<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Interaktiv undervisning

Interactive Norway har siden 2005 jobbet med interaktive undervisningsverktøy i klasserommet og innførte SMART Board i Norge. Samtidig ønsker vi tilby digitale undervisningsalternativer til alle undervisningsformål fra barnehage, skole til spesialpedagogikk fordi vi vet at taktilitet og aktiv deltagelse fremmer læring i alle aldre.

sb-for-ed-main-hero
 

Norges mest populære interaktive skoleskjerm

SMART Board

Vi vet at skal interaktive læringsverktøy i klasserommet utnyttes til fulle er det èn ting som gjelder, en lavterskel solid alt-i-en løsning, på norsk.

SMART Board har gjennom 25 år vært premisseleverandøren på markedet, de innførte den digitale tavlen og de utviklet Notebook som benyttes i store deler av skolenorge.

Nå er SMART Board en interaktiv touchskjerm tilpasset norske lærerfohold, på norsk og inkludert nedlastbare Notebook og SMART Learning Suite Online integrert i skjermen!

 

Interaktivt aktivitetsbord og touchskjerm til barnehage og klasserom

Prowise Touchscreen

Barna i norske barnehager tilhører generasjonen som kalles "Digital Natives". De er født inn i det digitale samfunnet og håndterer interaktive touchflater med den største naturlighet fra før de engang kan prate.

Prowise barnehageløsning er midt i blinken for våre nye samfunnsborgere. Den inspirerer til aktiv deltagelse med digitale læringsverktøy det er enkelt å sette opp, på norsk.

Prowise-touchscreen-mobilt-stativ-toddler-barnehage2
Funtronic-aktivitetsgulv-spesialpedagogikk-barnehage
 

Interaktivt aktivitetsgulv for barnehager, spesialpedagogikk og SFO

Funtronic Aktivitetsgulv

Funtronic aktivitetsgulv stimulerer brukerens læring gjennom fysisk aktivitet, lek og ulike motoriske aktiviteter. Aktivitetsgulvet lar brukeren benytte sin nysgjerrighet og energi til utforskende læring, både individuelt og gjennom samarbeid.

Aktivitetsgulvet egner seg godt for barn med behov for spesialpedagogisk opplæring samt inspirere til aktivitet for bevegelseshemmede.

Funtronic er også et spennende alternativ i barnehagen for å inspirere til aktivitet og lek blant de aller minste, med en rekke moduler på norsk.

Les vår blogg om interaktiv undervisning

Alt-om-digital-undervisning-i-klasserom

Vår komplette guide om digital undervisning i klasserommet

Hvordan skal et klasserom innredes? Hva sier fagfornyelsen om barnas digitale rettigheter, og hva koster egentlig en interaktiv klasseromsskjerm? Alt dette og mye mer får du vite i vårt digitale oppslagsverk. 

Slik-engasjerer-du-elevene-dine-i-smart-learning-suite-online-blogg

Slik engasjerer du elevene dine i SMART Learning Suite Online

SMART har en digital undervisningsløsning som fremmer aktive, produserende og engasjerte elever, både i klasserom- og fjernundervisning. 

fleksible-klasserom

Fleksible klasserom - Hva er det?

Dersom klasserommet skal være en arena for variert og tilpasset læring, må utstyret og verktøyene som brukes i klasserommet være fleksibelt.