<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Interaktiv undervisning

Interactive Norway har siden 2005 jobbet med interaktive undervisningsverktøy i klasserommet og innførte SMART Board i Norge. Samtidig ønsker vi tilby digitale undervisningsalternativer til alle undervisningsformål fra barnehage, skole til spesialpedagogikk fordi vi vet at taktilitet og aktiv deltagelse fremmer læring i alle aldre.

Raske linker

Interaktiv-undervisning-smartboard-klasseromet

Interaktiv skoleskjerm

Vi vet at skal interaktive læringsverktøy i klasserommet utnyttes til fulle er det èn ting som gjelder, en lavterskel solid alt-i-en løsning, på norsk. SMART Board har gjennom 25 år vært premisseleverandøren på markedet, de innførte den digitale tavlen og de utviklet Notebook som benyttes i store deler av skolenorge. Nå er SMART Board en interaktiv skoleskjerm, og Notebook er på full fart opp i skyen og som en nettbasert programvare.

Les mer om SMART Board

Interaktiv-undervisning-barnehage-prowise-touchscreen

Aktivitetsbord til barnehage

Barna i norske barnehager tilhører generasjonen som kalles "Digital Natives". De er født inn i det digitale samfunnet og håndterer interaktive touchflater med den største naturlighet fra før de engang kan prate. Prowise barnehageløsning er midt i blinken for våre nye samfunnsborgere. Den inspirerer til aktiv deltagelse med digitale læringsverktøy det er enkelt å sette opp, på norsk.

Les mer om Prowise til barnehage

interaktiv-undervisning-spesialpedagogikk-aktivitetsgulv

Aktivitetsgulv for SFO og spesialpedagogikk

Funtronic aktivitetsgulv stimulerer brukerens læring gjennom fysisk aktivitet, lek og ulike motoriske aktiviteter. Aktivitetsgulvet lar brukeren benytte sin nysgjerrighet og energi til utforskende læring, både individuelt og gjennom samarbeid. Aktivitetsgulvet egner seg godt for barn med behov for spesialpedagogisk opplæring samt inspirere til aktivitet for bevegelseshemmede.

Les mer om Funtronic aktivitetsgulv

Mer utdanningsteknologi