<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1207922535924872&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Interaktivt lydopptak fra klasserom og forelesningssal med bare en mikrofonplanke på veggen

Nureva interaktiv lyd og mikrofonsystem er det nyeste innen lydteknologi. Systemet simulerer tusenvis av virtuelle mikrofoner i rom inntil 120 kvm. 

 

Få en lyddemo
Designet-for-distansering

Designet for distansering

Eksterne studenter kan enkelt følge samtalene i rommet. Ingen annen mikrofon er nødvendig.  

Enkel-i-bruk

Enkel i bruk

Installasjon av planken gjøres enkelt på 30 minutter uten behov for spesialtekniker. Planken tar høyde for om det er få eller mange i rommet og om møblement flyttes på.

Oppskallerbar

Oppskallerbar

Løsningen kan enkelt kombineres med annet utstyr og styres, oppdateres og fininnstilles sentralt med Nureva Console.

"Det fine med HDL er at vi kan plassere den i store rom hvor foreleser beveger seg rundt og må høres godt av alle som er med på video. Foreleser og andre i rommet trenger ikke å tenke på hvor de står med tanke på mikrofonen. Alle høres like godt"

Michael,  Universitetet i Tromsø

nureva.hdl.jpg.300.16.no

Stemmeforsterkningsmodus 

Muligheten til å koble til en trådløs bøylemikrofon til planken slik at man kan benytte HDL som en intern høyttaler sikrer at alle i klasserommet hører hva som blir sagt.

En skikkelig syretest

Vårt møterom er en skikkelig utfordring med glass og metall i alle retninger, dette er hva vi kaller en skikkelig syretest for lydopptak i møterom. 

HDL300 demonstrasjon

HDL300 dekker inntill 60 kvm med virtuelle mikrofon er, individuelle "hentepunkt" som opprettes gjennom behandlingsalgoritmer basert på rommets størrelse.

 

Designet for den nye hverdagen

Læringssituasjonen i høyere utdanning utvikler seg raskt og god lyd kommer til å være en faktor i tiden fremover. Mange finner mikrofoner tungvinte å bære rundt på, og lyden kan fortsatt være et problem.

Nureva HDL300 sin banebrytende Microphone Mist teknologi fyller hele rommet med tusenvis av virtuelle mikrofoner, individuelle “hentepunkt” som opprettes gjennom behandlingsalgoritmer basert på rommets størrelse og innhold.

Det digitale lydopptaket senker stemmen til personen nærme lydplanken og øker de som sitter lenger unna for en balansert lyd til mottaker. Lydplanken holder seg oppdatert over nettet og kallibrerer seg automatisk til rommets innhold - god lyd hver gang uten kabler og problemsøk.

01230-teams-integration-social-1200x628-final

HDL300 er Microsoft Teams sertifisert!

Nurevas HDL300 lydplanke for videokonferanse er nå sertifisert for Microsoft Teams og dermed Microsofts første sertifiserte mikrofon og høyttalersystem for større rom.

HDL300 installerer du selv på 30 minutter og når den er pålogget vil den automatisk kallibrere seg til rommets innhold. Systemet sørger for at du kan starte dine Teams-møter enkelt og greit med fantastisk lyd uten problemer, hver gang.

Det du får med interaktivt lydopptak

Dekker hele rommet

Ingen behov for eksterne mikrofoner for lærer eller foreleser. Nurevas virtuelle mikrofoner sørger for opptakt i hele rom opptil 140 kvm.

Enkel installasjon

Nurevas mikrofonplanke installerer du på 30 min. og ingen teknikere kreves. Ønsker du flytte systemet kan dette enkelt gjøre på egenhånd.

Estetisk pent

Nureva lydplankene er enkle og estetiske. Ingen eksterne mikrofoner, høyttalere eller kabelsurr. Tilgjengelig i svart eller hvit.

Automatisk oppdatert

Nureva kallibrerer seg selv automatisk avhengig av romkonfigurasjon og undervisningsstil. Den oppdatererer seg automatisk og styr alle enhetene med fjernstyringsprogramvare.

Kvalitet hver gang

 Microphone Mist™ teknologien gjør lydopptak fra hele rommet i like god kvalitet slik at du får profjesjonell ytelse hver gang. Sonekontroll gir mulighet for avgrensinger for å fjerne romlyder.

Løser dyre audioinstallasjoner

Høy kvalitet til mindre kostnader enn komplekse flerkomponentsystemer. Det er også betydelige besparelser på installasjon og oppsett, ettersom Nureva enkelt kan installeres av internt personale.

Nureva-HDL300-inntar-uit

Nureva inntar Universitetet i Tromsø

På campus av denne størrelsen er det en mengde rom og undervisningsmiljø med ulike behov som gjør at man må tenke nytt. Det har UIT gjort med HDL300.

athens-state-cs-1200x628-1

Det perfekte lydsystemet for hybrid undervisning

Da Athen State University i Alabama Nureva skulle utstyre over 30 klasserom og auditorium med lydsystemer gjennomførte de omfattende testing før valget falt på Nureva HDL300. "Det perfekte lydsystem for hybrid undervisning, spesielt med tanke på at den må filtrere ut støy fra projektoren 30 cm unna!" sier Dave Walker, direktør ved universitetet.

HDL serien

Nureva dekker alle dine undervisningsrom

Nureva_lydkonferanse_mikrofonsystem
Nureva-HDL-200

HDL200

For fleksible rom
5.5 x 5.5 m | 30 kvm

Nureva-HDL-300

HDL300

For mellomstore til størrre rom
7.6 x 7.6 m | 60 kvm

Nureva-HDL-300-Duo

HDL300 Duo

For store samhandlingsområder
9.1 x 15.2 | 140 kvm