<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

 

Interaktiv teknologi i møterommet

Gjør møterommet ditt interaktivt med SMART Board Pro touchskjerm, Nureva HDL mikrofonplanke som dekker hele rommet med virtuelle mikrofoner og Nureva CV30 kamera eller norske Huddly IQ webkamera.

interaktivt-moterom-smart

SMART Board Pro touchskjerm

SMART Board 6000S Pro
SMART Board MX Pro
SMART Board GX Pro

interaktivt-moterom-nureva

Nureva mikrofonsystem

Nureva i møterommet
Nureva HDL200
Nureva HDL300

Nureva-CV30-camera-iso-right-300-dpi

Nureva CV30 kamera

Nureva har lansert CV30, kameraet som like gjerne benyttes i mellomstore og store møterom som i undervisningsrommet. 

interaktivt-moterom-huddly

Huddly webkamera

150 grader vidvinkel og AI som styrer kamera i retning av den som snakker, kobles til SMART Board Pro skjermen

Møteromskonfigurator

SMART Board Pro står perfekt alene, det samme gjør Nureva mikrofonplanken som dekker hele rommet med interaktive mikrofoner. Skal du kline til med et hel- interaktivt møterom anbefaler vi konfigurasjonene med valgfri SMART Board Pro, Nureva mikrofonplanke og Nureva CV30 eller Huddly kamera.

  SMART Board Pro 65" SMART Board Pro 75" SMART Board Pro 86" Nureva HDL200 Nureva HDL300 NurevaCV30 Huddly IQ
Huddle room 15 kvm x     x   x x
Møterom inntill 30 kvm   x x x x x x
Møterom inntill 60 kvm     x   x x x
Møterom inntill 120 kvm     x   x2 (Duo) x x

Interaktiv teknologi for hybride møter

De siste årene har bedrifter måttet tenke nytt når det kommer til møter og arbeidsdagen generelt. Bedrifter må tilpasse sin møtevirksomhet til en hybrid av fysisk og digital tilstedeværelse, dermed har også kravet til utstyr endret seg.

De som ikke er fysisk tilstede må kunne høre og se det samme som de i møterommet, og kunne interagere med innholdet på omtrent lik linje. Taktilitet øker deltagelse og konsentrasjon, med SMART Board Pro touchskjerm, programvare og interaktiv lyd legger du tilrette for mer aktiv deltagelse og effektive møter uansett hvor deltakerne befinner seg. 

SMART Board Pro kommer ut av boksen med et norsk brukergrensesnitt, intuitiv digitalt whitebard, alle tilkoblingspunkter, integrert nettleser og skjermspeiling av alle type enheter uten ekstrautstyr.

I den innebyggede digitale whiteboard-funksjonen, kan man legge til PDF og Powerpoint som blir interaktive via nettleseren. Møtet kan holdes fra skjermen med apper og alle kan delta i samme digitale whiteboard, samt få utdelt møtefilen eller plasseres i en skytjeneste tilknyttet brukeren.

6000S v3 Pro Hybrid Workplace
v3 - 6000S Pro BUS Black Teamworks-screen File Access-1

SMART Board Pro 

SMART Board Pro kommer ut av boksen med norsk brukersnitt, intuitiv digitalt whiteboard- skriv med penn og visk med håndflaten. Enkle tilkoblingspunkter og integrert nettleser, samt skjermspeiling av alle type enheter uten ekstrautstyr.

 

SMART TeamWorks

Benytt deg av samhandlingsmulighetene med TeamWorks, del ressurser som pdf, bilder og video og integrer med innholdet internt og eksternt.

TeamWorks er en samhandlingsprogramvare med Teams og Zoom integrasjon, book og hold møter med skjermen, hyperavansert whiteboard med grenseløse samhandlingsmuligheter. TeamWorks installereres på integrert Windows PC i SMART Board Pro skjermen.

Teams og Zoom er integrert, så du kan lett booke og holde møter med skjermen.  

møterom.teams

SMART Ink til Interaktive presentasjoner

SMART ink, sørger for at du kan skrive med digitalt blekk som fester seg på ethvert innhold fra en tilkoblet pc. Benytt hendene for taktil presentasjon, understrek og notér i din Powerpoint-slide eller excel ark. Møtene har med ett blitt interaktive og spennende! 

 

Interaktivt lyd og mikrofonsystem fra Nureva

Nurevas eksklusive Microphone Mist™ simulerer tusenvis av virtuelle mikrofoner, fordelt som et usynlig nettverk over hver kvadratmeter i rommet. 

01192-audio-evaluation-social-1200x628-1
Designet-for-distansering

Designet for distansering

De ansatte trenger ikke flokke seg rundt en mikrofon. Uansett hvem som snakker og hvor i rommet lyden kommer fra, vil eksterne deltagere enkelt kunne følge med og delta i samtalene i rommet. 

Enkel-i-bruk

Enkel i bruk

Installasjon av planken gjøres enkelt på 30 minutter uten behov for spesialtekniker. Planken tar høyde for om det er få eller mange i rommet og om møblement flyttes på.

Oppskallerbar

Oppskallerbar

Løsningen kan enkelt kombineres med annet utstyr og styres, oppdateres og fininnstilles sentralt med Nureva Console.  Lyd og mikrofonløsningen oppdateres til enhver tid.

Nureva-HDL300-dark-med-room-inside-v1-microphone-mist-300-dpi

 

Fyll møterommet ditt med tusenvis av mikrofoner

Microphone Mist fyller rommet med tusenvis av virtuelle mikrofoner. En virtuell mikrofon er individuelle "hentepunkt" som opprettes gjennom behandlingsalgoritmer basert på rommets størrelse og innhold. Alt bare med en mikrofonoplanke på veggen.

Må høres...

HDL er Microsoft Teams og Barco ClickShare sertifisert!


Nurevas lydplanker for videokonferanse er sertifisert for Microsoft Teams og dermed Microsofts første sertifiserte mikrofon og høyttalersystem for større rom. Den er også sertifisert for Barco ClickShare.

Nureva-HDL300-lifestyle-11

Artikler om interaktiv møteteknologi

Lyd-til-moterommet-det-finnes-8192-grunner-til-aa-ha-denne-i-rommet-1

Det er 8192 grunner til å ha denne på veggen i møterommet

Den som investerer i en skikkelig lyd- og mikrofonplanke til møterommet, investerer i kundeopplevelse.

vdc-interactive

Derfor samlet 200 stykker seg til VDC konferanse på Gardermoen

Er du interessert i byggteknikk og bruken av digitale interaktive løsninger, var Gardermoen 21. august 2019 stedet å være.

5-alternativer-til-Powerpoint

6 alternativer til Powerpoint

For å overbevise et publikum er det ikke nok med fakta – du bør vekke engasjement. Du kan få til det meste med PowerPoint, men husk at det også finnes andre verktøy det kan være verdt å prøve ut.

VDC-sertifisering

VDC sertifisering 
 Se video om hvorfor Eilif Hjelseth, Professor ved NTNU og Martin Fischer, Professor ved Stanford University,  mener det er bra å bruke SMART Board i undervisningsøyemed.

 

Takk for at dere velger interaktivitet!