Prowise Presenter

Kostnadsfri og brukervennlig skybasert presentasjonsverktøy

Header_EN

Prowise Presenter kombinerer brukervennlighet og visuelle virkemidler med en rekke muligheter for interaktivitet. Dette gjør at verktøyet er godt egnet til møter, så vel som presentasjoner for større forsamlinger. Presenter er gratis og skybasert.

Prowise-Presenter-Brukervennlig-768x408

Brukervennlig

Presenter 10 er fullpakket med innhold og interaktive muligheter for presentasjoner utover det vanlige. Gjør presentasjonen din til en visuell reise og inviter møtedeltagerne til felles brainstorming eller aktiv deltagelse, enten de er i samme rom eller remote.

Prowise-Presenter-Touchscreen-768x408

Prowise Touchscreen

En av Prowise Touchscreen sine fordeler er fleksibiliteten til å legge skjermen ned som et bord. Da kommer Presenter virkelig til sin rett! Invitèr alle i møterommet til samhandling og aktiv deltagelse rundt bordet på den digitale tavlen.

Prowise-Presenter-Sikkerhet-768x408

Sikkerhet i skyen

Presenter kan benyttes som nedlastbar app (PC, Android og Apple devicer) , eller skybasert gjennom en nettleser. Kontodetaljer og de skybaserte filene dine er i de beste hender der Prowise er ISO 27001 og 9001 sertifisert.

Insta_CaseStudy_MOD

Presenter 10

Prowise Presenter kombinerer brukervennlighet og visuelle virkemidler med en rekke muligheter for interaktivitet. Dette gjør at verktøyet er godt egnet til møter, så vel som presentasjoner for større forsamlinger.

Du kan for eksempel skape engasjement med en quiz, involvere hele møterommet med hjelp av touch-skjerm, eller holde levende presentasjoner ved å ta i bruk hele spekteret av tilgjengelige virkemidler. Dette er spesielt relevant for å engasjere mennesker med kinestetisk læringsstil, som er avhengig av aktiv deltakelse for å lære på en best mulig måte.

Skybasert med filbibliotek

I Prowise Presenter får du mulighet til å invitere inn kolleger til å bidra i samme arbeidsdokument / presentasjon i sanntid over nettet, med samskriving og deling av mediaressurser på felles kanvas.

Når du oppretter gratis konto hos Presenter vil du kunne lagre filene dine i et skybasert bibliotek, programmet kan kjøres gjennom nettleseren din, eller lastes ned på en hvilken som helst enhet.

whiteboardfuncties_icon-01

Whiteboard funksjon

Alt du trenger av essensielle whiteboardfunksjoner, inkludert skriving, viskning og tegning

digitale-gereedschapskist_icon-01

Digital verktøykasse

En rekke verktøy og moduler for fremvisning av tall og fakta, inkludert bilder og 3D-grafikk

leren-met-interactie_icon-01

Skybasert

Alt foregår i skyen. Lag ditt eget domene og del presenterfilene med dine kollegaer.

samenwerken_icon-01

Samhandling

Skybasert programvare kun ved hjelp av en nettleser, alle kan bidra fra forskjellige lokasjoner.

Lyst til å prøve Prowise Touchscreen?

Våre digitalpedagoger står klare til å vise deg alt Prowise Touchscreen og Presenter har å tilby, velkommen til våre lokaler på Lysaker eller via Teams / Zoom etc.

FÅ DEMONSTRASJON