<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

SMART TeamWorks

TeamWorks er en samhandlingsprogramvare og møteromshub som installereres på integrert Windows PC i SMART Board Pro skjermen. 

Integrert med Microsoft Exchange

Enkelt oppsett av møter. Skjermen slås automatisk på når du går i rommet og viser møtekalenderen, dato og klokkeslett.

Start møtet rett fra startskjermen

Start møtet fra skjermen. Benytt det integrerte digitale whiteboardet for presentasjoner, deling av innhold og ideer.

Legg til apper i skjermen for enkel tilgang

Legg til apper rett inn i skjermens integrerte PC (tillegg ved bruk av TeamWorks). Tilpass skjermbildet slik du ønsker.

Teams og Zoom integrasjon

Benytt deg av samhandlingsmulighetene med TeamWorks, del ressurser som pdf, bilder og video og integrer med innholdet internt og eksternt. TeamWorks er integrert med Teams og Zoom, book og hold møter med skjermen. TeamWorks installereres på integrert Windows PC i SMART Board Pro skjermen.

4 - 6000S Pro V3 - Black - Teamworks stack
 

SMART TeamWorks innføring

Teams / Zoom er integrert, så du kan lett booke og holde møter med skjermen.  Benytt deg av samhandlingsmulighetene med TeamWorks, del ressurser som pdf, bilder og video og integrer med innholdet internt og eksternt.

Uendelige muligheter for samhandling

Når du er tilkoblet den digitale tavlen, kan ditt team legge til all slags dynamisk innhold som bilder, PDF-filer, Microsoft Office®-filer, nettsider og videoer for maksimal utnyttelse av samhandling i gruppen.

  • Deltakere kan bli med og bidra til tavlen fra enheter via møte-PIN, QR-kode eller ved hjelp av gratis app tilgjengelig for iOS, Android og Windows
  • Hent innhold fra og lagre møteoppsummeringer i OneDrive
  • Ubegrensede gule lapper for å legge til ideer og filer
  • Tale til tekstkonvertering og talekommandoer
  • Konverter håndtegninger automatisk til objekter
  • Velg mellom en rekke møtemaler
  • Trådløs skjermdeling for opptil 8 enheter - iOS (AirPlay), Android (Google Cast) og Windows (Miracast) - på 60Hz for en jevn, forsinkelsesfri ytelse
  • Kompatibel med en rekke konferanseløsninger slik at deling av innhold med eksterne deltagere skal være så enkelt som mulig.