<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Undervisningsteknologi

Vi tilby digitale undervisningsalternativer til alle undervisningsformål fra barnehage, skole til spesialpedagogikk fordi vi vet at taktilitet og aktiv deltagelse fremmer læring i alle aldre.

Alt du trenger å vite om skjermer til klasserommet
Smart-Board-Mx-v2-6000s
 

Verdens ledende interaktive touch og samhandligsløsning til klasserommet

SMART Board®

Velger skolen SMART Board® skjerm til klasserommet kan man være trygg på at uavhengig budsjett og behov kommer alle modellene med samme intuitive brukersnitt på norsk, SMART ink®, integrert nettleser, speiling av alle type enheter og markedets mest intuitive tavle med direkte integrasjon til SMART Learning Suite Online.

SMART Learning Suite lisens inkludert med nedlastbare Notebook og skybaserte SMART Learning Suite Online, eget lærerbibliotek med direkte adgang i skjermen samt norsk og internasjonal delingsportal av utdanningsfiler.

 

Interaktivt aktivitetsbord og touchskjerm til barnehage, klasserom og sykehjem

Prowise Touchscreen Ten

Prowise Touchscreen Ten er et allsidig og robust alternativ spesielt bygget for fleksible læringssituasjoner og interaktive aktivitetsbord. Prowise Touchscreen kommer med innebygget nettleser, skjermdeling og digital tavle.

I skjermen finnes Prowise app-bibliotek med kjente applikasjoner en kan laste rett inn i skjermen, det medfølger kamera og den har seks innebyggede mikrofoner samt 30W Dolby Surround høyttalere.

Todler_Tilt_Lift_TS_X_Birdview_Right
mist_trainingroom_revisedanimation_Nov10_2020_684_1mbps_website

 

 

Interaktivt lydkonferansesystem til klasserom og auditorium inntill 140 kvm

En hel generasjon unge studenter risikerer å bruke over halvparten av utdannelsen sin som fjernstudenter. Vi må nå  tilpasse oss nye måter kommunisere sammen på, heldigvis har Nureva utviklet et revolusjonerende lydkonferansesystem, patenterte Microphone Mist simulerer tusenvis av digitale mikrofoner basert på rommet beskaffenhet og systemet kallibrerer seg selv, med enkel installasjone!

For professorer og forelesere, samt IT og AV støttepersonell betyr det frihet fra begrensninger og potensielle komplikasjoner ved konvensjonelle lydkonferanseløsninger. 

 

Interaktivt aktivitetsgulv for barnehager, spesialpedagogikk og SFO

onEVO Aktivitetsgulv

onEVO aktivitetsgulv stimulerer brukerens læring gjennom fysisk aktivitet, lek og ulike motoriske aktiviteter. Aktivitetsgulvet lar brukeren benytte sin nysgjerrighet og energi til utforskende læring, både individuelt og gjennom samarbeid.

Aktivitetsgulvet egner seg godt for barn med behov for spesialpedagogisk opplæring samt inspirere til aktivitet for bevegelseshemmede, i tillegg til å være et spennende alternativ i barnehagen for å inspirere til aktivitet og lek blant de aller minste.

2091844701

Les vår blogg om interaktiv undervisning

FCL-1

Samfundet skole utfordrer tradisjonell undervisning

Samfundet skole har latt seg inspirere av det nytenkende læringsdesignet bak Future Classrom Lab og delt opp undervisningen i ulike soner med interaktive skjermer fra SMART for å styrke samhandling, utforsking og visualiseringsmulighetene

Slik-engasjerer-du-elevene-dine-i-smart-learning-suite-online-blogg

Slik engasjerer du elevene dine i SMART Learning Suite Online

SMART har en digital undervisningsløsning som fremmer aktive, produserende og engasjerte elever, både i klasserom- og fjernundervisning. 

teams-magnifier-PC

Fjernundervisning med SMART Board og Microsoft Teams

Behold den naturlige undervisningsfølelsen og engasjerte elever selv om de sitter hjemme, i et virtuelt klasseromsmiljø med Microsoft Teams og SMART Board.