<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Interaktive møterom

Du benytter interaktiv touchteknologi gjennom hele dagen, hvorfor skal du ikke kunne interagere med innholdet på visningsflaten i møterommet?

FÅ DEMONSTRASJON

Interaktiv touchskjerm

Lyd i møterommet

Komplett interaktivt

SMART_Board_Pro_7000R_MX
 

Interaktiv touchskjerm til møterommet

SMART Board® Pro

Skjermen skrur seg automatisk på når du kommer inn i rommet. Uovertruffen walk up and use kvalitet med digitalt whiteboard, skriv med penn og visk med håndflate, notateter lagres og kan deles live eller i etterkant, nettleser og skjermspeiling av alle typer enheter inkludert i skjermen uten ekstra utstyr.

SMART ink sørger for at du kan skrive med digitalt blekk som fester seg på ethvert innhold av en tilkoblet pc, understrek og notér i Powerpoint-slide for eksempel. Møtene har med ett blitt langt mer interaktive, fleksible og spennende!

 

Interaktivt mikrofonsystem til møterommet

Nureva HDL lyd og mikrofonplanke

Eksklusive “Microphone Mist™» lager tusenvis av virtuelle mikrofoner fordelt som et usynlig nettverk over hver kvadratmeter i rommet. 

Systemet sørger for at det elegante mikrofonsystemet Nureva HDL løser tradisjonelt tunge audioinstallasjoner til en brøkdel av prisen, og dekker inntil 80 kvm flate.

01192-audio-evaluation-social-1200x628-1

Artikler om interaktiv møteromsteknologi

Lyd-til-moterommet-det-finnes-8192-grunner-til-aa-ha-denne-i-rommet-1

Det er 8192 grunner til å ha denne på veggen i møterommet

Den som investerer i en skikkelig lyd- og mikrofonplanke til møterommet, investerer i kundeopplevelse.

vdc-interactive

Derfor samlet 200 stykker seg til VDC konferanse på Gardermoen

Er du interessert i byggteknikk og bruken av digitale interaktive løsninger, var Gardermoen 21. august 2019 stedet å være.

5-alternativer-til-Powerpoint

6 alternativer til Powerpoint

For å overbevise et publikum er det ikke nok med fakta – du bør vekke engasjement. Du kan få til det meste med PowerPoint, men husk at det også finnes andre verktøy det kan være verdt å prøve ut.

Takk for at dere velger interaktivitet

 

Bygg mer effektivt sammen

Nialli™ visuell planlegger

Benytt et digitalt planleggingsverktøy som holder samtalene i gang og prosjektene på rett spor. Få alle til å snakke samme språk gjennom et digitalt verktøy som gjør diskusjoner og beslutninger på arbeidsplassen enklere, og gir kolleger og samarbeidspartnere tilgang til planer hvor som helst når som helst.