<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Undervisningsteknologi

Hos oss finner du digitale undervisningsalternativer til alle undervisningsformål innfor digital læring fra barnehage og skole til spesialpedagogikk. 

Få en demonstrasjon av produkt
Alt du trenger å vite om skjermer til klasserommet
Smart-Board-Mx-v2-6000s
 

SMART Board®

Verdens ledende interaktive skjerm til klasserom 

SMART Board interaktiv skjerm er designet for læring. Med høy brukervennlighet og en variasjon av innebygde verktøy er SMART Board interaktiv skjerm tilrettelagt for en sammensatt lærergruppe - både læreren som ønsker enkelthet, samt læreren som ønsker å fordype seg i mulighetene. SMART Board kommer i forskjellige modeller, alle med innebygde funksjoner som gjør det enkelt å starte undervisningen. 

SMART Learning Suite lisens er gratis og inkludert med nedlastbare Notebook og skybaserte Lumio. Få tilgang til eget lærerbibliotek med direkte adgang i skjermen samt norsk og internasjonal delingsportal av utdanningsfiler.

Du trenger ikke kjøpe SMART Learning Suite lisens for å bruke SMART Board. SMART Board kan brukes uten lisens. 

 

SMART alt-i-én interaktiv løsning til barnehage og skole

SMART Board MX og tilt-stativ fra EgrosXS, tilgang til pedagogiske spill, aktiviteter og temabaserte læringsopplegg fra Smartskole.no

Med SMART MX 55’’ og 65’’ har vi en barnehageløsning både for å aktivisere barn, men også for interne møter, eller foreldremøter.  Skjermen leveres på et tilt-stativ fra ErgoXS, en Nederlandsk kvalitetsprodusent. Den kan senkes helt ned til 67 cm, noe som gjør at den er godt egnet for barnehagebarn.

I tillegg til å ligge flatt, kan skjermen justeres opp i vertikal stilling for vanlig presentasjonsmodus, eller for å se film.

Med SMART Board kan du vise innhold trådløst fra eksterne enheter. Ta i bruk pedagogiske apper sammen med barna og presenter innhold som bilder og video på samlinger og møter. 

 

finnish.kids

Aktiviser barna!

Hent ferdige pedagogiske spill, aktiviteter og temabaserte læringsopplegg helt gratis fra Smartskole.no. Aktivitetene lagres på SMART-kontoen tilknyttet din barnehage og kan redigeres og tilpasses ulike alderstrinn.

Gå til Smartskole.no, trykk på Læringsopplegg og velg kategori Barnehage.

TSXG1_bhg_marihøner
 

Prowise Touchscreen Ten

Interaktivt aktivitetsbord og touchskjerm til barnehage, klasserom og sykehjem

Prowise Touchscreen Ten er et allsidig og robust alternativ spesielt bygget for fleksible læringssituasjoner og interaktive aktivitetsbord. Prowise Touchscreen kommer med innebygget nettleser, skjermdeling og digital tavle.

Prowise app-bibliotek med kjente applikasjoner kan lastes rett inn i skjermen. Det medfølger kamera med seks innebyggede mikrofoner samt 30W Dolby Surround høyttalere.

 

Onevo Aktivitetsgulv

Interaktivt aktivitetsgulv for barnehager, spesialpedagogikk og SFO

Onevo aktivitetsgulv stimulerer brukerens læring gjennom fysisk aktivitet, lek og ulike motoriske aktiviteter. Aktivitetsgulvet lar brukeren benytte sin nysgjerrighet og energi til utforskende læring, både individuelt og gjennom samarbeid.

Aktivitetsgulvet egner seg godt for barn med behov for spesialpedagogisk opplæring samt inspirere til aktivitet for bevegelseshemmede, i tillegg til å være et spennende alternativ i barnehagen for å inspirere til aktivitet og lek blant de aller minste.

Onevo.floor.23
HubSpot Video

 

 

Interaktivt lydsystem til klasserom og auditorium inntil 140 kvm

En hel generasjon unge studenter risikerer å bruke over halvparten av utdannelsen sin som fjernstudenter. Vi må nå  tilpasse oss nye måter kommunisere sammen på, heldigvis har Nureva utviklet et revolusjonerende lydkonferansesystem, patenterte Microphone Mist simulerer tusenvis av digitale mikrofoner basert på rommet beskaffenhet og systemet kallibrerer seg selv, med enkel installasjone!

For professorer og forelesere, samt IT og AV støttepersonell betyr det frihet fra begrensninger og potensielle komplikasjoner ved konvensjonelle lydkonferanseløsninger. 

Les vår blogg om interaktiv undervisning

FCL-1

Samfundet skole utfordrer tradisjonell undervisning

Samfundet skole har latt seg inspirere av det nytenkende læringsdesignet bak Future Classrom Lab. De har delt opp undervisningen i ulike soner med interaktive skjermer fra SMART for å styrke samhandling, utforsking og visualiseringsmulighetene

Slik-engasjerer-du-elevene-dine-i-smart-learning-suite-online-blogg

Slik engasjerer du elevene dine i SMART Learning Suite 

SMART har en inovativ digital undervisningsløsning som fremmer aktive, produserende og engasjerte elever, både i klasserom- og fjernundervisning. 

teams-magnifier-PC

Fjernundervisning med SMART Board og Microsoft Teams

Behold den naturlige undervisningsfølelsen. Engasjer elever selv om de sitter hjemme, i et virtuelt klasseromsmiljø med Microsoft Teams og SMART Board.