<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Interaktive mikrofoner som fyller hele møterommet ditt

Microphone Mist teknologien i lydplanken til Nureva, fyller rommet med tusenvis av virtuelle mikrofoner. De virtuelle mikrofonene er individuelle "hentepunkt" som opprettes gjennom behandlingsalgoritmer basert på rommets størrelse og innhold. Alt bare med en mikrofonoplanke på veggen. Må høres...

Få en lyddemo

Nureva HDL lyd og mikrofonplanke

Dekker alle dine møtearenaer

01065-20-demo-main-hdl-series-800x272 (1)
Nureva-HDL-200

HDL200

For fleksible rom
5.5 x 5.5 m | 30 kvm

Nureva-HDL-300

HDL300

For mellomstore til størrre rom
7.6 x 7.6 m | 60 kvm

Nureva-HDL-300-Duo

HDL300 Duo

For store samhandlingsområder
9.1 x 15.2 | 120 kvm

HDL410-CM2-angled-black-cropped-300-dpi-4530x2006-1bd9a3a4-e4e2-4153-9790-5d641a153522

HDL410 - Nyhet fra Nureva

Dekker opp til 160 m2 (mot 120m2 for Dual HDL300). Dual HDL oppsett fungerer nå som en enhet, ikke to separate. Dette gir en høyere kvalitet i svært store rom. Med kablet tilkobling kan man nå styre alle enheter sentralt uten å koble til pc. 
410 gir en nøyaktig digital kartlegging av rommet (Unified Coverage Map). Det gjør de virtuelle mikrofonene svært nøyaktige.

 

Enkel i bruk - fantastisk design og lydopplevelse  

Designet-for-distansering

Designet for distansering

De ansatte trenger ikke flokke seg rundt en mikrofon, og uansett hvem som snakker og hvor i rommet en befinner seg, vil eksterne deltagere enkelt kunne følge og delta i samtalene foregår i rommet. 

Enkel-i-bruk

Enkel i bruk

Installasjon av planken gjøres enkelt på 30 minutter uten behov for spesialtekniker. Planken tar høyde for om det er få eller mange i rommet, og om møblement flyttes på.

Oppskallerbar

Oppskallerbar

Løsningen kan enkelt kombineres med annet utstyr. Den styres, oppdateres og fininnstilles sentralt med Nureva Console, som også holder lyd og mikrofonløsningen oppdatert til enhver tid.

01230-teams-integration-social-1200x628-final

HDL er Microsoft Teams og Barco ClickShare sertifisert!

Nurevas lydplanker for videokonferanse er sertifisert for Microsoft Teams og dermed Microsofts første sertifiserte mikrofon og høyttalersystem for større rom. Den er også sertifisert for Barco ClickShare.

HDL installerer du selv på 30 minutter og når den er pålogget vil den automatisk kallibrere seg til rommets innhold. Systemet sørger for at du kan starte dine Teams-møter enkelt og greit med fantastisk lyd uten problemer, hver gang.

Nureva Console gir full kontroll

Med Nureva Console, en skybasert tjeneste håndterer du en eller flere planker uavhengig lokasjon.

Oppdater programvare, autokallibrere plankene basert på rommenes beskaffenhent eller styre innholdet det digitale displayet.

Zone control gir deg mulighet til å justere lydhentingen i valgfrie soner og dermed dempe de andre delene av rommet.

 

Nureva-Console
Nureva-CV30-camera-front-300-dpi
Nureva-XT-standard-trio-blue-bkg-300dpi

Nureva XT kamera

Nurevas har lansert XT. XT er betegnelsen på kamera og mikrofon/lydplankeopplevelsen fra Nureva. Pakken inneholder Kameraet CV30 som like gjerne kan benyttes i mellomstore  og store møterom som i undervisningsrommet. Med 84 grader "filed of view" og autofokus har kameraet  tre ulike forhåndsinnstillinger  som tillater at man ved hjelp av fjernkontrollen kan velge mellom stor eller innzoomet bilde. Autotracking sikrer at kamera kan følge den som snakker til enhver tid og 8 x zoom ivaretar alle detaljene. 

Enkel montering med medfølgende veggbrakett.

I pakken med kamera medfølger: 

  • 10 meter extended usb kabel
  • Usb hub (innebygd i kameraets feste) med 4 innganger som samler alle tilkoblede enheter i en enkel kabel
  • Fjernkontroll
  • Veggbrakett

Her finner du mer informasjon om CV30 kameraet.

En skikkelig syretest

Vårt møterom er en skikkelig utfordring med glass og metall i alle retninger, dette er hva vi kaller en skikkelig syretest for lydopptak i møterom. 

HDL300 demonstrasjon

HDL300 dekker inntill 60 kvm med virtuelle mikrofoner, individuelle "hentepunkt" som opprettes gjennom behandlingsalgoritmer basert på rommets størrelse.

Nureva Dual HDL300 løser lydutfordringer hos Asplan Viak Trondheim 

Hos Asplan Viak Trondheim, er møterommet hjertet i kontorlokalet. Dette rommet er ikke bare uvanlig, men byr på alt man kan liste opp som mulige utfordringer for lyd og videokonferanse i et rom fylt av mennesker.

Asplan har tidligere gode erfaringer med Nureva, men aldri forsøkt en Dual i et så utfordrende miljø.

Les mer

 

 

møterom-asplan.m.logo

5 minutter lyddemo

Det tar bare 5 minutter av din tid for å høre hvilke forskjell Nureva utgjør i vår live demonstrasjon. Den eneste måten man virkelig kan teste et møtemikrofonsystem på!

Få en lyddemo