<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Arrangementer

Interactive Norway deltar på ulike arrangementer og holder ulike seminarer gjennom året.


 MARS:

Møt Interactive og SMART på Bett! Vi holder gratis seminarer på Bett i samarbeid med SMART. Seminarene holdes i egen lounge tilknyttet messeområdet. Les om de ulike seminarene nedenfor.

 

Onsdag 29. mars:

Faglig påfyll for NPED og Skolemagasinets lesere på Bett

Interactive Norway holder miniseminar i samarbeid med SMART på onsdag 29. mars kl.10.30 for NPED og Skolemagasinets lesere.

På seminaret viser digitalpedagogene i Interactive Norway hvordan du kan bruke SMART Board som et samlende verktøy for lærere og elever. Vi viser praksisnære eksempler på hvordan SMART åpner for aktiv og engasjerende læring gjennom sin interaktive skjerm og den pedagogiske programvaren Lumio by SMART. Varighet ca. 45 min.

Seminaret er gratis og holdes i egen lounge tilknyttet messeområdet. Det blir servert forfriskninger og lett matservering. 

Vi gleder oss til å se deg!

 

Torsdag 30. mars Kl. 15.30 - 16.30: 

Faglig påfyll i samarbeid med SMARTklubben og ambassadører

Bli med på seminar i samarbeid med SMART og SMARTklubben i Sverige.

Vår ambassadør, Kristin Skage fra Damsgård skole i Bergen holder en presentasjon om hvordan hun bruker SMART og programvaren Lumio i sin undervisning. 

Daniel Sylen fra Kalmar kommune i Sverige vil snakke om hvordan og hvorfor de har kjøpt inn og implementert SMART Board i Kalmar kommune.

 


April:

26. - 27. april

Viktigste Leder-konferanse

Konferansen holdes på Scandic Oslo Airport Hotel. Møt vår utdanningsavdeling på stand. 

 


Mai:

10. – 12. mai 

 NKUL - NTNU i Trondheim

Er du nysgjerrig på hvordan du kan bruke SMART Board som et verktøy for elevsentrert læring?

SMART Board har iboende pedagogiske verktøy som åpner for nye og varierte arbeidsmåter med høy grad av elevaktivitet. Elevene kan være deltakende og skapende sammen med hverandre, påvirke innholdet som presenteres på skjermen og delta med innspill fra sine egne enheter. Den interaktive skjermen blir dermed i mindre grad et formidlingsverktøy, og i større grad et arbeidsverktøy for elevene.

Meld deg på vårt gratis seminar på NKUL her.


Juni:

1.juni 

Gratis webinar: Google + SMART = God arbeidsflyt! 

Jobber du på en Google-skole med tilgang på SMART Board? 

Da anbefaler vi deg å bli med på vårt webinar den 1. juni klokken 14!

Her viser vi hvordan Chromebook fungerer sammen med en SMART Board, hvordan du kobler sammen din SMART- og Google-konto, og hva dette betyr i praksis når du jobber med filhåndtering gjennom din SMART Board. Vi vil også vise nyttige tips til hvordan du kan sørge for enda bedre arbeidsflyt når du jobber på en Chromebook i et SMART-klasserom.

Meld deg på her 

 

8. juni

Gratis webinar - Flåtestyring av interaktive skjermer med SMART Remote Management

Jobber du med administrering av interaktive skjermer fra SMART? Vi viser hvordan du setter opp og tar i bruk SMART sitt flåtestyringssystem; SMART Remote Management. Flåtestyringssystemet er kostnadsfritt i skjermens garantiperiode på 5 år. Bli kjent med mulighetene for fjernstyring, installasjon av apper fra Google Play Store og administrering av skjermenes innstillinger.  Webinaret finner sted 8. juni klokken 14.

Meld deg på webinaret 👉 her

 

7. juni Næringsliv

Messe - Digitalisering av byggenæringen (næringsliv)

Computerworld arrangerer for syvende gang konferansen Digitalisering av byggenæringen i Oslo Kongressenter 7. juni. 

Konferansen er gratis med VIP-koden: BYGG23-VIP

Meld deg på via linken og treff oss på stand.

👉https://event.cw.no/Bygg23