<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Feide_logo

Feide er trygt og enkelt for brukeren

Feide er en løsning for innlogging og deling av data i utdanningssektoren. Innloggingsløsningen kan brukes i flere systemer, og bidrar dermed til å forenkle administrering av brukernavn og passord. Logg inn med Feide på Smartskole og på din SMART-konto i Lumio eller på SMART Board. 

Databehandleravtale

Vi hjelper deg med databehandleravtaler

Databehandleravtale Smartskole og Interactive Norway

Smartskole.no driftes av oss i Interactive Norway. Smartskole er en tjeneste for ansatte i utdanningssegmentet, og krever personlig innlogging for full tilgang. Ta kontakt med oss for databehandleravtale.

Kontakt oss

Databehandleravtale med SMART Technologies

SMART Technologies tilbyr personlig innlogging for lærere og elever i programvaren Lumio by SMART, samt mulighet for innlogging for lærere på SMART Board. Ta kontakt med oss for å få databehandleravtale med SMART Technologies.

Kontakt oss

Ofte stilte spørsmål

Hva er fordelene med å logge inn med Feide?

Feide er en løsning for innlogging og deling av data i utdanningssektoren. Innloggingsløsningen kan brukes i flere systemer, og bidrar dermed til å forenkle administrering av brukernavn og passord.

Hvordan åpner vi for innlogging med Feide?

Feide-administrator på den enkelte skole, administrerer hvilke tjenester er åpnet for Feide-innlogging. Dersom du har tilgang, vil din organisasjon dukke opp når du velger "tilhørighet".

Les om Smartskole.no på Feide
Les om SMART Technologies og Lumio på Feide

Vi bruker allerede Lumio og skal nå åpne for innlogging med Feide. Hva må vi huske på?

Oppdatere e-postliste for lisenser

Brukernes lisenser på Lumio er tilknyttet e-postadressen de benytter når de logge inn. Denne e-postlisten er tilgjengelig for den som administrerer SMART-lisensene på SMART Admin Portal. Her kan administrator av lisenser skrive inn eller laste opp nye e-postlister tilknyttet Feide for Lumio-brukerne.

Overføre undervisningsfiler til ny konto

Undervisningsfilene brukeren har produsert, er lagret på den allerede eksisterende Lumio-kontoen. Denne kontoen er tilknyttet den e-postadressen brukeren har benyttet for å logge inn. De fleste har da benyttet en annen e-post enn den som er tilknyttet Feide. De må selv sørge for å kopiere undervisningsfilene de ønsker å ha med deg videre til den nye kontoen sin. Dette gjør de ved å trykke på de tre prikkene ved undervisningsopplegget, velge "Del lenke" (lærerlenke) og åpne lenken med den nye Lumio-kontoen som er tilknyttet Feide. Velg "Lagre i mitt bibliotek".

Hvem kontakter vi for databehandleravtaler?

Vi hjelper dere med å få databehandleravtale med med oss i Interactive Norway og Smartskole, og kan sette dere i kontakt med SMART Technologies. SMART Technologies står bak programvarene Lumio, Notebook og innloggingsmuligheten på SMART Board.

Kontakt oss her

 

Har du spørsmål?

Vi hjelper deg med å komme i gang med bruk av våre produkter

Kontakt oss