "hentepunkt" som opprettes gjennom behandlingsalgoritmer basert på rommets størrelse.

Nureva Console gir full kontroll

Med Nureva Console, en skybasert tjeneste håndterer du en eller flere planker uavhengig lokasjon.

Oppdater programvare, autokallibrere plankene basert på rommenes beskaffenhent eller styre innholdet det digitale displayet.

Zone control gir deg mulighet til å justere lydhentingen i valgfrie soner og dermed dempe de andre delene av rommet.

 

Nureva-Console
01230-teams-integration-social-1200x628-final

HDL er Microsoft Teams og Barco ClickShare sertifisert!

Nurevas HDL300 lydplanker for videokonferanse er nå sertifisert for Microsoft Teams og dermed Microsofts første sertifiserte mikrofon og høyttalersystem for større rom. Den er også sertifisert for Barco ClickShare.

HDL installerer du selv på 30 minutter og når den er pålogget vil den automatisk kallibrere seg til rommets innhold. Systemet sørger for at du kan starte dine Teams-møter enkelt og greit med fantastisk lyd uten problemer, hver gang.

5 minutter lyddemo

Det tar bare 5 minutter av din tid for å høre hvilke forskjell Nureva utgjør i vår live demonstrasjon. Den eneste måten man virkelig kan teste et møtemikrofonsystem på!

FÅ EN LYDDEMO