<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Interaktive touchskjermer i møterommet

Gjør møterommet ditt interaktivt med SMART Board Pro touchskjerm, Nureva HDL mikrofonplanke som dekker hele rommet med virtuelle mikrofoner og norske Huddly IQ webkamera.

interaktivt-moterom-smart

SMART Board Pro touchskjerm

SMART Board 6000S Pro
SMART Board MX Pro
SMART Board GX Pro

interaktivt-moterom-nureva

Nureva mikrofonsystem

Nureva i møterommet
Nureva HDL200
Nureva HDL300

interaktivt-moterom-huddly

Huddly webkamera

150 grader vidvinkel og AI som styrer kamera i retning av den som snakker, kobles til SMART Board Pro skjermen

Møteromskonfigurator

SMART Board Pro står perfekt alene, det samme gjør Nureva mikrofonplanken som dekker hele rommet med interaktive mikrofoner. Skal du kline til med et hel- interaktivt møterom anbefaler disse konfigurasjonene med valgfri SMART Board Pro, Nureva mikrofonplanke og Huddly kamera.

  SMART Board Pro 65" SMART Board Pro 75" SMART Board Pro 86" Nureva HDL200 Nureva HDL300 Huddly IQ
Huddle room 15 kvm x     x   x
Møterom inntill 30 kvm   x x x x x
Møterom inntill 60 kvm     x   x x
Møterom inntill 120 kvm     x   x2 (Duo) x

Interaktiv teknologi for hybride møter

Det siste året har bedrifter måttet tenke nytt når det kommer til møteavvikling og arbeidsdagen generelt. Bedrifter må fremover tilpasse sin møteavvikling til en hybrid av fysisk og digital tilstedeværelse, dermed endres kravet til utstyr.

De som ikke er til stede må kunne høre og se det samme som de i møterommet, og man vil ønske interagere med innholdet da taktilitet øker deltagelse og konsentrasjon. Med SMART Board Pro touchskjerm, møteprogramvare og interaktiv lyd legger du til rette for aktiv deltagelse og effektive møter.

SMART Board Pro kommer ut av boksen med norsk brukersnitt, intuitiv digitalt whitebard, alle tilkoblingspunkter og integrert nettleser samt skjermspeiling av alle type enheter uten ekstrautstyr.

I den innebyggede digitale whiteboard-funksjonen kan man legge til PDF og Powerpoint for å gjøre disse interaktive via nettleseren. Møtet kan holdes fra skjermen med apper og alle kan delta i samme digitale whiteboard, samt få utdelt møtefilen eller plasseres i en skytjeneste tilknyttet brukeren.

SMART Board Pro - Walk up and use

Skal interaktive skjermløsninger benyttes vet vi at brukerterskel er helt avgjørende. SMART Board Pro kommer ut av boksen med norsk brukersnitt, intuitiv digitalt whitebard- skriv med penn og visk med håndflaten. Enkle tilkoblingspunkter og integrert nettleser samt skjermspeiling av alle type enheter uten ekstrautstyr.

Interaktive presentasjoner

SMART ink sørger for at du kan skrive med digitalt blekk som fester seg på ethvert innhold av en tilkoblet pc, benytt hendene for taktil presentasjon, understrek og notér i din Powerpoint-slide eller excel ark, møtene har med ett blitt interaktive og spennende!

Interaktivt lyd og mikrofonsystem

Nurevas eksklusive Microphone Mist™ simulerer tusenvis av virtuelle mikrofoner fordelt som et usynlig nettverk over hver kvadratmeter i rommet. 

Designet-for-distansering

Designet for distansering

De ansatte trenger ikke flokke seg rundt en mikrofon, og uansett hvem som snakker og hvor i rommet vil eksterne deltagere kan enkelt følge og delta i samtalene i rommet. 

Enkel-i-bruk

Enkel i bruk

Installasjon av planken gjøres enkelt på 30 minutter uten behov for spesialtekniker. Planken tar høyde for om det er få eller mange i rommet og om møblement flyttes på.

Oppskallerbar

Oppskallerbar

Løsningen kan enkelt kombineres med annet utstyr og styres, oppdateres og fininnstilles sentralt med Nureva Console som også holder lyd og mikrofonløsningen oppdatert til enhver tid.

01192-audio-evaluation-social-1200x628-1

Fyll møterommet ditt med tusenvis av mikrofoner

Microphone Mist fyller rommet med tusenvis av virtuelle mikrofoner, en virtuell mikrofon er individuelle "hentepunkt" som opprettes gjennom behandlingsalgoritmer basert på rommets størrelse og innhold. Alt bare med en mikrofonoplanke på veggen.

Må høres...

Artikler om interaktiv møteteknologi

Lyd-til-moterommet-det-finnes-8192-grunner-til-aa-ha-denne-i-rommet-1

Det er 8192 grunner til å ha denne på veggen i møterommet

Den som investerer i en skikkelig lyd- og mikrofonplanke til møterommet, investerer i kundeopplevelse.

vdc-interactive

Derfor samlet 200 stykker seg til VDC konferanse på Gardermoen

Er du interessert i byggteknikk og bruken av digitale interaktive løsninger, var Gardermoen 21. august 2019 stedet å være.

5-alternativer-til-Powerpoint

6 alternativer til Powerpoint

For å overbevise et publikum er det ikke nok med fakta – du bør vekke engasjement. Du kan få til det meste med PowerPoint, men husk at det også finnes andre verktøy det kan være verdt å prøve ut.

Takk for at dere velger interaktivitet!