<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Abonner på bloggen vår

Om Interactive Norway

Selskapet har i 15 år arbeidet for økt kompetanse innen interaktiv undervisningsteknologi, og har i årenes løp rekruttert en rekke pedagoger som har jobbet for at norske lærere og elever skal få best utnyttelse av det vi mener er de beste interaktive touch og utdanningsløsningene for norsk skole, SMART Board og Prowise.

Samtidig ønsker vi tilby digitale undervisningsalternativer til alle undervisningsformål fra barnehage til spesialpedagogikk fordi vi vet at taktilitet og aktiv deltagelse fremmer læring i alle aldre, derfor distribuerer vi i tillegg Prowise Barnehageløsning og  Onevo aktivitetsgulv.

Vi jobber og mot næringslivet og tilbyr kursing og kompetanseheving innenfor interaktive møterom og våre distribuerte produkter SMART Board Pro, Prowise Touchscreen og Nureva lyd og mikrofonsystem.

Bloggen vår

Her deler vi vår kunnskap basert på 15 år erfaring med interaktive touch og samhandlingsløsninger, og det vi mener er de beste løsningene for norske klasse og møterom, SMART, Prowise og Nureva.

Registrer deg her