<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Bestill kurs

Vårt utdanningsteam består av 4 digitalpedagoger med lang fartstid i skolen og som kursholdere i Interactive Norway. Vi bistår skoler, kommuner og bedrifter ved investering i våre interaktive løsninger i tillegg til kursmodulene du finner oversikt over her.

Skolemodul 1. Grunnleggende ferdigheter

Kr
6195

Gir en grunnleggende teknisk introduksjon til SMART Boardens/ Prowise Touchscreens pedagogiske kjernefunksjoner, og en introduksjon til medfølgende pedagogiske programvare. Lærerne deles i grupper og jobber på skjerm.

Innhold:

 • Tekniske ferdigheter
 • Teknisk utprøving med læringspartner på skjerm
 • Introduksjon til pedagogisk programvare

Ramme:

 • Varighet 2 timer | Maks 20 deltakere per kursholder

Pris:

 • Kurs ute på skole: 6195,-
  (Maks 20 deltakere)
 • Kurs på digital plattform(Teams, Zoom, Google Meet): 3190,-

Skolemodul 2. Pedagogisk workshop

Kr
6195

Gi lærerne et sett med pedagogiske verktøy som kan tilrettelegge for en styrket sosiokulturell praksis som gir større mulighet  for kollektiv læring. Lær hvordan elevene kan være aktive og samhandle med de digitale løsningene i klasserommet 

Innhold:

 • Innføring  SMART Learning Suite/Prowise Presenter
 • Workshop: Lærerne jobber i grupper for å utvikle eget undervisningsmateriale

Ramme:

 • Varighet 2 timer | Maks 20 deltakere per kursholder

Pris: 

 • Kurs ute på skole: 6195,- (maks 20 deltakere)
 • Kurs på digital plattform(Teams, Zoom, Google Meet): 3190

Samlerabatt ved bestilling av modul 1+2

 • På skole 11450,-
 • På digital plattform: 6000,-

 

Skolemodul 3. Modellering

Send forespørsel

Modellering i én undervisningsøkt med digitalpedagog(er) fra Interactive. Avsluttes med en pedagogisk veiledningssamtale i etterkant om hvorfor og hvordan de ulike digitale verktøyene ble brukt. Undervisningsøkten filmes, og sendes til skolen i etterkant. Digitalpedagog veileder lærerne i klasserommet resten av skoledagen med tips og triks til lærerne. 

Innhold:

- Vår digitalpedagog (er) modellerer en undervisningstime med bruk av SMART / Prowise sine pedagogiske funksjoner. 
- Lærerveiledning 

Ramme:

En skoledag | Vi tar over undervisningen for én lærer, og kolleger har mulighet til å observere undervisningsøkten. Økten filmes og blir tilgjengelig for skolen i etterkant

Barnehagekurs

Kr
6195

Kurset gir deg en grunnleggende innføring i det tekniske ved løsningen, og en innføring i den pedagogiske programvaren Prowise Presenter. Målet er at pedagogene skal kunne ta i bruk løsningen med barna allerede dagen etter.

Innhold:

- Kom i gang med Prowise alt-i-en løsning
- Prowise heissystem
- Prowise Central operativsystem
- Prowise Presenter skybasert programvare for barnehage
- Skape fortellinger
- Interaktivt puslespill
- Memory
- Bordaktiviteter
- Bilder og video
- Utvalgte andre funksjoner

Varighet: 
120 minutter

Barnehagekurs på digital plattform:
3.190,-

 

Møterom

Send forespørsel

Vi holder kurs for bedrifter etter avtale. Kursene tilpasses den enkeltes bredrift, og tar for seg bruk av bedriftens SMART, Prowise eller Nureva løsning med tilhørende programvare, Meeting Pro, SMART TeamWorks, Prowise Presenter og Nureva Workspace, samt praktisk bruk av interaktivitet i arbeidshverdagen.

Varighet:
90 minutter / 120 minutter  eller etter avtale.

Team-Edu

Utdanningsteamet til Interactive Norway

Eirik Moengen Pedersen er leder for utdanningsteamet. Eirik er lærerutdannet med bakgrunn i skolen og nå over 6 år erfaring som digitalpedagog, kursholder og produktsjef i Interactive Norway.

Kristina Rummelhoff har en master i pedagogikk fra UiO og jobber som digitalpedagog i utdanningsteamet, med fokus på pedagogisk implementering av interaktive løsninger i klasserom og barnehager.

Trude Wang Tørvik er utdannet pedagog med flere år i skoleverket. Bred erfaring som digitalpedagog, kursholder og Key Account Manager i Interactive gjennom 3 år.

Amalie har utdanning innen pedagogikk og IT med flere års erfaring fra skoleverket. Jobber som digitalpedagog i utdanningsteamet.
 

Carl Elowsson (ikke på bildet) er leder for Næringslivssegmentet og har over 11 år erfaring som produktsjef og kursholder med fokus på interaktive touch og samhandlingsløsninger til møterommet.

 

Spørsmål og svar

Her finner du svar på vanlige spørsmål.

Kom_i_gang_med_brukeroppleaeringsportal